Markéta1 — 2. 2. 2006 9:17

Mám takový problém-mám přítele a ten odmítl teď se mnou spát z důvodu, že nemůže, že má problém a po styku bych ho mohla mít taky. Co konkrétně má za problém mi neřekl, ale už to bude snad dobrý. Spali jsme spolu zhruba před týdnem, já problémy nemám. Netušíte někdo co by to mohlo být? On je dost uzavřený a hlavně ženatý,takže konkrétně mi nic neřekl, jen že to není nic vážného.

kolka — 2. 2. 2006 9:31

to je různé, syfilis, kapavka...popř. aids:-)))

Feuria — 2. 2. 2006 9:41

No, tak to je dost vážný problém - ten jeho "jiný" stav....

Nety — 2. 2. 2006 9:59

Mohla to být relativně prkotina - nějaké kvasinky nebo mykóza... i chlap k tomu občas přijde. Akorát je pak nepříjemné, že většinou to má i partnerka. Ale je to velmi snadno zaléčitelné, žádná hrůza.... Jestli s Tebou po týdnu už spal, tak to jistě nebylo nic vážného.

jsem.sva — 2. 2. 2006 10:18

Bože a proč to z něho prostě nevytahneš??? Takové dohady, co by to mohlo být.... Taky třeba AIDS :(

sandra — 2. 2. 2006 10:24

No, já bych se hlavně zamyslela nad tím, že kdyby šlo o nějakou tu nemoc (kvasinky,atd), tak kde to mohl "chytnout"? Od manželky? Nebo to chytla manželka od milence a pak manžel od manželky a nakonce ty od ženáče? Proč se ho nezeptáš na rovinu? Spíte spolu, tak by mi přišlo normální se zeptat.

gemi — 2. 2. 2006 12:08

Markéto,  strašit Tě určitě  nechci. Ale nebylo by lepší zajít  k doktorovi, než čekat..Nejsem zdravotník, ale tolik vím, že se některé nemoci navenek projeví po delší době, než do týdne.

Marketa1 — 2. 2. 2006 12:26

Já jsem se samozřejmně ptala, co to jako je, říkal že to není nic vážného, ale nic konkrétního neřekl, těžko se o tom mluví.

sandra — 2. 2. 2006 12:33

Těžko se o tom mluví? Nebo jemu se o tom těžko mluví?Myslím, že partner má právo znát zdravotní stav toho druhého, hlavně pokud jde o takovou věc. Pokud by mi partner nechtěl přesně říct, o co jde, že se mnou teď nemůže spát, tak já bych s ním pro změnu zase nespala do doby, dokud by mi to neřekl. Chránila bych tak především sama sebe.

jsem.sva — 2. 2. 2006 13:10

Zcela souhlasím se Sandrou !!!! Rozhodně bych s ním nespala, dokud by mi neřekl, co mu je... Jak se o tomhle může "těžko" mluvit. Asi mu na tobě moc nezáleží, když ti řekne jen tohle....

Majla — 2. 2. 2006 16:47

Máš právo to vědět, takže dokud ti to neřekne prostě s ním neměj sex. Myslím že v tomhle by neměl existovat žádný stud, protože jde i o tvoje zdraví. I kdyby to byly jen nějaké kvasinky tak by ti to stejně měl říct. Radím ti prostě to z něj dostat.

mashanka — 2. 2. 2006 17:42

Já nerozumím tomu, co je to za vztah, když Ti tvůj sexuální partner odmítne říct věci, které se Tě týkají. Rozhodně bych to přehodnotila. Už kvůli tomu, že někde to musel dostat a může tudíž NĚKDE dostat příště ještě něco horšího.
Láska je sice hezká, ale zdraví bych kvůli ní neriskovala

backie — 2. 2. 2006 23:26

Mohli to byt opravdu jen nejake kvasinky, nebo trebas nejake bakterijky, ktere si mohl uhnat kdekoliv. Nejspis teda od manzelky, ale ta je muze mit z nejakeho vlastniho docasneho imunodeficitu a na gynde ji proste rekli, ze dokud nepreleci i vsechny sve sexualni partnery tak se jich nezbavi. No pak je logicke, ze se lecil i tvuj postelovy pritel, i kdyz je vubec mit nemusel. A i kdyby ty si je se svym normalnim imunitnim systemem nikdy nemusela chytit. A vyleci se to opravdu rychle, zvlast pokud by byl on bez priznaku( par dnu antibiotik). AIDS bych netipovala ani nahodou.. :-)

Hanane — 3. 2. 2006 0:05

Též je celkem podstatný vědět, jak si dotyčný interpretuje výraz "nic vážného". Totiž on ani syfilis člověka nezabije, natož pak nějaké viry (opary, genitální bradavice)...a pokud nejde o život, jde o...no ne?
Proč se o tom těžko mluví, když se nejedná o "nic vážného"?

