hhanca — 3. 3. 2009 19:18

Ahojky, loni jsem spadla na lyžích a od té doby mě zlobí koleno :( U doktora jsem s tím byla, udělal rentgen a řekl, že to je vymknuté a jsou nataženy vazy, nařídil 14dní klid a pak kontrolu. Po kontrole vše OK. Ale od té doby mě koleno často zlobí (bolí vnitřní část kolene)! Zrovna před 3dny jsem dřepla a křuplo mi v kolenu, dost to bolí a mám to i nateklé. Při chůzi je to ještě horší. Máte někdo podobný problém? Nějaké osvědčené masti, gely, obklady...nebo co pomáhá? Nebo mám jít zase k lékaři, aby mi řekl to samé?:( Na sporty mám ortézu.
Děkuji za každou radu, snad něco pomůže...

sugar — 3. 3. 2009 19:28

Masti, gely nepomohou, ledování částečně. Pokud tě bolí vnitřní část, je to meniskus. Divím se, že tě doktor neposlal na artroskopii, pod narkózou se ti kamerkou kouknou do kolena a mají jasno. Radím pořádného ortopeda a koukni na www.acl-plastika.wbs.cz

hhanca — 3. 3. 2009 19:39

sugar napsal(a):

Masti, gely nepomohou, ledování částečně. Pokud tě bolí vnitřní část, je to meniskus. Divím se, že tě doktor neposlal na artroskopii, pod narkózou se ti kamerkou kouknou do kolena a mají jasno. Radím pořádného ortopeda a koukni na www.acl-plastika.wbs.cz

No bohužel podezření ma meniskus mám taky :( Teďka mažu MOBILINgelem a otok vždy na chvíli splaskne. Když nechodím a noha je v klidu tak OK, ale jakmile stoupnu a chodím tak děs. Jenže težko můžu udržovat klid, když chodím do školy. Teďka jsem v Praze tak snad tu někde najdu doktora co konečně poradí co s tím.

???Nemáte tip na dobrého ortopeda v Praze????

sugar — 4. 3. 2009 8:24

S ortopedama je to těžký, mají dlouhou čekací dobu. Já jsem se vnutila do Motola, ikdyž tam mají ceduli, že přijímají až na doporučení "obvodních" ortopedů. Ten meniskus to asi bude, odpovídá tomu i způsob úrazu. Jestli je to jediný problém (to zjistí artroskopie), tak to nebude tak hrozné, ale neodkládej to, samo se to nespraví. Jestli budeš potřebovat ještě něco, napiš mi SZ. Nejsem odborník, ale vzhledem k tomu, že mě čeká plastika předních křížových vazů, dost jsem o tom nastudovala. A až budeš mít čas, zkoukni tu stránku, jak jsem psala, je fakt dobrá.

zuzi777a — 4. 3. 2009 13:39

Já dneska byla i na RTG- podle toho je vše OK. Já mám  podle svého  subjektivního pocitu  přesvědčení, že tam je otok.  Ortoped mi řekl, že je to  tím , že mám natažený vaz. Jenže to už trvá  s malými přestávkami rok a půl.. Jsem z toho špatná. Přišla jsem od Dra s Fastum gelem a  rehabilitací (UZV) . Jenže to jsem měla už před půl rokem, pomohlo to na pár týdnů  a koleno bolí jako sviňucha dál.... Stačí dvakrát delší procházka, jednou lyže a mám bolesti, že mě to nenechá ani vyspat.  Tak nevím, asi budu hledat dalšího ortopeda... Přemýšlím o změně bot,  o nějakém cvičení spešl na koleno- jenže když to bolí, nejsem moc ochotná to rozhýbávat. Dr řekl klid a teplo- jenže to už trvá tak dlouho a zlepšení nikde. Kdybyste některá přišla s dobrým tipem na odborníka ve východních Čechách, byla bych docela ráda.....:grater:

