mishasha — 17. 7. 2009 20:19

Holky nevím teda jestli se tady s tím budete chtít svěřovat ;) , ale zajímalo by mě, jak jste na tom...já totiž měla docela hezký prsa, ale teď? :co: Takový povadlý nic a to ještě kojím, co bude až přestanu?? :o:o S původním stavem asi moc počítat nemůžu, co? :/

Pet — 17. 7. 2009 22:31

Mish, já už nekojím měsíc a je to zhruba stejné, jako když jsem ke konci kojila. Takže také "povadlé skoro nic". Jen tě můžu uklidnit, že se to tedy ukončením kojení již nezhoršilo :lol:

Sarana — 23. 7. 2009 12:41

To je asi individuální,těžko Ti kdo řekne. Já kojila rok,prsa zůstala stejná. Teď jsem těhotná podruhé a nevidím to nejlíp.Prsa jak balony a co bude pak lepší nemyslet :skurt:

ivanka05 — 23. 7. 2009 21:06

NO ja mela predkojenim pevne trojky tak nejak stredne velke, no kojeni prvi pulrok - obr prsa, pak ke konci uz mensi, ale jak jsem prestala kojit, smrskly se a zmensily, a povisle jsou:( takze mensi dvojky, povisle... takze vyztuzujici podprsenky, aby to nebylo tolik znat,ale vystrih jako driv fakt nemam:( a asi mit nebuud.

Musim — 28. 7. 2009 21:33

Jó, neptej se. Já se těšila, jak se po ukončení kojení /ovšem dva roky/ vrátí do původní velikosti, když už ne tvaru a co myslíš? Čekám dodnes ....a to je už víc než 10 let. Raději bych menší něco, než tohle. Kdyby alespoň menší... ale na operaci prý to je ještě málo giga....

Slniečko — 29. 9. 2009 8:59

Mishi, tak jsem mela krasne pevne trojky, cele kojeni jsem nosila podprsenku i na spani a po ukonceni kojeni jsem rada za povisle dvojky, hold,je to dan za kojeni,ale kdybych to vedela dopredu tak bych se i tak rozhodla kojit,myslim,ze to bylo dulezitejsi nez momentalni vzhled, to se da vzdy nejak dohnat podprsenkou. Jo kdysi jsem nadavala na ty svoje trojky a ted bych je nejradsi mela zpet, to tak byva. :lol:

Irik — 29. 9. 2009 12:32

Ahoj holky, celkem jste mě překvapily. Já měla před těhotenstvím klasickou vel. 75 B, kojila jsem rok a po kojení mi prsa zůstala stejná jako před kojením. Mám asi štěstí, ale nic mi nezvadlo. Možná je to jinak u menších prsou, třeba tak netěžknou svou vahou v těhotenství a při kojení...nevím.

ivanka05 — 3. 12. 2009 19:13

tak chci malicko uklidnit, uz to neni takove povadle, mam takovy mensi trojky, ale holt ta pevnostuz tam nebude asi:) a uprimne, necvicim, takze je to ze zvedani dcery jen a asi ta kuze se nejak srovnala taky.

Jinak bylo mi jasne ze po kojeni nebudu mit krasna prsa puvodniho tvaru a velikosti,ale i presto jsem kojila a u druheho taky budu. prsa se daji ruzne vyzvednout atd.

mishasha — 4. 12. 2009 10:38

Tak já aktuálně, už teda přes 2 měsíce nekojím a prsa mám o něco menší, povadlejší, ale žádná hrůza..muž je spokojený pořád stejně, takže vlastně není co řešit :)