Ivule — 1. 2. 2006 17:30

Ahoj snažilky,těhulky a maminky.Slíbila jsem,že se ozvu,až se vrátím od doktorky a tak píšu.K doktorce jsem šla hned ráno,ale zjistila jsem,že jsem se zrovna trefila do těhotenské poradny a tak jsem musela přijít znovu odpoledne.Doktorka mi udělala UZ a říkala,že je vše v pořádku.Je tam 1 miminečko,srdíčko už pěkně tluče a podle UZ vypočítala pravděpodobné datum porodu na 25.9.2006.Do první poradny jdu 8.3.,to už budu ve 12.týdnu.Určitě zase napíšu,co nového.Všem snažilkám posílám těhotenské bacílky a přeju,ať to vyjde velmi brzy,nejraději už tento měsíc.Dívala jsem se do sekce snažilky a je vás tam dost,co právě čekáte,jak to tento měsíc dopadne.Mějte se všechny moc fajn,snažilkám do bříšek miminka,těhulkám pohodu a zdraví pro ně i miminka a maminám hodné a zdravé dětičky,pa Iva.

Romana — 1. 2. 2006 17:45

Ivulko, tak to jsou moc prijemne zpravy, jen vic takovych. Poradne si to tehu uzivej. Ja zjistuju, ze mi nekdy to brisko chybi :-)) Ale Barunka mi to nekolikanasobne vynahrazuje.
A ty jeste nepatris do tehu poradny?

makca — 1. 2. 2006 17:52

Ivule, moc ti to preju a tehotenstvi si uzij, taky mi chybi brisko, i kdyz lhala bych, kdybych tvrdila, ze mi zadne nezustalo:-))
ja uz se docela tesim az budu zase tehotna, jen pak abych zvladla druheho takoveho draka jako mam doma:-)

Ivule — 1. 2. 2006 17:55

Ivulko, tak to jsou moc prijemne zpravy, jen vic takovych. Poradne si to tehu uzivej. Ja zjistuju, ze mi nekdy to brisko chybi :-)) Ale Barunka mi to nekolikanasobne vynahrazuje.
A ty jeste nepatris do tehu poradny?

Romčo,já jdu poprvé do poradny až v březnu a teprve dostanu těhotenskou průkazku.Takže dneska jsem tam ještě nepatřila...:-)))Ale to nevadí,já si ráda počkám,včera jsem totiž byla naposledy v práci,takže teď si budu užívat klídku a pohody do sytosti a žádný spěch na cokoliv...:-)))

lenkaB — 1. 2. 2006 17:57

Ivulko, velká gratulace :D hlavně, že je vše vpořádku a bije tam ten malý zvoneček :)

Verunka — 1. 2. 2006 18:03

taky se přidávám ke gratulaci :-) a máš pěknej termín první poradny...to mám 24.narozeniny:-))

spunt — 1. 2. 2006 18:08

Taky moooc gratuluju. Ať ste zdraví a v pořádku.
A bacily sem chytala, tak uvidíme jestli seš nakažlivá :D

makca — 1. 2. 2006 18:18

Ivule, mas rizikove nebo jsi uz chtela zustat doma?

Ivule — 1. 2. 2006 19:54

Makca,já pracuju ve zdravotnictví v rizikovém prostředí,takže fakt zůstanu ráda doma,když můžu.Při prvním miminku jsem musela na rychlo na odběr plodové vody ve 4.měsíci a pak jsem teprve zůstala doma a to těhotenství uteklo hrozně rychle a nestihla jsem si ho ani pořádně vychutnat.Teď jsem o 10 let starší a rozumnější a nebudu nic pokoušet.Ráda budu v klidu doma a budu se připravovat na to naše malé...:-)))

Andri — 1. 2. 2006 20:01

Ahoj Ivi, teda to se tak krasne cte, je to jako pohadka se stastnym koncem. Davejte na sebe pozor a uzivej si jak to jen jde!!! ;)

Katkad — 1. 2. 2006 20:29

Ivule přidávám se ke gratulacím,ted si to pořádně uživej a at bříško roste.

IvaM — 1. 2. 2006 20:30

Také moc a moc gratuluji a snad se Tě brzy budeme následovat...:-))

makca — 1. 2. 2006 21:45

Ivi, tak to je super rozhodnuti, ja pracovala az do 35.tt, doma bych to nevydrzela, ale ted si rikam, ze jsem se mela vic setrit, mala je uplakana a asi bude taky hodne akcni:-) kamaradka a svagrova si tehu uzily a mimi jim spinkaji a vubec neplacou

sunflower — 2. 2. 2006 7:06

Gratuluji Ivulko! Zrovna dnes jsem si na tebe vzpomnela, tak ti to asi dopadlo :)
Takove zpravy jsou jako pohlazeni na dusi....

