saffira — 7. 1. 2009 16:31

Ahojik zajimal by me Váš názor na náplasti po kterých se má zázračně zhubnout :D já si myslím že je to blbost, jako asi kazdy, ale máte s tím nekdo zkusenosti? Dík

bozenka — 7. 1. 2009 19:41

Náplasti na hubnutí nebo na odvykání kouření nic nevyřeší. Jak zhubnout jsem už psala dříve, jenom znovu se budu opakovat.
Existuje několik způsobů, jak se nadváhy zbavit. Řadí se mezi ně postupy účinné, avšak méně doporučované, i postupy naprosto v souladu s potřebami našeho těla. Nadváhu pomáhají omezit skupiny léků snižující chuť k jídlu (dochází však k jo-jo efektu a nemohou být užívány stále), psychoterapie, diety, chirurgická léčba (odstranění tuku, liposukce, bandáž žaludku) atd.
Jediným spolehlivým, zdravotně nezávadným a trvalým způsobem, jak se obezity zbavit, je dosažení optimální hmotnosti správnou a vyváženou výživou a dostatkem pohybu!!!
Sladit optimálně všechny důležité body pro trvalé snížení váhy není zcela jednoduché. Často citované rady typu „Nežer“ nebo „Více cvič“ vedou v prvním případě k jo-jo efektu, ve druhém k frustraci z pomalého dosahování výsledků. Trvalé snížení váhy je možné pouze kombinací vyvážené stravy, dostatku pohybu a vyčištění organismu. K tomu nám pomáhají přípravky zdraví na detoxikaci, na podporu metabolismu a na doplnění vyvážený přísun živin.
Detoxikace – očista organismu. Tuková tkáň je největší zásobárnou jedů. Pokud začneme hubnout, spaluje se tuk a uvolňuje se obrovské množství jedů, které ovlivňují tělesný chod. Odstraníme-li z těla toxické látky, úprava váhy bude postupovat rychleji a vzroste imunita.
Vyvážený přísun živin je nezbytný pro zachování správné činnosti organismu. Mnoho diet upřednostňuje jeden druh živin na úkor jiného. Kvalitní spalovač tuků, který opravdu spaluje tuky a dodává energii!
Sama jsem tímto způsobem prošla a dostala jsem se na požadovanou váhu, kterou mám dodnes. Dietní kůru jsem postoupila před rokem.

Oáza — 10. 2. 2009 13:06

Myslím, že ty náplasti jsou jen placebo, člověk musí změnit více věcí.