Lucca — 30. 10. 2009 11:43

Ahojky,

jak máte řešený čerstvý vzduch/chlazení v bytě? Kolikrát, např. v ložnici před spaním míváme opravdu velké teplo, tak nás napadlo pořídit si klimatizaci, kterou bychom třeba na hodinu před spaním zapli a šli spát do "čerstvého pokoje"..

Má to tak někdo zařízené? Mimo to řešíme u jedné firmy v této době i topení, na stránkách mají i klimatizace

Děkujeme všem za postřehy a zkušenosti

tříska — 3. 11. 2009 20:05

Lucca napsal(a):

Ahojky,
jak máte řešený čerstvý vzduch/chlazení v bytě? Kolikrát, např. v ložnici před spaním míváme opravdu velké teplo, tak nás napadlo pořídit si klimatizaci, kterou bychom třeba na hodinu před spaním zapli a šli spát do "čerstvého pokoje"..  Děkujeme všem za postřehy a zkušenosti

Teda - napsat koncem října, že máte v ložnici velké teplo - mi připadá opravdu VELMI podivné! :co:
V dnešní době každý rozumný člověk šetří - a tak když to nepotřebuje, tak netopí.
Co takhle zkusit zavřít v ložnici topení??? a jestli i to bude málo, tak si hodinu před spaním jednoduše otevřete okno a vyvětrejte... (tohle asi fakt nepochopím)... :gloria:
:dumbom:

barumka — 22. 9. 2013 22:26

Ahoj, já taky řešila horko v pokoji - bydlíme jsme v pokroví a myslím, že to bez klimatizace v horku prostě nejde. Kupovali jsme ji tady - klimatizace Brno a doporučuju! :)

pavlinka14 — 8. 5. 2018 19:41

Manžel o tom dlouho nechtěl ani slyšet, ale už zhruba půl roku doma udržujeme teplotu na nějakých těch 22 stupňů Celsia pomocí mobilní klimatizace a nemůžeme si to vynachválit ;-) Je to fakt o dost jednodušší než s klasickým ústředním topením. Nehledali jsme nic drahého, ale funguje to, tuším že jsme kupovali nějakou z první pětky odsud: https://www.arecenze.cz/test-mobilnich-klimatizaci/

pavlinka19 — 9. 6. 2018 0:14

Tady je to vyspamované :( Arecenze - spameři :(