ctyr,listek — 30. 8. 2009 8:37

http://www.informservis.cz/
máte zkušenosti s tímto,nebo tahají z lidí jenom peníze??
Díky za odpověď.

tříska — 30. 8. 2009 9:32

Působí to silně dojmem: Podej prst - my ti ukousnem celou ruku :D
Toť můj názor.

U nás v domě má někdo ve sklepě haldy reklamních časopisů a brožur - asi se stará o jejich distribuci.
Kdo ví, třeba je to něco takového.

To já bych raději byla mezi lidma. Práce doma - nic pro mě.

Definitiv — 30. 8. 2009 10:01

Nezkoušela bych to ani náhodou :rolleyes: copak je normální, aby Vám šéf při nástupu do rpáce řekl "tak jestli u nás chcete pracovat, tak nám zaplaťte dva platy - to je jedn drobná investice v poměru s tím co si můžete vydělat." Není, ne? Cokoliv kde z tebe tahají prachy kvůli tomu abys VŮBEC mohla pracovat zavání podvodem.

Ota — 30. 8. 2009 10:07

Přímo po rozkliknutí vidíš, že si musíš "koupit"  nabídky na práci. Obyčejně, po zakoupení, Ti přijde zásilka, dělej to, jako my, on se nějakej "vůl" nachytá a Ty si vyděláš.

Kiara — 30. 8. 2009 13:09

Nu, já mám zase trochu jiné zkušenosti. Momentálně jsem nezaměstnaná a hledám práci, což s sebou nese aspoň hodinu denně odepisování na inzeráty a regeistraci na různých pracovních serverech.
Telefonicky mi odpověděla slečna, která mě pozvala na přijímací pohovot do společnosti XYZ. Abych se na schůzku náležitě připravila, sedla jsem v předvečer konání k internetu a vygůglila si společnost XYZ. Ohromeně jsem zjistila, že společnost XYZ se zabývá makléřským poradenstvím na hranici legality a na toto konto figuruje v mnoha internetových diskusích. Bývalí zaměstnanci zde popisovali prapodivné praktiky, kterých se společnost dopouštěla a mimo jiné popisovali, kterak třeba tři měsíce telefonicky obvolávali klienty a protože neuzavřeli žádný obchod, nevydělali si ani korunu a v podstatě dělali 3 měsíce telefonisty zcela zdarma :usch:
Takže pozor na to, kdo nabízí práci a za jakých podmínek.
BTW ještě, že mám doma internet - ušetřila jsem si tak cestovné do Prahy a nazpět ;)