kozaroza — 16. 7. 2009 22:12

Dobrý večer,hledám odborníka který ušije rychle boty na velmi oteklé nohy.
Potřebuji je pro pána 50let,(dříve měl vel.bot 43) kterému otekly velmi nohy nejvíc přes nárty,nyní se nevejde do žádných bot ani větších velikostí.Z důvodu že je nemocný ,těžko někam dojde.Vše by se muselo měřit a vyřizovat přes třetí osobu,případně na adrese nemocného.
Pán by rád boty z jemné kůže, a též i látkové, klidně i mokasíny,nic společenského.Vzor bot můžou sloužit boty které nosil ale nyní by potřeboval minimálně o 7-10cm větší do šířky ,a o 3-5 cm do délky.
Hledáme jen odborníka který může ušít alespoň jedny boty  v co nejkratší možné době,a další páry po dohodě.
Najde se odborník který by měl zájem o velmi dobře zaplacenou zakázku ?

amba — 17. 7. 2009 0:06

Na boty může napsat lékař žádanku a zhotoví je  na míru speciální  pracoviště. Určitě každý ortoped ví, kde  atypické boty šijí, snad dojdou i do bytu, kde vezmou míru. Přispívá (přispívala) i něco málo zdravotní pojišťovna.

kozaroza — 17. 7. 2009 16:46

Děkuji za radu,ale pán pro kterého boty chci leč je nemocný k lékaři nikdy nepůjde,již tam nebyl více jak 20 let.A dále ptala jsem se na to ve zdravotnických potřebách kde je i výroba bot a tam je šijí na takových podrážkách,materiál nic moc ,a to co chcete vám stejně neušijí - mají pár zdravotních většinou společenských vzorků ,a dodací lhůty přes měsíc ,většinou ale čtvrt roku.
Pán nepotřebuje přímo zdravotní boty ,ale boty do kterých by se vešel,klidně obrovské široké ,volné tenisky,nebo něco jako podrážka a na tom jemná kůže kterou obalí oteklé prsty ,kotníky a nárty . Nic těsného,noha oteká přes den až o několik čísel. Stejně moc děkuji za  radu...

tequilla — 31. 8. 2009 13:11

Asi před měsíci byl v sobotní příloze PRÁVA rozhovor se dvěma mladými muži - podnikateli, kteří prý jako jediní v republice  šijí  boty na zakázku.  Šijí je ručně  , z kvalitní kůže  ušití trvá téměř měsíc. TOmu odpovídá i cena, která se pohybuje okolo 40 000,-Kč.
Tak nevím, zda by bylo pro pána přijatelné. Spíše mne zarazilo, že takto nemocný člověk odmítá navštívit lékaře.

Ota — 31. 8. 2009 13:28

Mrkni do SZ.