rainbow — 4. 5. 2009 20:20

Nemáte s ním, prosím, někdo zkušenost? Potřebuji se před létem hodit do figury - chodím do posilky, která mi sice zpevnila kdeco, ale začínám vypadat jako Rambo  :styrka: a ty "skákací" aktivity nemůžu kvůli artritidě v koleni a k kyčli...... :(

clavel — 4. 5. 2009 22:02

ja na to chodila, zhubla jsem 8 kilo, a zmizela mi celuloska... dala jsem si deset lekci... ale kolegine v praci si dala dvacet, a nezhubla nic... tak nevim...

Macex — 5. 5. 2009 9:27

Já měla taky deset lekcí, následně ještě k tomu zdarma hodinu v posilovně či relaxovně. A nezhubla jsem ani na kila, což je většinou normální, ale ani na centimetry... A navíc se mi hrozně udělaly žilky zezadu pod koleny a naběhl křečák na lýtku. Celulitida byla stejná nebo spíš horší.... takže u mne .... :butter:

rainbow — 5. 5. 2009 10:12

Ono to chce do toho asi i nějakou úpravu stravovacích návyků..... pořád váhán, ve sudiu, kam chodím cvičit je teď akce na cenu, tak nevím, zda do toho investovat. Už mě ty polštáře na tý pr..... fakt rozčilujou :-)
ALe asi to vyzkouším - pro začátek 10 lekcí - myslím, že mě to snad nezruinuje.

clavel — 5. 5. 2009 10:58

no je pravda, ze ja i upravila stravu, protoze oni vsude pisou, co mas jist pred a po cviceni... hodne pit...ale nosim od ve cisla mensi obleceni, takze ne jenom na kila, ale dost na centimetry... a celuloska mi fakt zmizela.. i kdyz ted ji mam zas, pac necvicim.. ale dala bych si to znova :)

Veronika Kremzová — 19. 3. 2010 16:36

Rainbow,

jestli ještě navštěvujete naše stránky, jak Vacushape lekce dopadly? Mělo to efekt?¨V.