ELISINA — 18. 3. 2009 8:54

Jake zvolit dvere a zarubne do novostavby. Masiv je drahy, ostatni mi prijdou nekvalitni, ne na dlouhou dobu (deti, stehovani nabytku). Jakou firmu jste zvolili vy? Primerena cena - kvalita. Premyslim, ze bych nehala udelat masivni oblozkove zarubne + sehnala stare kvalitni dvere, krere bych nechala zrenovovat potazenim plastem. Popr. dala kovove zarubne, ktere bych nechala potahnout take. Mate s touto renovaci nekdo zkusenost? Je to dobry napad? Jak to vychazi cenove? Laka me hlavne ta dlouha zivotnost ..... :jojo: Teda pokud nekecaji :D

Kuty — 18. 3. 2009 10:11

A už ses zajímala,kolik stojí renovace dveří?Mnohdy víc než ty nové.Před 3 lety jsmetaky řešili dveře v novostavbě a nechtělo se nám do toho vkládat těžké peníze,takže: nechali jsme udělat normální kovové zárubně,které manžel velmi šikovně oblepil tapetou ala dřevo, a je to.Dveře samotné jsme kupovali za krásnou cenu v Polském těšíne,nebyl s nimi žádný problém a opravdu je to tam nesrovnatelně levnější než je pořizovat u našich českých firem.Je to prý i proto,že poláci mají obrovské dotace na dřevozpracující průmysl narozdíl od ČR.
A ještě něco - kupovali jsme dveře ze 3/4 prosklené a tak nám jde celý den světlo  do celého domu a krásně hoí to prosvětluje,třeba předsíň,kde,kde by se muselo jinak svítit.

Wiki — 4. 5. 2009 12:47

Nevím jakou máš cenovou představu...
My jsme chtěli dub masiv, ale pod 12tis. za jedny dveře samotné (plné) jsme se nedostali..
Zvolili jsme nakonec sapeli - ještě tedy nezrealizovali. Tam by nás vybrané dveře vyšli (ne masiv) se vším všudy i s klikou na 10tis. Kč

Kovové zárubně ti pokryjí novými také.. cenu si nevzpomínám.

Mno v OBI dosneš i dveře za 1tis. Kč -

Pokud chceš masiv a levný, pak myslím, že borovice nebo nějaké světlé a měkké dřevo- je docela cenově dostupný...nejsem si ale úplně jistá, zda to byla borovice...
Požádej truhláře z vašeho okresu, ať ti udělají nabídku

ajka — 15. 8. 2009 17:03

Taky musíme, co nejdřív koupit dveře.
Masív si nemůžem momentálně dovolit, takže musíme jít do těch levnějších. Poradíte jaké a na co si dát pozor.
Viděli jsme pěkné levné dveře od firmy Ma....te, snad jste to pochopili(ať to není reklama). Máte je někdo? Děkuji.

Bety — 15. 8. 2009 17:23

My jsme měli kovové zárubně, po 13 letech mírně prorezlé, obyčejné bílé "stavební " dveře - jednou se zalomilo cosi v zámku a kluk zůstal zamčený na WC, dveře musel manžel vykopnout - zůstala tam díra, tak jsme je nechali minulý rok potáhnout u fy Po...s a bylo to: 5x zárubně, 5x dveře, oprava toho prokopnutí, v jedněch dveřích výměna skla, druhé  prosklené přeměna na celé (byly do komory a to mi nevyhovovalo), výměna uvnitř ty vložky-zámky a nové štítky a kliky.  Ještě dodali a připevnili nový práh do koupelny. Ráno odvezli, přišli přesně načas. Odpoledne dovezli, nasadili, seštelovali. Ty zárubně jsem si vymyslela dodatečně, tak ty udělali na druhý den. Cena za to všechno byla přes 25 000.- záruka 10 let. Umývá se to výborně, zatím ani psovi se to nepodařilo poškrábat, on si tam občas hrábne. Je to drahé, ale hlavně že jsme nemuseli bourat, zdít atd. a bylo to hrozně rychle a kvalitně

http://sklad.obrazku.cz/obr157429_P7250037.JPG

ajka — 15. 8. 2009 17:59

Bety, moc hezké dveře, jeden by nevěřil, že nejsou úplně nové. To je potaženo nějakou folii, a co na oděr, vydrží to? A jaký to je odstín, asi buk ?
My musíme sehnat úplně nové dveře, staré nemáme.

Vladena — 15. 8. 2009 19:09

Bety, zašly mi na sz  adresu firmy nebo jejich web. Děkuji.

Irik — 15. 8. 2009 20:19

Renovace starých dveří je velmi nákladná, kamarádka je má potažené tou folií, ale moc spokojená není. Dala za to majlant a rozhodně by teď šla raději do nových dveří.

Mě osobně se líbí dveře zn. PRUM. Informovala jsem se na cenu...vychází prý s obložkováním tak kolem 5 000.

