BoNbONEk — 26. 3. 2009 8:40

:cool::cool:Zase nějaký problém... no to su celá já xD
Jen jsem zjistila že poslední dobou strašně nabírám a žádné sviky co znám nějak nezabírají.. Chtěla bych se poradit co by mi pomohlo na boky a bříško... strašně mě to štve když se nevlezu do dva roky starých gatí které jsem před chvíli na sebe ještě dala..
Jo ještě jeden problém.. Mám široké ramena, nemůžu si dávat trička s ramínkama, protože by to ještě víc vyniklo.. ale nějak bych to chtěla zakrýt, zbavit se toho..je to hrozné, připadám si jak Herkules :offtopic::lol::lol:

Pecanka — 27. 3. 2009 17:25

Ahoj,tak co se týče váhy tak mám stejný problém:(..Za poslední 2 měsíce jsem po antiko.přibrala 4 kila..je to na mě dost vidět a hlavně pomalu bych měla začít měnit celou skříň,protože se do ničeho pomalu nevejdu..
Ale asi před týdnem jsem se dostala k "Pilates".Zatím nějaký změny nevidím,ale po každým cvičení jsem stahaná jak já nevím co:D.
Slyšela jsem o tom od známích a někdo má fakt super výsledky už skoro po měsíci tak uvidím..

Jinak další takový ty rady:nejíst po 7 hodině,jíst nějak pravidelně aspoň 5krát denně..Jinak nevím!

Hodně štěstí ;).

monísek8 — 29. 3. 2009 18:39

Měla jsem stejný problém,po antikoncepci jsem prostě měla větší chut k jídlu,jedla jsem prakticky pořád :D a taky to bylo hned pořádně vidět...tak jsem přestala jíst po šesté hodině,hodně pít (ale ne třeba colu jo..) ale jinak jsem jedla normálně,jen jsem omezila sladkosti.Když jsem měla na něcö chut tak jsem si dala sladké žvýkačky,bez cukru samozdřejmě :) ted už je to lepší,snažím se cvičit a posilovat,jak kdy ale nechce se mi totiž vůbec..