dodo — 22. 12. 2008 21:51

Ahoj všem. Kdo máte přehled, můžete mi poradit, jestli můžu už vysadit Cerazette a přejít na svoji HA, když už kojím jen ráno? Resp. - není to snad už ani kojení, je to pár kapek mléka, co moje  18 měsíční zlatíčko vysaje ráno po probuzení. Ale nechci ji o ten náš rituálek připravit, je to stále to první, o co se hlásí, když ji rozespalou vyndám z postýlky.
Končím totiž balení a nechce se mi kupovat znovu 3 nová plata v balení, když možná za pár týdnů či dnů už mléko mít vůbec nebudu.
Díky za radu. * d.

ivanka05 — 6. 5. 2009 12:07

dodo, dokud kojis tak neprechazej na beznou antikoncepci. Jakmile kojit prestanes, tak je to mozne prakticky jak vysadis, jelikoz ja nemela MS vubec, a az s beznou antikoncepci prisla.

PavlaH — 6. 5. 2009 13:24

Pokud nechceš investovat do trojbalení, existuje i jedno plato a vždycky se dá zbytek prodat (celé plato). Dokud kojíš u cerazette zůstan. Přechodem na normoš HA bys zastavila laktaci úplně. Jo a ještě poznámka. I když kojit přestaneš cerazette můžeš brát dál. DOkud ti bude vyhovovat. Při skončení kojení jsem vydržela tři měsíce. Pak jsem začla nepravidelně špinit a přešla jsem na jinou HA: