verunielka — 26. 3. 2009 18:03

Haló,help,
mám vepřová játra, chtěla bych udělat s nima omáčku s rýží, napíšete mi někdo recept, je to taková ta klasika.
Ale nějak si nemůžu vypabvit jak se to dělá :rolleyes:

sisi21 — 26. 3. 2009 20:11

Na oleji osmažím cibulku,(někdy i trocha slaniny,tu na chuť)dále přidám na kostičky játra.nechám až pustí štavu přidám hodně mletéhonebo drceného kmínu,Zaliji vodou a nechám dělat.Když jsou měkké zahustím .Přidám masox a nakonec osolit.

verunielka — 27. 3. 2009 18:23

sisi21 napsal(a):

Na oleji osmažím cibulku,(někdy i trocha slaniny,tu na chuť)dále přidám na kostičky játra.nechám až pustí štavu přidám hodně mletéhonebo drceného kmínu,Zaliji vodou a nechám dělat.Když jsou měkké zahustím .Přidám masox a nakonec osolit.

Sisi, díky. Začínám vařit, tak se snažím, ale nějaké rady potřebuji. Radši se zeptám zkušenějších než abych zkoušela nějaké recepty z netu. Takže díky. ;)

sisi21 — 27. 3. 2009 21:18

verunielka napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Na oleji osmažím cibulku,(někdy i trocha slaniny,tu na chuť)dále přidám na kostičky játra.nechám až pustí štavu přidám hodně mletéhonebo drceného kmínu,Zaliji vodou a nechám dělat.Když jsou měkké zahustím .Přidám masox a nakonec osolit.

Sisi, díky. Začínám vařit, tak se snažím, ale nějaké rady potřebuji. Radši se zeptám zkušenějších než abych zkoušela nějaké recepty z netu. Takže díky. ;)

všichni jsme se učili..když něco zkazíš ,hlavu si stím nelámej!!
Hlavně játra vždycky solit až nakonec i kdyby si třeba dělala přírodní..jinak ti ztvrdnou..;)