sissi — 1. 8. 2009 11:40

Holky je normální, že mi krvácenjí stále dásně?? Při čištění zůbů...to celkem chápu... Ale sedím a najednou mám chuť v puse krve a tak si jdu odplivnout :usch: a fakt....mě furt krvácí dásně. Koupila jsem si lacalut..ale zatím nic moc.  :kapitulation::kapitulation::kapitulation:

ajka — 1. 8. 2009 14:17

Ahoj Sissi. Myslím ,že to normální je. Já jsem byla těhotná třikrát a pokaždé mě to trápilo, zkus zajít k zubařce , existuje taková vodička na stáhnutí dásní, docela mi zabrala. A kdyby ne, tak po těhotenství se to opět spravilo, tak vydrž. Za ty dětičky to stojí. Ikdyž teď mi jde nejstarší do puberty, a nevím kdo z nás dvou to přežije, a jestli to za to fakt stálo.:dumbom:

bubuku — 1. 8. 2009 19:26

Ahoj Sisinka,

sice ma zatial tento problem obisiel, ale i tak davam do pozornosti jedmu velmi dobru ustnu vodu, ja som skor este pred tehu beze mavala problem s aftami, ale odporuca sa aj pri problemoch s dasnami a vela mojim znamym pomohol.... tak vyskusaj, aj cena e prijatelna.... vola sa Corsodyl.... http://www.corsodyl.cz/

sissi — 1. 8. 2009 20:32

Holky díky... To by mi měla i zubařka pak na to něco říct ne?? Já ani nevím, kdy se k ní chodí v těhu :lol:
Bubu, já koukám na Tvůj metřík, to to letí :co::vissla:

verynka — 1. 8. 2009 22:05

Sis, já měla 1 návštěvu splnit do 16tt a taky mi krvácely dásně, teda nebylo to tak moc, jako u tebe.... navrhla mi, ať si koupím pastu na zuby, která stahuje dásně, a když to nepomůže, tak mám přijít na výplachy....

sissi — 2. 8. 2009 10:48

Very výplachy?? No fuuuj :lol: Snad mi řekne co si koupit, nebo si zajdu sama v týdnu do lékárny.. Je to nepříjemné :usch:

potvurkapodivna — 2. 8. 2009 11:15

Sissy, já si moc nepamatuju, jak to bylo v prvním těhu, asi taky krvácely, ale v tomto těhu krvácí celkem dost a jak ty píšeš, kolikrát cítím krev v puse, ikdyž si zrovna zuby nečistím.... Zubař mi řekl, že je to normální, až když by to bylo nějak opravdu hodně, budeme to řešit. Takže doporučuju kvalitní zubní pastu a ústní vodu a nepoužívat tvrdý kartáček.

Ališa — 2. 8. 2009 11:39

Sisi, já na to tedy trpím celé těhotenství a byla jsem na to i svou zubařku upozorněná. V každém případě pokud je to takhle intenzivní, zašla bych si k zubaři. Nebo víš co zkus? Zkus pít citron, ten přece zabraňuje krvácení a ještě jsou to vitamíny.

sissi — 2. 8. 2009 15:43

Ali já dobrovolně k zubařoví nepůjdu :lol::lol: Počkám, až to budu mít nařízene od gyndr :reta: Jinak mám lacalut..ten mě teda zklamal..

Petzal — 20. 1. 2015 15:47

Já jsem měl problém s krvácením dásní, stačilo jíst nebo si čistit zuby, zkrátka jakýkoliv kontakt čehokoliv v puse a hned mi tekla krev… v lékárně  mi byl doporučen Cannadent sérum s konopným olejem a zatím teda perfektní .. dásně mám teď takové staženější a lehce mi krvácí jen při čistění zubů..

RencaTupa — 8. 4. 2015 11:39

Já si myslím, že nejlépe by ti poradila zubařka. Možná to ani s těhotenstvím nemusí souviset.