Čekanka — 1. 7. 2009 9:45

Prosím o radu, potřebuji poradit co zajímavého pro kluka, bude mu 8 let, dostane nové hodinky, staré nedávno zničil takže se to hodí, knížku a kolo. Chtěla bych ještě něco, poraďte, je sportovec, hodně čte, má rád hlavolamy, ale těch má mraky, lega, her a tak taky, prostě něco neobvyklého a zajímavého :gloria: díky za tipy

adavok — 1. 7. 2009 10:01

My jsem dceři k 8 narozeninám koupili kolečkové brusle.Byla nadšená.Původně chtěla koloboty,ale s tím by tady u nás neměla kde jezdit.
Co takhle vstupenku na nějaký sportovní zápas(podle toho co ho zajímá).
Nebo vstupenku do horolezeckého centra,koncert...atd.

http://www.esennce.cz/ctyrkolky-pro-deti/

libunda — 17. 7. 2009 19:05

Ahojky,náš Vojta bude mít narozky v úterý 21.7. a jediný co chce,je MP3 přehrávač.Tak jsme se s babičkou složili a dneska jsem ho koupila.Chtěla jsem nějaký obyč,kdyby ho náhodou rozbil nebo ztratil,ale prodavač mě od toho odradil a mám Philips v černobílým kovu.Prej nějakej ten náraz přežije v pohodě.Stál 1100.
Jinak loni dostal koloboty a uvažovali jsme taky o nových kolečkových bruslích.Jedny už má,ale ztratil šroub z kolečka a náhradní prostě nikde na tyhle brusle nemají.Takže pokud brusle,tak ne z hypermarketu,jako jsem koupili my,ale opravdu ze sportovních potřeb,kde pak koupíš i náhradní díly.
Snad jsem aspoň trochu poradila.Ono je opravdu těžký dětem v tomhle věku vymýšlet dárek,pokud si nějaký sami nepřejí.
Čekanko,koukám,že tvůj Aleš je o 1 den starší než náš Vojta.Tak všechno nej k jeho narozeninám.

Čekanka — 17. 7. 2009 22:59

Libundo děkuji moc za přání a Vojtovi přejeme taky vše nejlepší a hlavně zdraví :supr: jinak MP3 už má z loňska, to víš že má furt sluchátka na uších a když jdu žehlit tak mi to milostivě půjčí :rolleyes: brusle kolečkáče musí mít v rámci suché hokejové přípravy, takže my nakonec koupili brankářské rukavice na fotbal páč ho hraje s klukama za barákem a došlo i na to, že potřebuje kolo, takže letos málo dárků, zato dost drahých (a to nemluvím o nové výbavě na hokej, u jejíž koupě bohužel musel být :rolleyes:)

A co Vojta ve škole? Taky druhák, jak to zvládáš? Sportuje?

libunda — 18. 7. 2009 17:54

Ahojky,na vysvědčení byla dvojka z matiky a češtiny.Jak to půjde dál,uvidíme.Zatím se to dá,ale co nevidět nám přibyde další raubíř,tak už nebude tolik času.Mám strach,jak to budu všechno zvládat.Manžel je přes týden pryč,takže bude všechno ležet na mě.Necháme se překvapit!:vissla:
Vojta sportu moc nedá,ale začíná ho bavit basket.Třeba u toho vydrží.Kolo má po mě,moc jsem na něm nejezdila,tak je jako nový.Fotbal ho nebaví,což mrzí manžela.Ten jako kluk hrával,ted' už nemůže kvůli kolenům.
Vojta je spíš manuální typ.Rád maluje a baví ho keramika.Takže nějaký kroužek to bude jistit.
Tak hezkou oslavu!!!!!:storstark:

mashanka — 9. 8. 2009 12:45

Co takhle "Mladý chemik" - alespoň bude nějaká sranda :)

kacenka1135 — 27. 8. 2009 15:47

ahoj, můžu se vás zeptat jaké batohy nebo kde kupujete dětem do školy? moje dcerka teď jde do druhé třídy a hrozne se ji líbi tento batoh
http://www.topgal.cz/products/CHI-133/detail1.jpg
co myslíte? vyplati se za tu ceny? mate nejake zkusenosti s topgal batuzky? děkuji vsem za odpovedi..Káča

sugar — 27. 8. 2009 19:57

kacenka1135 napsal(a):

ahoj, můžu se vás zeptat jaké batohy nebo kde kupujete dětem do školy? moje dcerka teď jde do druhé třídy a hrozne se ji líbi tento batoh

co myslíte? vyplati se za tu ceny? mate nejake zkusenosti s topgal batuzky? děkuji vsem za odpovedi..Káča

Tenhle je nádhernej, chtěla bych pro dceru ten modrej, jenže ta cena ... Syn má Topgal školní baťoh rok a spokojenost.

Čekanka — 29. 8. 2009 17:15

taky máme topgal, jsme moc spokojení, synovi slouží už třetím rokem a je pořád jako nový , přesto už jsem pořídila do foroty další a zase topgal, už ale ten pro větší http://www.topgal.cz/products/foto/big/hit_100_r.jpg

sugar — 30. 8. 2009 18:11

my máme tenhle: http://www.topgal.cz/products/foto/big/chi_129_r.jpg

sugar — 31. 8. 2009 9:14

Ještě pro doplnění: v pohodě jsem ho vyprala v pračce :)