Bety — 15. 8. 2009 22:26

Název odstínu si už nepamatuju, ale vzorník byl dost obsáhlý, taktéž vzorník výplní a skel, je to od firmy Portas a jsem po roce užívání moc spokojená, nikde ani chybička, snadné umývání a jak jsem již psala, někdy pes zaškrábe na dveře a zatím se mu nepodařilo nic poškodit.

Irik - kamarádka to má od stejné firmy? Můžeš napsat, jak dlouho to už má a co konkrétně jí vadí abych se na to případně zaměřila? U nás je to zatím pořád jako nové... a to jsme 4 lidi a 2 psi v dvoupokojovém bytě, takže provoz je značný.

havoc — 30. 8. 2009 18:25

Irik napsal(a):

Renovace starých dveří je velmi nákladná, kamarádka je má potažené tou folií, ale moc spokojená není. Dala za to majlant a rozhodně by teď šla raději do nových dveří.

Mám naprosto stejný názor. Nás to stálo tolik, co nový dveře, a přitom to stojí za prd, i když to taky dělal Portas. Po mých zkušenostech bych Portasu nesvěřil ani dvířka od králíkárny.

Hatetek — 15. 1. 2010 12:07

My jsme moc spokojení s dveřmi firmy Vyštejn (reklama). Poradili nám a nakonec jsme si od nich koupili interiérové i vchodové dveře  a eurookna (známí, od kterých jsme na ně dostali doporučení) si u nich pořídili plastová okna s 3 skly a jsou nadšení. V téhle zimě by se jejich případná nekvalita určitě projevila a vše je super - v domě náme teplíčko (i když topíme o mnoho míň) a okna jsou suchá i v největších mrazech. Cena byla dobrá a jednání bezproblémové. Takže vřele dopuručuji!

Laura333 — 15. 2. 2011 11:53

My jsme hledali dlouho a navštívili pár firem, nakonec jsme vybrali dveře laminátové od firmy PH interier. Celkem solidní společnost, poradili nám s otevíráním dveří a dokonce vyřešili velkou stěnu do zádveří. Původně jsme chtěli dveře fóliované, samozřejmě s ohledem na cenu, ale nakonec jsem ráda, že jsme si vzali ty kvalitnější.

martina76 — 20. 2. 2012 18:51

My si nechali udělat interierové dvěře a obložkové zárubně u firmy reklama ,jsou z masivu,ale ta cena nebyla zase tak strašná.

tomas.buron.1 — 24. 9. 2013 17:51

Zvolili jsme firmu PRUM a zařizovali jsme to přes firmu VETROPORTE s.r.o a spokojenost.

Stránky mají tyto: http://www.vetroporte.cz/tak se tam kdyžtak podívejte a uvidíte :)

Petra88 — 22. 5. 2014 23:07

zrenovovat stare dvere je niekedy dost fynancne narocnejsie ako kupit nove  ked sme sa nastahovali do vaciseho bytu tak nam hned majitel povedal ze všetky interierove dvere su vymenene za nove a ine detajli k bytu samozrejma. zevraj dvere kupil zo stranky bydlímecz.cz pozrela som si ich stranku a nadherne dvere ta maju nemal problem ani z dodavkou ani montovanim a cena sa mu pacila.no a mi tie dvere nevymenime lebo sa nam pacia.

kafka123 — 3. 9. 2014 12:47

Kamarádka se teď ohlíží taky po nějaké firmě, tak se rozhlížím s ní :-D. Kolega z práce mi doporučil NABASTAV http://www.nabastav.cz/rekonstrukce/dvere/, zatím je to favorit...uvidíme na co ještě narazíme

Lololita — 29. 4. 2015 13:53

My jsme brali interiérové dveře společně s okny a garážovými vraty od Vekry, získali jsme díky tomu fakt dobrou cenu, než kdybychom to řešili samostatně. S kvalitou jsme spokojeni, jde o to lepší co je na trhu.

petrasp — 29. 4. 2015 16:29

Souhlasím, že nové interiérové dveře jsou lepší než rekonstrukce, pokud se tedy nejedná o starý činžovní dům, kde by nové klasické dveře vypadali jako pěst na oko. My už nové dveře máme a jsme spokojení. Díky ochotné obsluze v prodejně v Roudnici n. L. proběhlo vše jako na drátkách. Mohu jen doporučit http://www.dvere-rychle.cz/kontakty/

JohankaDl — 4. 5. 2015 22:28

Na dveře se podívej tady http://www.leroymerlin.cz/okna-a-dvere/ … a2260.html :)

Celina28 — 25. 4. 2016 12:49

Dveře se již zakoupili. Nyní hledáme nová okna...Naleznete zde! Je to dobrá volba?

helena — 25. 4. 2016 18:40

Dveře se již zakoupili.
A to jó... :P
Co to asi může bejt za firmu, který nevadí poku*vená reklama... bych se styděla, nechat se takhle "zviditelňovat"...
A že jich tu je.