sugar — 4. 3. 2009 16:26

tip na odborníka ve VČ nemám, ale k tomu rentgenu můžu říct, že např. přetržené vazy tam vidět nejsou. požádej alespoň o magnetickou rezonanci, ikdyž ani ta neodhalí vše na 100 %

hhanca — 4. 3. 2009 17:50

Tak u mě ten otok je vidět pouhým okem...mám jedno koleno o olovinu větší než to druhé :( Zítra jdu k doktorovi tak snad mi něco řekne. Nevíte jestli musím mít k ortopedovi doporučení od svého obvoďáka?

sugar — 5. 3. 2009 8:51

k "obyčejnému" ortopedovi ne, ale jak říkám, mívají dlouhé objednací lhůty, alespoň u nás ... :) A k tomu otoku: to je pouze následek, je třeba zjistit příčinu.

hhanca — 5. 3. 2009 17:34

Ahojky, tak jsem se dneska rano vydala k doktorovi. Prisla jsem na polikliniku a sestricka na prijmu me poslala na ortopedii. Dosla jsem tam a sestricka mi oznamila, ze pak doktor odjel a vubec nevi, kdy se vrati. Tak me poslala at to zkusim aspon na chirurgii. Tam byli tak "mili" ze skoro lituji, ze jsem se rano odhodlala k nejakemu doktorovi zajit. Nicmene rentgen a rekl mi, ze mam v koleni tekutinu a jestli se do pondeli nevstreba tak mi ji musi vytahnout :( Takze asi tak... dal mi na to jakousi mast, obinadlo a mam doporucenou ortezu. Tak at ziji doktori...

zuzi777a — 5. 3. 2009 18:48

No aspoň ti něco slíbili- já sice chodím jak Geofrey Peyrac, ale jsem prý prakticky zdravá :usch:
Právě sháním nějakou tláču abych se dostala na tu MR, jak psala Sugar....

hhanca — 5. 3. 2009 18:55

To je zajimavy, ze vsichni doktori tvrdi, ze je pacient zdravej i kdyz chodi jak pise zuzi jako Geofrey Peyrac. Posledni dobou mi prijde, ze nikomu neporadi, nikoho nevyleci, ale hlavne jak si nezapomenou rict o 30 Kč...
Zuzi kdyby si byla fotbalista, kterej reprezentuje ČR tak bys mela koleno zdravy do druhyho dne;-)

zuzi777a — 5. 3. 2009 18:58

JO, taky jsem si říkla , že jsem měla přijít  V masce  Neumannový, nebo Jágra....:usch:

sugar — 6. 3. 2009 8:14

Holky, nesmíte se dát! Jak jsem říkala: měla jsem úraz a bolesti kolena, obvolala jsem ortopedy na okrese a nejdřív mohli za tři týdny. Tak jsem šla k obvoďákovi, ten mi napsal na doporučení BOLESTI, AKUTNÍ STAV a já s tím mazala do Motola, kde byla také velice "příjemná" a hlavně důležitá sestřička, která měla spoustu řečí, ale nakonec jsem se k doktorovi proboxovala. Ani ne za tři týdny jsem byla na sále. Artroskopicky mi okrouhali menisky a bohužel zjistili přetržené přední vazy, takže mě čeká operace. 6. dubna jdu na kontrolu, tak už mi snad dá nějakej termín.

pajaja — 6. 3. 2009 9:33

Momentálně mám vodu v koleni také,čekám jestli to opadne,mažu Olfen gelem a elastickou ortézu.Už se tím trápím dva roky,punkcí jsem už měla asi deset a moc to nepomáhá,nevím,co tím.Prošla jsem,rentgenem,revmatologií a asi až po roce mě poslal ortoped na magnetickou rezonanci.Dělají to neradi,protože je to drahé,takže to berou jako pslední možnost.Zjistili mi začínající artrozua tím poškozenou čéšku.Neumí to vůbec léčit,co jsem už pročetla diskuzí a všichni jsou na tom stejně.Tak to zkuším sama,láduju Geladrink a rybí tuk.Někdy mě to bolí tak,že nemůžu chodit,to chci vidět za dvacet let,vidím to na vozíček.Jinak já mám moc hodného doktora,vezme mě do týdne,někdy i hned ,ale jeho odborností si nejsem jistá.Koleno je prevít.

