Kamila S — 7. 2. 2006 20:31

Rozhodla jsem se po pár letech vyzkoušet zase tento způsob stravování za účelem hubnutí... To asi znáte, že ? :-)Před pár lety jsem to zkusila a zhubla pár kilo, při dalším pokusu a stejném způsobu vůbec nic. A tak se o to chci pokusit znova. Princip diety znám, jen mi není jasné něco o kombinaci zvířátek a kytiček v jednom dni, myslím tam byl nějaký doporučený časový odstup..? Můžete mi to někdo přiblížit ??
No a taky bych uvítala nějaké oblíbené recepty pro běžné obědy či teplá jídla.
Budu ráda, když se o tyto informace podělíte, ikdyž to třeba nebude k ničemu. Zkusím to.
Díky Kamila

Helca1 — 8. 2. 2006 11:46

Pomocí dělené stravy jsem bez problémů zhubla . V současné době jsou kila zpět a ještě něco navíc (hodně).
Pokud se dobře pamatuji, tak časový odstup mezi jednotlivými jídly se řídí podlr toho co jíš a jak rychle trávící systém jídlo zpracuje (může to být i individuální). Kytičky cca 4 hodiny, zvířátka dobu delší - proto se doporučuje tato jídla jíst navečer.
Po čase jsem se k dělené stravě vrátila, ale už nefungovala. Recepty už nemám, hodně jsem používala recepty L.Kořínkové.  Ale doporučovala bych Ti, aby ses podívala na hubnutí podle Sipeky (http://www.ikar.sk/sipeky/),
zdá se mi jednodušší.    Držím palce.

Barbik — 8. 2. 2006 20:24

Ahojky Kamilo, já teď právě dělenou stravu držím. Mám 10 měsíců po porodu a potřebovala jsem se dostat na svou váhu. Za 14 dní jsem zhubla 6 kg a jsem tedy na své váze před otěhotněním.
Proto vřele doporučuji to zkusit, ale vím, že na někoho to nefunguje. Já už jí držim po několikáté a vždy zhubnu zaručeně to, co potřebuji.
Bohužel toho ale moc nevím o těch časových odstupech. Je to dané tím, jak se která potravina dlouho tráví. Když sníš něco né příliš kalorického, tak to máš vytrávený třeba za dvě hodiny, ale takový bůček bude trvat déle. Já tedy dělim kytky od zvířat po celých dnech, maximálně si dám ke snídani ovocný salát a pak od oběda držim zvířata. Funguje to i tak, tak se to ovoce asi tráví opravdu rychle. Já si hodně dělám na osmahnuté cibulce cokoli např. žampiony nebo jiné houby, fazole, mrkev, zelí a vmíchám to do rýže nebo těstovin. Jednoduché a dobře zasytí brambory s cibulkou. Nebo je dobrý koupený lečo do těstovin. Maso na všechny způsoby s hromadou zeleniny......nevim, co by tě přesně zajímalo. Je toho mraky. Myslím si ale, že po zkončení diety je potřeba se skutečně držet, jinak to opravdu naskočí zpátky. Říká se, že kdo si chce držet kila, že by měl takhle jíst celý život. To není můj případ, ale nenabrala jsem to.
Přeju hodně kg dolů
Barbik

Kamila S — 9. 2. 2006 18:47

Díky za informace, stačilo by mi shodit takové 3-4kg a budu sice né Twiggi, ale spokojená. Těší mě, že tohle neřeším sama :-)
Pěkný den !

Bludimíra — 1. 3. 2006 16:15

prosím SOS,SOS POMOZTE MI ZHUBNOUT.

Ero — 1. 3. 2006 16:32

Bludimíro, Kamilo...nežrat - kdybych věděla jak.....tak zhubnu....ale já potřebuji moooc, tak 15 a více...to je hrůza, přestala jsem kouřit.... a je to v .......hlavně na břichu a prsa....co s tím uděláme???

Ero — 1. 3. 2006 16:55

http://www.mistecko.net/?go=4&sub=4 … ...všechno přečíst a nejíst u toho !!!!!!!!!!!

Ero — 1. 3. 2006 16:56

http://diskuse.doktorka.cz/problemy-vahou-postavou/

Ero — 1. 3. 2006 16:57

http://bleskove.centrum.cz/~mali_bobes~ … ml?id=5015

Bety — 1. 3. 2006 18:00

www.nioneta.cz - Foŕum - dělená strava