Šárka H — 5. 6. 2009 10:25

Ahoj, zda-li někdo shání dobrého řemeslníka v Praze či okolí (Střední Čechy), kterých je dnes opravdu velice málo, mohu vám doporučit: přímý telefon je 605 536 064 - pan PETR P. Byla jsem s nimi velice spokojená. Zrekonstruovali mi většinu mého domu. Využívám je spíše jako správce. Když je něco potřeba. Jsou to šikovní kluci, kteří si umí se vším poradit a jde se s nima dobře na všem domluvit. Šárka H.

Hana F - redaktorka — 2. 8. 2009 19:43

Díky moc za doporučení.

merynna — 26. 10. 2011 15:48

Ahoj.
Mám také typ na všestranného řemeslníka, dělal mě jeden byt  a kámošce už  rekonstrukci dvou bytů „super práce“. Je to zedník-obkladač, který si potom udělal SŠ stavební.a autorizaci.Takže dělá a přitom ještě řídí Vaší stavbu.(Proto konečná cena stavby není tak veliká, jako u firem). Může Vám třeba jen řídit a dozor stavbu a vy potom stavíte lehce svépomocí. Je to chlap, který „vleze“ do bytu a sám udělá  jádro v paneláku  za 10 dní „na čisto“ ve špičkové kvalitě. (vlastní zkušenost). Říká, že když staví-li se rychleji, stejně se tím porušují návody použitých materiálů a později to minimálně popraská.
Bydlí v Praze Smíchově to kvůli dopravě. Zdravím -  Ing. Eva B.
                                                  . kontakt:   Pan  Jiří Vondráček
                                                                         tel: 739 745372
                                                              email: servis-stavby@email.cz

Johann Baumschlager — 5. 12. 2014 18:10

přesně tak.Taky máme správce bytového domu na Praze 8 a je to vše v poho-vše opraví od vody,přes topení a stavební práce.A není drahej-150 Kč/hod.
Jinak jeden tip:Zkuste poptat přes opravdu odborný server zaměřený na odbornou stavařinu a seženeš tak levně jak materiál tak práci.
Krom toho tam najdete i orientační ceníky stavebních prací a materiálu,takže si můžete nabídky odborněji porovnat.
http://www.poptavky-stavebni.cz/
S poptávkovými servery typu AAA a e-popt nemám moc dobrý zkušenosti.