sugar — 6. 3. 2009 10:13

pajajo, podívej se na tu stránku, co jsem dávala odkaz. V diskusi je tam taky o tom řeč, dají se píchat injekce do kolena tuším s kyselinou hyaluronovou na obnovu chrupavky

pajaja — 6. 3. 2009 10:25

Já už na to koukala,dík.Jenže ten můj zlatoušek snad ani neví ,že to existuje.Musím se ho poptat.

Ivča K. — 7. 3. 2009 8:04

pajajo,artrózu v 1.stadiu mají podle mého ortopeda všichni nad 30 let.
Voda v koleni se málokdy sama vstřebá,musí se vytáhnout,ale pokud se neodstraní problém,kvůli kterému se tak děje,tak se udělá brzy znova.
Já měla úraz kolene(uklouzla jsem na ledu)a nějaký čas byl celkem klid,potom jsem se do něj v autobusu při ranním návalu znovu praštila a od té doby koleno čím dál víc bolelo a obvoďák mi na to dával gely,masti a prášky proti bolesti.Když už jsem málem nedošla ani na zastávku trolejbusu,objednala jsem se k ortopedovi,který mi dal do kupy tenisový loket a ten mi nejdřív udělal rentgen,ale ten toho moc neodhalí,tak artroskopie.Tam mi odhalili naprasklý meniskus,to mi očistili,zarovnali ostré hrany a vyndali úlomek,kvůli kterému to tak bolelo a rovnou mi odstranili přetržené vazy(boční) a mám si dávat na koleno pozor.Prý nejsem aktivní sportovec,tak plastika není nutná.Je to tři roky a koleno je v pohodě.

sugar — 7. 3. 2009 9:22

taky nejsem aktivní sportovec, ale bojím se, že až mi to začne dělat za pár let neplechu, nikdo mě už neodoperuje. na tuhle operace je prý člověk ve 40 už starej ...

hhanca — 7. 3. 2009 10:09

Nevím, co je podle doktorů aktivní sportování. Já lyžuju, hraju volejbal, jezdím na kole,... a na koleno si mam davat taky pozor. To je teda rada :) No nic, asi to budeme muset nejak vydrzet. Ale ze uz bych ve 20ti mela kulhat jak kdyby mi bylo 60 to fakt nechci. Me koleno pomalu splaskava tak doufam, ze me to pondelni vyndavani vody mine. Tak at se vam dari u doktoru  :co:

pajaja — 7. 3. 2009 12:10

Stalo se mi to taky před dvěma lety při lyžování.Někdy je to lepší a občas se belhám jak babča do prvního patra.Dnes zkusím křenovou packu,tak doufám,že mi neupadne noha.Punkce mi nepomáhají,mám to tam za týden znova a na operaci mě nikdo nedostane.A navíc mám ,,skrytou,,lupénku,,a ta také poškozuje klouby.Skrytou myslím to,že mi vyrazí vždy po antibiotikách a vypadám jak ropucha.Naštěstí mi pomáhá jednou za rok moře ,a na rok mám zase pokoj,ale někde vevnitř mrcha úřaduje.

pajaja — 7. 3. 2009 12:19

Jo,a aby toho nebylo málo,mám tam ještě Bakerovu cystu,o ní jsem četla,že se operuje,ale většinou se vrací.

