Bublina — 12. 3. 2009 15:41

Máte někdo zkušenosti s kosmetikou BALEA z drogerie DM?KOukala sem,že je cenově dostupná a má náký testy.Měl jste někdo po ní alergickou reakci nebo Vám vyhovuje?Mám citlivou plet tak nechci riskovat.
Díky

macík* — 12. 3. 2009 16:25

Kupuju si už několik let odličovač očí, měla jsem asi i nějaký deodorant. Koupila jsem si čistící gel na pleť a po něm jsem se okamžitě osypala, takže s tím nemám dobrou zkušenost a kromě toho odličovače už si nic nekupuju. Ale třeba zrovna tobě bude vyhovovat, musíš vyzkoušet. Očas vidím že mají některou kosmetiku (pleťový vody a mléka) v miniaturním balení.
Zase je to cenově přijatelný, tak když to vyhodíš tak se zas tak moc nestane. Já jsem teď dala hříšnej peníz za  značkovou kosmetiku a jsem celá pupínkovatá :(

Martinka1 — 12. 3. 2009 16:40

Já mám deo-krystal... spokojenost :-) Funguje to jako deodorant, v podstatě je to kamenec... nějaká sůl :-)
Stál 50,- Kč.

han — 12. 3. 2009 19:35

Já dnes koupila dceři sprcháč a kuličku.Sobě krém na celulitidu.Tak jsem zvědavá.Ty ceny jsou fakt hodně nízký.

sisi21 — 12. 3. 2009 21:09

kupuji sprchové gely a šampony, krásně voní..Teď jsem si koupila nějakou čokoládu-banán. :supr:

Eduš — 15. 3. 2009 13:49

Kupuju si sprchová gely a tekutá mýdla. Také mám dobré zkušenosti s krémy proti vráskám s koenzymem Q10. Dobře mi dělají i olejové kapsle.

x256987 — 15. 3. 2009 20:22

Koupila jsem si jednou tělové mléko a bylo nějaké lepkavé, moc mě nenadchlo. Asi je to výrobek od výrobku jiné, ale podobnou zkušenost s extra levnými přípravky jsem udělala víckrát a vyhodnotila si to tak, že nejsem dost bohatá, abych kupovala levné věci :-/
Kromě starého dobrého krému s mateří kašičkou Apiko (vyrábí Alpa), ten miluju.

vikyrek — 15. 3. 2009 22:04

Já si kupuju těl mléko a oční krém - spokojenost.

Rozárka* — 27. 3. 2009 12:31

Dcera (17) si kupuje jahodový krém na ruce, je za hubičku, krásně voní a dcera je nadmíru spokojená :)

Bublina — 29. 3. 2009 23:24

Tak já sem si koupila krém s UREOU na citlivou a vysušenou plet a super.Už ho používám 14 dní a naprostá spokojenost.
Ještě sem tak koupila gel na celuditidu a taky docela dobrý.

Selene — 2. 4. 2009 16:07

Tak já teď mám šampony na hnědý vlasy - super, o milion procent lepší než Fructis, a jen o chloupek horší než Dove, pak je taky fajn ten zmatňující pleťovej krém :)
A problémy jsem z toho teda zatím neměla :)

Selene — 17. 5. 2009 11:07

Tak pokračuji, koupila jsem teď opalovačák ve spreji (typ jako deodorant) - zatím nevyzkoušený, ale jsem z něj nadšená, protože se nemusí roztírat, což je super hlavně pro nás, co máme chlapa kterému je zatěžko chvíli postát  ;)
A krém na ruce a nehty s heřmánkem je taky supr - a ještě levnější než Indulona :)
Nehledě na to, že mě nadchnula ta jejich nová akce Active Beauty :)

REŇAS — 17. 5. 2009 14:39

Já jsem nebyla spokojená s tužidlem a  lakem na vlasy. Gelový vosk,tak s tím jsem docela spokojená. Ono asi fakt záleží na konkrétním výrobku od té značky a co komu sedne. ;)

twinha — 17. 5. 2009 17:03

Moc jsem spokojená s odličovačem na oči, dcery s hydratačním krémem pro problematickou pleť, moc jsem spokojená s tužidlem na vlasy a víckrát už si nekoupím lak na vlasy - tuším proti větru tam bylo napsáno - tak ten ukrutně lepil, ve vlasech jakoby prach.... Ale to je jediný špatný výrobek, jinak moc spokojenost. Za málo peněz docela hodně muziky. :supr:

REŇAS — 17. 5. 2009 21:26

twinha napsal(a):

Moc jsem spokojená s odličovačem na oči, dcery s hydratačním krémem pro problematickou pleť, moc jsem spokojená s tužidlem na vlasy a víckrát už si nekoupím lak na vlasy - tuším proti větru tam bylo napsáno - tak ten ukrutně lepil, ve vlasech jakoby prach.... Ale to je jediný špatný výrobek, jinak moc spokojenost. Za málo peněz docela hodně muziky. :supr:

