bankyska — 22. 6. 2009 12:52

Zdravým všechny kuchařky.:godlike:Potřebuji poradit.Stále když dělám nějaké maso a chci k tomu dobrý sos tak je to katastrofa!!Neumím to prostě dochutit.Můžete mě někdo  poradit??Nechápu jak to dělají v těch restauracích že to mají tak vynikající.Všem děkuji za rady

Trtlinka — 22. 6. 2009 16:32

Ahojky,mamina kupuje něco takovýho v pytlíku a je to super,všichni jí to chválí(me).Nevím přesně kdo to vyrábí,ale jmenuje se to "šťáva k vepřovému masu".Je to opravdu výborný. :supr:

sisi21 — 22. 6. 2009 21:23

Je spoustu koření ,Chce to vyzkoušet Nebát se!!.Můžeš dávat grilovací,rožnění,ďábelský.Prodávají i koření přímo na kotlet.. Prostě cokoliv.Můžeš klidně přihodit česnek.Lžíce hořčice.Já když dělám maso .kluci chtěj vědět co budu vařit .Nikdy nevím ,pokaždé to má jinou chuť .:lol: Používám i worčestr,sojovku.Prostě zkoušej a zkoušej.

Tercila — 5. 8. 2009 19:54

"Trtlinka]Ahojky,mamina kupuje něco takovýho v pytlíku a je to super,všichni jí to chválí(me).Nevím přesně kdo to vyrábí,ale jmenuje se to "šťáva k vepřovému masu"."


V pytlíku? Já používám tuhle "šťávu" balenou v kostičkách - něco jako Karpatský nebo Hovězí bujón....

Berberka — 16. 1. 2010 1:21

Hmm...příjde na věc. Vaříš to maso spolu s tou omáčkou nebo ho chceš jen usmažit (atp.) a tou omáčkou polít? V prvém případě mám několik receptů. Ten druhý neprovozuju.