hhanca — 7. 3. 2009 12:53

pajaja: No mi se to stalo taky pri lyzovani minuly rok a od te doby se to vraci :( Presne jak rikas nekdy uplne OK, jindy nedojdu ani na na bus, kterej je asi 50metru. Jinak nejvic mi vadi asi dřep, to je bolest a navic mi tak lupne při kazdym drepu, tak nevim no... Dneska jsem si byla v lekarne pro nejakou kloubni vyzivu, pry to pomaha, tak to zkusim a uvidim!

sugar — 7. 3. 2009 15:41

pajaja napsal(a):

Jo,a aby toho nebylo málo,mám tam ještě Bakerovu cystu,o ní jsem četla,že se operuje,ale většinou se vrací.

co je to?

hhanca — 7. 3. 2009 15:49

sugar napsal(a):

pajaja napsal(a):

Jo,a aby toho nebylo málo,mám tam ještě Bakerovu cystu,o ní jsem četla,že se operuje,ale většinou se vrací.

co je to?

Bakerova cysta je váček (vyklenutí) v podkolenní jamce vyplněný tekutinou. Omezuje pohyb v kolenním kloubu a často vzniká při zánětech v oblasti kolenního kloubu. Léčí se buď vypuštěním obsahu cysty injekčně (punkce cysty) a/nebo podání injekce s kortikoidem (působí protizánětlivě), nebo se také dá vyříznout.

sugar — 7. 3. 2009 15:51

dík, za chvíli budu odborník přes kolena :)

hhanca — 7. 3. 2009 15:53

sugar: To abys pak nahradila nějakýho doktora :)

sugar — 7. 3. 2009 16:54

Za ty prachy bych to brala, víc škody než někteří "odborníci" bych snad ani napáchat nemohla. :)

hhanca — 7. 3. 2009 17:35

No taky mi bohuzel posledni dobou prijde, ze tam ti doktori jen sedi a kdyz se to netyka jejich zdravi, tak to nejak extra neresi pokud nejde o zivot. Ale jak uz jsem psala, kdyby si byla sportovni hvezda, tak to do tebe vrazi stat tolik penez a doktor tolik casu, ze by si se divila :)
Holt odborniku neni nikdy dost a daleko vic je tech, kteri spis uskodi nez pomuzou :(

sisi21 — 7. 3. 2009 18:29

zuzi777a napsal(a):

No aspoň ti něco slíbili- já sice chodím jak Geofrey Peyrac, ale jsem prý prakticky zdravá :usch:
Právě sháním nějakou tláču abych se dostala na tu MR, jak psala Sugar....

bacha na tu MR,ta ti to může naopak i zhoršit..já jí tenkrát radši odmítla a chodila dál na ultrazvuk.na každýho působí jinak.(uvidíš měla by tě na dr. upozornit).Koleno občas zabolí..stáhnu obinadlem ,týden s tím pajdám a pak je to zase lepší..jo a někdy holt šáhnu po APo-Ibuprofén.

pajaja — 7. 3. 2009 18:32

Soused mi nutil vynikajícího ortopeda,pořád se, ptal už jste tam byla?Musíte tam jít,nesmíte to zanedbat,dělal mi před půl rokem operaci kolene a už můžu zase chodit.Včera jsem s ním mluvila a má to zase zpátky.

sisi21 — 7. 3. 2009 18:34

hhanca napsal(a):

Nevím, co je podle doktorů aktivní sportování. Já lyžuju, hraju volejbal, jezdím na kole,... a na koleno si mam davat taky pozor. To je teda rada :) No nic, asi to budeme muset nejak vydrzet. Ale ze uz bych ve 20ti mela kulhat jak kdyby mi bylo 60 to fakt nechci. Me koleno pomalu splaskava tak doufam, ze me to pondelni vyndavani vody mine. Tak at se vam dari u doktoru  :co:

ta voda,ona to není vyloženě voda,,je to takový výpotek s krví a většínou to bývá po úrazech..pokud tam bude tak je lepší ji vytáhnout ,Není to příjemný,ale dá se to vydržet..

