E.Ester — 16. 4. 2009 2:01

Ahojky všem, jsem čestvě zaregistrovaná a hodně jsem si tu pročítala vaše diskuze.Hodně mě zaujala diskuze ohledně očkování malých dětí.Mám 3 letého syna Adámka a už asi 9 měsíců zjišťujeme, proč má neustále dokola rýmy a kašle.Bral chudák několik atb, prošel několika vyšetřeníma a nikde nezjistili proč pořád rýmuje atd.Ani alergo nic.Teď mi už leží třetí den v teplotách a stěžuje si na bříško.Mudr mu dneska vlastně nic nedala , že prý se to stává u dětí z počasí (ze sluníčka).ALe teplota přetrvává a bolest břicha taky.Všimla jsem si, že začal špatně slyšet a zítra jdeme na ušní.Ale bojím se všelijakých nemocí jako pneumokok a meningitýda.Nevím jak už Adámkovi pomoci od věčných rým a kašlů.Pomohly by tyto dvě očkování nějak?Nemáte někdo zkušenosti s podobným trápením?:kapitulation:

Damila — 16. 4. 2009 7:01

Spíš než očkování bych zvažovala posilování imunity. Tu by očkování ještě více zatížilo.
Malý zjevně bojuje s nějakými viry, bolest břicha ani teplota není "jen tak", ani "ze sluníčka" (fakt to doktorce věříš?).


Rozhodně jestli ho necháš očkovat, počkej, až bude úplně fit. Do oslabeného tělíčka s teplotou bych žádné další viry necpala. Přeji hodně štěstí malému.

PS:Zkus třeba popřemýšlet co jí, jestli by se tam nedalo něco zlepšit.

E.Ester — 16. 4. 2009 15:02

Tak jsme dnes byli na ušním a máme zánět v obou uších.Propíchli nám je a bereme atb.Chudák pořád pokňourává,ale teplota nm už začala klesat.
Damila: To je jasný, že bych ho dala očkovat až bude ze všeho fit.Na imunitu bere prášky od alergologa.Ale podle krve má imunitu v pohodě. Jen se o něj až moc bojím.Nerada bych zase někoho ztratila.On je moje sluníčko a jen na něm mi nejvíce záleží.

Damila — 16. 4. 2009 15:55

No servus. To ho bolí bříško z uší?

A prášky na imunitu? To  je pro mě novinka. Co to dostává?

spunt — 16. 4. 2009 21:03

Ester, také by mě zajímalo co bere na posílení imunity....

A také kdy mu dělali testy na alergologii a imunologii? (V kolika letech....)


Lenka dostala prevenar na podzim. Celou zimu prostonala....
Ale je pravda, že když přišla k Dr. vakcína, onemocněla a zrovna ve výtěrech měla pneumokoka....... a to zrovna jednoho z těch , proti kterým je to očkování.

E.Ester — 17. 4. 2009 13:51

Ahojky, bříško může bolet i při teplotě.Nevím, pořád si stěžuje na bolení bříška,ale u doktorky nic nenašly.Může si i vymýšlet,to děti dělají. Na imunitu bral nejdříve Ribomunyl a teď dostal Isoprinosine. Testy na alergii mu budou dělat v červenci.Mají na všechno dost času a mají plný diář hodně dopředu.Ale dostal preventivně na tu rýmu Flonidan a předtím měl Zodac,ten ale nezabíral.Flonidan docela trošku zabral.A krev na imunologii mu brali ve třech letech.
Dneska je už bez teploty,ale zatím špatně slyší.Takže se už lepšíme.