křepelka — 16. 10. 2009 18:44

Dobrý den. Prosím o radu a názor na věc. Nikdy jsem nebrala hormonální antikoncepci. Nyní bych chtěla zkusit anti.náplast ale nevím jestli je pro mě vhodná když beru dlouhodobě léky- jodid, Mollome (antidepresivum) 2xdenně a atorvastatin (na vysoký cholesterol) 1x denně a taky když mám mírnou nádvahu.Bojím se proto do hormonální a. jít.
Ještě se chci zeptat zda může žena otěhotnět, když si partner nasazuje před stykem prezervativ a má na prstech tu předejakulační tekutinu. Partner mi tvrdí že to je riziko hodně malé, ale stejně mám obavy, proto bych šla ráda do té horm.antikoncepce. Děkuju za jakoukoliv odpověď.

anaj — 16. 10. 2009 20:56

no s tou předejakulační tekutinou by mě zajímalo taky.mě zase vrtá v hlavě toto:já partnerovi orální sex do konce,pak líbačka,pak on mě orální sex??

eldorado — 17. 10. 2009 11:48

Antikoncepční náplast a léky? Neměl by být problém, zeptej se Dr. Ten by měl vědět. Jinak nadváha by neměla podle příbalového letáku vadit. Najdi si ho netu, tam budou asi i psát o korelacích s různými léky. Já ale měla pocit, že po nějakejch lécích mi hůře drželi, jako že jsem měla nějakej antilepící pot, nebo co. Prostě mi hůře lepily.