hhanca — 7. 3. 2009 18:46

No já už měla koleno nateklé asi 4x, vždy mi potvrdili tekutinu v koleni, ale vzdy se mi to samo vstrebalo. Tak nevim ...
Jinak podle mne, jakmile nekdo problemy s kouby ma, tak uz se toho nezbavi nikdy :( U nas je to jeste je vsemu v rodine, takze me ceka pekna budoucnost :) Jen ty problemy u me zacaly nejak moc brzo :(

sisi21 — 7. 3. 2009 19:22

Vem to,že jsou horší věci..ono se to zase na chvilku zklidní,neboj..
jinak to sportování ..je to blbý ,ale omezit to chce.Já.mám opravdu dny ,kdy na koleno vůbec nemůžu stoupnout ,ale člověk se stím smíří ..Moje mamka byla na výměnu kloubu v 65letech..

hhanca — 7. 3. 2009 19:36

jj to vím, že jsou i horší věci. Jen mám ještě ve škole povinný tělák, ale naštěstí už poslední semestr. Volejbal mám děsně ráda, ale na kolena je to fakt dost námaha. U nás má babička vyměněny oba kluby a děda zatím jeden. Navíc druhá babička má ještě DNU takže taky nic moc.
O víkendu jsem nemohla chodit vůbec, ale teďka už jakš takš. Tak snad bude zase na chvíli pokoj.

sisi21 — 7. 3. 2009 21:24

Zkus dlabat nějaké vitamíny,když víš ,že to máte v rodině..asi tomu neunikneš ,ale oddálit to můžeš..
V lékarně určitě poradí ,je toho hrozně moc..

pajaja — 7. 3. 2009 21:40

Jojo,je to dědičný,mojí mámě je 62 a je na tom lépe než já ve 40 letech,až mě bude jako jí,tak budu mrzák.Medicína postupuje,ale kolena jsou stále problém.NEvíte ,co je mast Opodeldok?

hhanca — 7. 3. 2009 23:04

Já dlabu trojkombinaci Vápník-hořčík-zinek a dneska mi v lékárně doporučili kloubní výživu Cola fit + MSM ...takže uvidíme jestli to zabere. Příprvků je na trhu spousta, teď jen jestli něco pomůže.

sisi21 — 8. 3. 2009 15:59

hhanca napsal(a):

Já dlabu trojkombinaci Vápník-hořčík-zinek a dneska mi v lékárně doporučili kloubní výživu Cola fit + MSM ...takže uvidíme jestli to zabere. Příprvků je na trhu spousta, teď jen jestli něco pomůže.

Já si myslím ,že jako prevence,tím určitě nic nezkazíš..

sisi21 — 8. 3. 2009 16:02

pajaja napsal(a):

Jojo,je to dědičný,mojí mámě je 62 a je na tom lépe než já ve 40 letech,až mě bude jako jí,tak budu mrzák.Medicína postupuje,ale kolena jsou stále problém.NEvíte ,co je mast Opodeldok?

to slyším poprvé,ale koukla jsem ,že je v tom kafr..a ten pomáhal vždycky na ztuhlost ..tak si myslím ,že by to na ty kolena mohlo pomoci..

pajaja — 8. 3. 2009 16:39

Někde jsem to slyšela,že si tím dřív babči mazaly kolena.Ani nevím jestli se to prodává,spíš je to nějaká lidová mast.Kouknu se po netu.

hhanca — 8. 3. 2009 16:43

Kdyžtak zkus kouknout semka http://www.opodeldok.cz/  nebo http://cs.wikipedia.org/wiki/Opodeldok

sisi21 — 8. 3. 2009 17:15

pajaja napsal(a):

Někde jsem to slyšela,že si tím dřív babči mazaly kolena.Ani nevím jestli se to prodává,spíš je to nějaká lidová mast.Kouknu se po netu.