Markéto, nechci tě strašit, ale to, že nemáš příznaky, není zárukou stoprocentního zdraví. Příznaky totiž zatím(!) nemáš. Většina nemocí má nějakou inkubační dobu...a ta bývá delší než 1 týden. Samozřejmě, nemusíš je mít, nemoc se u tebe nemusí ani projevit anebo se nemusí jednat vůbec o nic.
Pokud přece jen něco chytneš, přeju ti, ať to není vážné, ale pouze poučné. :)

Nety — 3. 2. 2006 8:40

sandra napsal(a):

No, já bych se hlavně zamyslela nad tím, že kdyby šlo o nějakou tu nemoc (kvasinky,atd), tak kde to mohl "chytnout"? Od manželky? Nebo to chytla manželka od milence a pak manžel od manželky a nakonce ty od ženáče? Proč se ho nezeptáš na rovinu? Spíte spolu, tak by mi přišlo normální se zeptat.

Já mám vždy jen jednoho partnera a občas se to objeví.  Stačí se i třeba zapařit  Pokud je k tomu někdo náchylnější, může se to vracet. neznamená to, že má dalšího sexuálního partnera. Ale každopádně je třeba to zaléčit vždy u obou partnerů současně.

jinak nevím, proč by měl pán mít problém o tom mluvit. Vždy´t se to dá vyřešit i s troškou nadsázky, co to vlastně ten jeho pindík tropí... :D Ať to nedramatizuje a přesně vybalí, co mu je. Ať si zbytečně neuženeš nějakou nepříjemnost. Jen jsem chtěla naznačit, že nemusí jít hned o ty nejhorší varianty.

Electra — 3. 2. 2006 9:03

Tak je možnost, že jsou to skutečně jen obyčejné kvasinky, anebo - pokud je i manželka tak "žasná" jako on a má i ona své milence, tak kdo ví, co si pak doma s manželem navzájem předávají. Jsi jeho jediná bokovka, nebo jich má vic?

Markéta1 — 3. 2. 2006 9:45

No jasně že jich má víc a hlásí mi to :-))  No spíš mě zajímalo, jaké může mít chlap taky problémy, já s tím nemám moc zkušenosti. Dle jeho slov spí pouze se mnou, ale to člověk musí brát trochu s rezervou. Na otázku, jestli to taky nemůžu mít tvrdí, že si je jistej, že ne. Každopádně po tomhle trochu přehodnotím situaci.

Nety — 3. 2. 2006 11:47

Já Ti můžu říct, že třeba jednou měl partner na penisu takovou jakoby sušší kůžičku a byly to právě kvasinky. Léky se předepisují jako ženám, akorát že u žen  jsou patrně "lepší podmínky" pro tyhle mršky. Mluvil o tom naprosto normálně, vlastně to nebylo nic vážného, jen ten styk nebyl pro něj příjemný. Tak jsme se oba zaléčili jedním práškem, mastičkou a já dostala ještě vaginální čípky. Říkali jsme , že aspoň si "malá" a "malej" odpočine  :D:D:D Prostě se dá o tom normálně mluvit. A myslím, že kdyby měl nějaký vážnější problém, jistě by to řekl, pokud mu mozek alespoň v rámci mezí pracuje. Není přeci  hlupák, ne? :rolleyes:

Electra — 3. 2. 2006 12:23

No já nechápu, že jestli ho trápí jen nějaká prkotina, tak to neřekl rovnou, takhe akorát děsí co to asi tak má za záhadu, že o ní ani mluvit nemůže. Měl by mít tolik rozumu, aby mu došlo že když tu svou záhadnou "nemoc" bude tajit, budou tě napadat i daleko vážnější zdr.problémy, než třeba má.
Čoveče já být tebou tak ale hledám někoho nového NEZADANÉHO http://www.gify.nou.cz/muzi1_soubory/70.gif

briza3 — 3. 2. 2006 12:45

Není to jen výmluva? Chce s tebou spát, nebo jsi ho omrzela?