Kathy — 6. 2. 2006 9:56

Dobrý den,

Mám takový problém. Beru antikoncepci Pramino už aspoň rok a teďka se mi stalo, že jsem začala špinit. Menstruaci mám  dostat ve středu (nebo ve čtvrtek) 9.2.2006 a začala jsem špinit v sobotu 4.2.2006. Nevím co se děje. Může mi někdo poradit, zda je to normální nebo zda to může vést k nějakému problému?? Nemůžu být třeba těhotná??? I když za celý  měsíc to do mě manžel udělal jen jednou???? Budu ráda za každou odpověď.
Jinak se celkově cítím mizerně. Bolest prsů, trochu bolest hlavy, bolest kloubů, a hlavně nervozita ( toto mám každý měsíc před menstruací), jen tento měsíc mě bolí prsa víc, než jindy.
Ještě bych chtěla dodat, že antikoncepci jsem si brala pravidelně a ani hodinový zpoždění u mě neproběhlo a léky jsem také žádné nebralal (antibiotika už vůbec). Nemůžu být těhotná, že ne???

Předem děkuji za každou odpověď

Kathy

mm — 7. 2. 2006 11:02

ja jsem brala pred Praminem Cilest a ten mi to zacal delat taky po dlouhy dobe brani.proto mi doktor predepsal trojfazove Pramino.rekni to doktorovi a on ti predepise jinou antikoncepci,treba ti prestaly vyhovovat ty hormony,clovek starne a telo chce neco jinyho:-)