At se vam dobre dari!!!

sunflower — 2. 2. 2006 7:18

... maly preklep, melo tam byt, ze jsem si vzpomnela, JAK ti to asi dopadlo :)

Ja jsem se prave domluvila se svym dr. ze bude stacit, kdyz prijdu pristi tyden, aby to bylo min. 2 tydny od vynechani MS - ze to uz bude tehotenstvi prukazne pri vysetreni - a jeste mne potesil, ze kdyz vysetreni dopadne na jednicku, tak ze uz vypisuje prukazku :)

Urcite dam potom vedet, jak jsem dopadla a jen verim, ze se k tobe pridam....

tina — 2. 2. 2006 8:40

gratuluju, Ivi a držíme palce, ať je vše, jak má být... :)

Ivule — 2. 2. 2006 11:43

Sunflower,děkuju a budu na tebe moc myslet,ať to dobře dopadne.Věřím,že tam bude krásnej maličkej prcek s pořádně silným srdíčkem.Určitě napiš,budu čekat,pa Iva.

masa — 2. 2. 2006 11:50

To Ivule včera jsem nestíhala písat, protože jsem se vrátila do práce. tak dodatečně mooooc blahopřeju k mimi :D a užívej si to.

To Sunflower: Tak hodně zdaru a dej hlavně vědět co a jak. To by bylo fajn kdyby jste se všechny snažilky přenesly na těhu metříky :)

Petruša — 2. 2. 2006 13:04

Ivulko to je super že je mimi v pořádku, uživej si to těhotenství  v klidu a púozdravuj ode mě bříško :)
Sunflower vypadá to s tebou nadějně, tak držim palečky aby tam mimčo bylo a bylo OK
Všem snažilkám přeju ať si hezky pochytáte ty Iviný bacilky a jste brzo těhulky

jitka2 — 2. 2. 2006 19:54

Ivulko, hodně zdraví tobě i mimískovi, užívej si to a opatruj se

sunflower — 7. 2. 2006 9:14

Ahoj děvčata,
s dovolením používám diskuzi Ivulky, protože jsem dnes taky konečně byla u doktora a výsledkem je že už v ruce žmoulám těhotenskou průkazku :)

Dnes jsem oficiálně v 6tt + 5  a na utz se mám objednat ve 12tt, další návštěva udr. je na 6. března. Byla jsem z toho dost naměkko ale hodně se mi ulevilo...

Všem snažilkám přeji, ať je brzy potká to samé štěstí a už na vás mohu prsknout těhu bacily, tak chytejte holky :)
Všem těhulkám co nejméně těhotenským "radostí-starostí" a ať rostou bříška a miminka, tak jak mají. A všem maminkám, ať jim miminka dělají jen samou radost.
Hezký den.

Ládi — 7. 2. 2006 9:25

No, tak to moc gratuluju. Já jsem si říkala, že ty tvoje dny jsou hodně moc podezřelý a ty jsi byla tak tajemná.:) No a je to. Moc gratuluju :)

sunflower — 7. 2. 2006 9:32

Děkuji Ládi, ono to "tajemství" je na místě - nejhorší je ta "mezidoba", kdy na testu se objeví // ale k dr. je ještě brzy :)
Ale každá se dočká, když si počká.... :)

Andri — 7. 2. 2006 9:32

Ahoj Sun, to moc rada slysim a konecne muzu na plnou pusu rict GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!! Preju Vam, at vse je tak, jak ma az do konce a moc si to uzivej!!!! A dik za bacily :D

Ládi — 7. 2. 2006 9:39

Já vím, že to tak je a ten kdo si počká se dočká, správně řečeno. No my čekáme a snad se tedy dočkáme.  Vzhledem k tomu "bordýlku" je nás tady moc. Prozraď nám, mě i Andri, jak dlouho jste se snažili a jak k "tomu" došlo?:)

Macek — 7. 2. 2006 9:41

Ahoj sun... já jsem musela změnit přezdívku (Balů).
Moc, moc, moc gratuluji k výsledku těhu. Byla jsem nemocná, tak jsem nevěděla jak jsi na tom. Takže super. Gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Já už jsem dnes  6. den po 2.IUI. Kéžbych Tě následovala.:rolleyes:

A Ivi Tobě taky moc, moc, moc přeji pohodové "těhu".
Užívej si to.
Já jsem přemýšlela, že jak budu doma s bříškem, tak budu asi pléct bačkůrky a svetříky. Už se moc těším. Tak v klidku a nožky v teple ;)

sunflower — 7. 2. 2006 9:45

Ládi a Andri, my se spíš tak snažili-nesnažili, ale v prosinci jsem se začala více zajímat o své tělo - zkoumat hlen a čípek a myslím že jsme se s tulením zrovna strefili nějak před ovulací (no museli jsme se strefit protože od té doby už jsme se netulili, najednou jsem na to neměla chuť a to trvá i dosud - chudák přítel, ale ten je teď plný emocí, že tohle rozhodně oželí :)
Taky jsem po tulení zkusila hodin nohy nahoru a pomoct prstíčkama, takže jestli tohle pomohlo - ale hlavně jsem to tak nějak CÍTILA, že je ten pravý čas :)
Holky moc vám držím pěstičky, ať od vás brzy slyším stejné zprávy a teď se jdu "prát" s nevolnostma.....

masa — 7. 2. 2006 9:49

To SUN:
Moc gratuluji k mimi :D
Přeji hodně zdravíčka a pohody v těhu.
Chtěla jsem se tě optat jestli náhodou nechodíš na Atlas hrát hry? :)

sunflower — 7. 2. 2006 13:01

to masa : dekuji za gratulaci (i vsem ostatnim samozrejme)
ale o Atlasu nic nevim (ze by jmenovkyne :)

IvaM — 7. 2. 2006 13:03

Přidávám se ke gratulantům, jsi šťastný člověk a užívej si to!!!