Ano,s tím lakem to byla právě podobná zkušenost a to jsem si schválně stříkala z větší vzdálenosti na vlasy a stejně to nepomohlo. Nevím,ale na jaké vlasy jsem ho měla. Kupuji na vlnité nebo s leskem,ale to,už fakt nevím,jaký byl ten od Baley. :co:

Bublina — 20. 5. 2009 13:37

TAk já si ještě ted koupila krém a gel na celuditidu a sem spokojená.Hezky voní,dobře se vstřebává,je toho plno za dobrou cenu:-)

anais.de — 5. 7. 2009 9:38

Musim rict, ze jsem velmi prijemne prekvapena kosmetikou z DM. Vyzkousela jsem uz par veci (na oblicej tedy zatim ne) a vesmes spokojenost. Vylozene me nadchnul sampon Alverde bez silikonu (cca 2 eura). Mam dlouhe barvene jemne vlasy, ktere se strasne rychle masti, ale jinak jsou celkem zdrave. Zkousela jsem vsechno mozne, skoncilo to u samponu na barvene vlasy Kerastase za EUR 17, s tim vysledkem, ze vlasy se sice po umyti "krasne leskly" jak sliboval obal, nicmene po jiz 6 hodinach jsem vypadala jako zmokla slipka. Kerastase uz fakt nikdy vice, vlasy jsou po nem mastne snad uz po umyti.

Myslim, ze u kosmetiky se moc nemuze clovek spolehat na cenu (jakoze cim drazsi tim lepsi), neni to jako vino. Vetsina vyrobku ma vyrobni cenu par centu, u vyrobku velkych znacek platite reklamu. Pokud si koupite treba krem od Diora, ktery je 20krat drazsi nez krem z drogerie, neznamena to vubec, ze pak budete mit 20krat lepsi plet. Hodne vyrobku drahych znacek me vylozene zklamalo, zdaly se mi snad jeste horsi nez nektere levne.

Bety — 5. 7. 2009 11:05

Bublina napsal(a):

BALEA z drogerie DM

já slyšela že je to Nivea, a na 4denní cestu s dcerou jsem koupila všechno možné minibalení - sprcháč, šampon, kondicionér atd. a ještě ten jejich antiperspirant ve spreji a všechno bylo kvalitní a příjemné, byla jsme opravdu příjemně překvapená, antiperspirant taky držel celý den a že bylo v Londýnském metru vedro!

Selene — 7. 7. 2009 16:11

Bety napsal(a):

Bublina napsal(a):

BALEA z drogerie DM

já slyšela že je to Nivea, a na 4denní cestu s dcerou jsem koupila všechno možné minibalení - sprcháč, šampon, kondicionér atd. a ještě ten jejich antiperspirant ve spreji a všechno bylo kvalitní a příjemné, byla jsme opravdu příjemně překvapená, antiperspirant taky držel celý den a že bylo v Londýnském metru vedro!

To jo, ty jejich minibalení za dvacku jsou super - sice teda vyjdou poměrně draho ve srovnání s jejich velkými baleními, ale i za praktičnost se platí :gloria:
A ten antiperspirant mě taky dostal - není o nic horší než ty všechny "značkové", a je o 50kč levnějšé:supr:

Liska — 8. 7. 2009 10:00

Já mám Baleu také ráda. Používám sprcháče, tělová mléka, krémy na ruce a nohy.

alexxandra — 15. 7. 2009 15:01

Já se přiznám, že jsem nad touto značkou dlouho váhala, nevěřila jsem, že za pár kaček může být dobrá. Ovšem teď mají nově nějakou edici "scrub" sprcháčů a jsou luxusní, voní a příjemně vydrbají pokožku, stojí cca 40,-. Jinak zatím nic jiného jsem nezkoušela, ale můj náhled se změnil. Kosmetika od DM ta přírodní je taky fajn, myslím, že je to alverde.

KatjaCat — 16. 7. 2009 18:56

Mám kokosový balzám na vlasy, gel na vlasy, lak na vlasy, opalovací krém, manžel deodorant. Kosmetiku na obličej sem zatím neměla odvahu, ale zkusím to. Taky jsem slyšela, že Balea je vlastně Nivea, ale tzv. "low cost" ;)...

... zatím spokojenost....

annyz — 5. 10. 2009 13:37

Tak já jsem vyzkoušela jen pár věcí:

odličovač očí Balea - hrůza, jediný odličovač, co mě pálí
sprchový gel Balea MED (pro citlivou pokožku) - výborný, mám po něm hezky jemnou kůži :)
zvláčňující krém po holení Balea - hezky jemný, vyhovuje mi (ale nemůžu porovnat s jiným, zkoušela jsem jen tento)
pleťová voda Balea MED - vyhovuje, jako jedna z mála je bez vonných, barvicích a konzervačních látek
přítel má sprchový gel Balea men - hezky voní :)

No a cena výrobků Balea je prostě super, takže já jsem spokojená :)

andr — 29. 5. 2011 21:12

Musím reagovat :) sprcháče jsou super, jinačí ani nekupuji.Na Balee nevidím nic špatného a jen doporučuji.

JPinkasova — 3. 12. 2013 19:08

Kosmetiku Balea mám také moc ráda - velký výběr a skvělá vůně, která dlouho vydrží ;-)