Met — 5. 2. 2006 19:26

Chtěl sem se zeptat jak na to aby holka moje,která má teďka pravidelně Menstruaci na naše výročí a výměsíčí jak to udělat aby to bylo jindy...Tak to má na každý víkend...!!!Jak to udělat aby to měla přes týden a přitom všechno mělo probíhat tak jak by mělo,mám na mysli antikoncepci..!!!Děkuji moc..Dopufám že ste to pochpoili...!!!Chceme prostě přesunot její :)
Menstruaci na všední dny...!!!

Dita.L — 5. 2. 2006 19:34

a procby to mela mit jenom ve vsedni dny?? Jestli neni neco v poradku a menstruuje kazdy tyden, mela by zajit k lekari a lecit se a jestli ti jenom vadi, ze pristi vikend nebude moct soulozit, zamysli se nad tim, ze po ni nemuzes chtit, aby se cpala prasky jen proto, aby ty sis udelal dobre. Holt si vyroci o tyden odlozite, jsou i horsi situace, treba zeny, ktere menstruuji o svatebni noci. Podle tveho prispevku soudim, ze jsi jeste pubertak, neboj, sexu uzijes az az i v budoucnu.

Met — 5. 2. 2006 19:49

Tadyk to někdo nepochopil...!!!To ona se i ptá......Menstruaci nemá každej týden:rolleyes: Ale jednou za měsíc což je normální a ptal sem se co by se stalo kdyby si začala brát prášky už na další měsíc již v průběhu mentruace...!!!Jestli by se tím nic neskazilo...!!!:| Chápeš....A puberták nejsem ale mám o moji holku strach protože si ty tabletky chce vzít...!!!:/

KALIK — 5. 2. 2006 19:52

Mete a kolik ti je let?

Když máš o svojí holku strach, tak jí to rozmluv.

Dita.L — 5. 2. 2006 19:57

aha... :lol: no ale pekne zmatene jsi to napsal. Uz to chapu.
tak antikoncepce se musi zacit brat prave v tydnu, kdy ma menstruaci. Zacina se 4ty den. To proto, aby mela jistotu, ze neni tehotna. Jestli je uz ma napsane od doktora, tak je to to nejlepsi, co muze udelat (danu nedostane, jestli jeste nema deti a tabletky jsou spolehlivejsi nez kondom). Kazde tri mesice bude chodit na jaterni testy (preventivne, protoze kazdemu tabletky taky nesedi) ale neboj, ja je brala 16 let a zadny problem jsem nikdy nemela.
Jinak pak jeste existuji jine prasky, ktere napise doktor, pri kterych nemenstruuje po celou dobu, co je bere. Na ty ale nemate nejmensi sanci, ty se pisou jen vyjimecne, treba pri tezkych operacich, kdy je menstruace nezadouci.

Megie — 5. 2. 2006 20:34

No neviem Dita, ale nemala by sa zacat hormonálna antikoncepcia brat prvy den menzesu?

Dita.L — 5. 2. 2006 20:42

Megie napsal(a):

No neviem Dita, ale nemala by sa zacat hormonálna antikoncepcia brat prvy den menzesu?

asi zalezina tom, jake tabletky se berou. Muze to byt u kazdych jine

Penelopka17 — 5. 2. 2006 21:41

Já nevidímk nic hroznýho na tom, když to prostě odložíte a budete se milovat třba až za pár dní. proč by tvoje holka měla brát prášky jenom proto, aby vám to vyšlo hezky na víkend? Zdravý to určitě neni... No, jak myslíte...

anela — 6. 2. 2006 10:09

panebože, co to je PROTIKOCEPCE?

Nety — 6. 2. 2006 11:01

No, menstruaci nepoučíš, spíš se jí budete muset přizpůsobit ;)  Díky antikoncepci si jen zaručíte, že bude běhat přesně jako hodinky a bude předvídatelná skoro na hodinu :) Ale hormony k posunutí, to je třeba záležitost jednou za rok, když jedete na dovču k moři a podobně. není to až tak moc zdravé a nakonec docílíte jen toho, že si partnerka rozhodí cyklus a bude tu bez menzes a tu bude menstruovat jako o život. Takže šarlatánské pokusy nechte plavat a prostě to vymyslete jinak ;)

Liska — 6. 2. 2006 17:35

A ona už antikoncepci bere? Jestli ano, tak až dobere platíčko, další den hned začne platíčko nové. Nebude mít pauzu na menstruaci a menstruace se nedostaví.