jj.náš děda má taky nějaký kafrový mastě..

a bacha až se stím budeš mazat.umej si ruce..já sem stím mazala záda babi  a tak mě pálily oči..děs,běs..:dumbom:

zuzi777a — 8. 3. 2009 17:36

Mě byla doporučená "Koňská mast" a jalovcová mast. Můžu říct, že je  to fakt znát- spíš víc než slavný Fastum gel. A taky jsem začala přikládat baňku. Už fakt  zkouším kde co. Pokud je to pro Dra  málo  nemocné koleno, mě to už po tom 1,5 roce  leze na nervy víc, než bych si přála...

pajaja — 8. 3. 2009 17:52

Ještě že u nás není tradice turecký záchod.

zuzi777a — 8. 3. 2009 17:58

Já si asi sedím na vedení , ale proč tureckej záchod?

pajaja — 8. 3. 2009 18:22

Protože,když si dřepnu tak už se pak nezvééééédnůůů.

zuzi777a — 8. 3. 2009 18:41

Ah tááák- tak to já také hlasuju  pro evropské záchody... Jsem na tom stejně- z podřepu jdu do stoje  vždy  přes nábytek....:/

Mě na tom deprimuje  to, že pro Dra jsem vlastně zdravá a furt něco chci léčit....  A já přitom moc dobře vím, že nejsem žádný  simulant...  :grater: :grater:

pajaja — 8. 3. 2009 18:45

To máš těžký,já pro doktora simulant nejsem a stejně mi nepomůže,tak si vyber.

hhanca — 8. 3. 2009 18:55

zuzi777a napsal(a):

Ah tááák- tak to já také hlasuju  pro evropské záchody... Jsem na tom stejně- z podřepu jdu do stoje  vždy  přes nábytek....:/

Mě na tom deprimuje  to, že pro Dra jsem vlastně zdravá a furt něco chci léčit....  A já přitom moc dobře vím, že nejsem žádný  simulant...  :grater: :grater:

To je zajímavý, že mi doktor taky řekl, že mám koleno zdravý. Ale že skoro nemůžu chodit to nikomu nevadí. No nechci se vidět ve 40. Jako to mi taky vadí nejvíc, že si doktor myslí, že si vymýšlím a ž nemám na práci nic lepšího než čekat hodiny v ordinaci a pak ještě poslouchat ty jeho řeči, jak jsem zdravá... :dumbom:

sugar — 9. 3. 2009 8:27

a co takhle vyměnit doktora - všechny tři? :)

hhanca — 9. 3. 2009 19:54

sugar: Myslíš, že když to nezvládají ti 3 tak jiní to zvládat budou?:) Že bychom zrovna natrefily na ty, co nepomůžou? No nevím :)
Dneska jsem byla na kontrole a říkal, že to je úplně v pořádku:) Tak mě asi bolí koleno někoho jiného :)

sisi21 — 9. 3. 2009 21:05

hhanca napsal(a):

sugar: Myslíš, že když to nezvládají ti 3 tak jiní to zvládat budou?:) Že bychom zrovna natrefily na ty, co nepomůžou? No nevím :)
Dneska jsem byla na kontrole a říkal, že to je úplně v pořádku:) Tak mě asi bolí koleno někoho jiného :)

a chodíš vůbec k doktrovi??:lol:ba né si dělám srandu..může se jednat. prostě o bolest.která přijde a pak zas prostě odejde..a co změna počasí.na mě třeba působí hrozně..

hhanca — 17. 3. 2009 15:56

Nevím jestli na to má vliv změna počasí, ale teďka mě to bolí už 3týdny v kuse tak těžko říct. Aspoň když ležím tak už je to OK, ale jakmile začnu chodit je to na nic :( Tak uvidíme, zkusím počkat...jejn nevím na co, když doktor říkal, že je to OK :)

sisi21 — 17. 3. 2009 21:15

hhanca.změna počasí na to vliv má určo..ale co je divný ,že si měla tolikrát vodu a nikdy ti jí nevytáhli..z něčeho se tam dělat musí ..Možná by stálo za to zkusit opravdu ještě nějakýho jinýho doktora..

