maika — 20. 2. 2009 13:06

Dobrý den. Před deseti dny jsem byla na zákroku LASIK. Všechno se zdá být v pořádku až na to, že stále vidím jakoby přes mlhu. A to hlavně na levé oko, především ráno a dopoledne. V průběhu dne se to různě mění, někdy mi do "mlhy" přejde i pravé oko. Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Jak dlouho to může trvat? Na klinice mi řekli, že v oku není nic vidět, že se hojí perfektně. Takže to vypadalo, jako by mi paní doktorka naznačovala, že si nějakou mlhu jen vymýšlím. Předem děkuji!

ViktorkaLove — 20. 2. 2009 13:27

Nemám odborné zkušenosti, kamarádka byla na operaci v Praze, platila myslím 11tis., po nějaké době cítila nějaké podobné věci, jako ty.Objednala se na kontrolu, kde domluvili "záruční" opravu (=zdarma), a poté byla spokojená..., na její doporučení jsem se k zákroku rozhodla také, tak už jenom čekám na vhodný čas, kdy dostanu odvahu. Ona si velmi pochvaluje...

sunyata — 20. 2. 2009 20:13

Ted jsem se na tvuj problem ptala po Skypu manzela, ktery na operaci byl jeste v dobe, kdy jsme se neznali. Rikal, ze mlha je normalni mozna tak prvniho pul dne po operaci, pak uz ne. :(
Jinak, jak kamaradka Viktorky je velmi s touto procedurou velmi spokojen.

Trvalka — 28. 6. 2014 20:21

Můžete mi poradit co tato operace představuje? :) Hledala jsem si v Brně nějakou oční kliniku a narazila jsem na oftal, jen nevím jestli to mám podstoupit. :)

Zonka — 20. 8. 2014 10:51

Trvalko, být na tvém místě,tak si zajdu k očnímu a on ti řekne nejlíp zda tuto operaci podstoupit. Klinika Oftal je ale dobrou klinikou.