sugar — 7. 4. 2009 11:23

Ahoj, děvčata,
21. dubna jdu na plastiku kolenních vazů, tak mi držte pěsti ... :)

hhanca — 7. 4. 2009 23:04

sugar napsal(a):

Ahoj, děvčata,
21. dubna jdu na plastiku kolenních vazů, tak mi držte pěsti ... :)

Tak to budu drzet palecky! Snad budes mit pak vse OK. Pak mi musis rict jak dlouho trva rekonvalescence :) Tak at je vse v poradku a dobre ti to dopadne !!!

sisi21 — 7. 4. 2009 23:16

sugar napsal(a):

Ahoj, děvčata,
21. dubna jdu na plastiku kolenních vazů, tak mi držte pěsti ... :)

budem držet ,dobře to dopadne, a hlavně ať ti to pomůže.

sugar — 8. 4. 2009 7:57

díky za přání a jak jste na tom vy s kolínkama? :)

sisi21 — 8. 4. 2009 11:42

no ještě ,že jsou ty kolínka dvě!!:lol:
Kdysi jsem měla úraz a byl proraženej kyčelní kloub ,dr,to nechtěl operovat a tak mě to dali na to závaží,Museli ovšem provrtat koleno ,aby odtáhli stehenní kost.
Pak mě musel dr.vytáhnout  vodu  chodila jsem na rehábko,vždycky to pomohlo na chvilku,beru různé vitamíny,pokud koleno bolí ,že skoro nemůžu chodit zavážu obinadlem a za 2-3 dny to přejde,Já už se stím smířila. ;)

sugar — 8. 4. 2009 13:46

sisi, taky dobrý peripetie ...

sugar — 5. 5. 2009 9:58

Zdravím a hlásím se po operaci. Zatím to vypadá dobře, snad to nezakřiknu. A jak jste na tom vy? :)

zuzi777a — 5. 5. 2009 10:22

Moc ti přeji aby to bylo OK!
Já hlásím pozitivní zprávy:  Vzhledem k tomu, že  nálezy na RTG nebyly špatné ani artritida se nepotvrdila, nebudou se mnou nic dělat. Bolesti mi přešly po baňkování- sice se mi na koleně  udělala boule v místě přikládání baňky, ale hýbu se úplně bez bolestí. Takže- spokojenost. ZATÍM!

hhanca — 5. 5. 2009 19:21

Já měla měsíc klid pro koleno tak jsem myslela, že už se vše srovnalo a bude vše jakš takš OK...ale šla jsem minulý pondělí na volejbal a koleno mi vyskočilo potvora :( Nejprve nešlo dat zpet, ale pak se povedlo...mam natazeny opet vazy:( Uz nevim, co mam delat...beru vapnik a kolagen....
Tak at vas kolinka nezlobi ;-)

sugar — 5. 5. 2009 20:20

hančo, a nebylo by lepší jít na tu artroskopii? Je to jednoduchej zákrok a bude jasno, co s kolenem máš?

sisi21 — 5. 5. 2009 21:49

sugar napsal(a):

Zdravím a hlásím se po operaci. Zatím to vypadá dobře, snad to nezakřiknu. A jak jste na tom vy? :)

to je dobrá zpráva :supr::supr:.

sisi21 — 5. 5. 2009 21:51

mě momentálně kolena nezlobí ;)
te´d mě zlobí močák :lol:,mám tam nějaký potvory ,tak jsem dostala antibiotika.

hankatoma — 21. 5. 2010 2:20

Na zmírnění otoků a hojení ran je výborný curenzym. Doplněk stravy, který neublíží, ale pomůže.