F1 — 17. 12. 2008 7:38

Puberta opravdu začíná i u kluků v 9letech?Zjištuji že můj 9letý syn se úplně změnil,je drzý,neposlouchá doslova mne vytáčí.Je mi líto že už není dítě (i když on nikdy nebyl mazel)ale už se za mne málem stydí to kdybych ho čekala před školou (nedělám to ani)
Jsem na dítě sama a myslím že to byla chyba že jsem kdysi se dala na dráhu samoživitelky kdybych věděla jak dítě bude trpět asi bych volila jinak.Ono je hezké mít dítě ale opravdu když na výchovu zůstanete sama a to i na finance veškeré jste sama na dně a dítě to odnáší.Snažím se před ním smát ale jde to těžko.Jeho otec s námi žil kdysi ale propadl automatům dnes se stýkají platí alimenty ale nemá o něj velký zájem a synovi tak chybí.Bojím se že jednou mi to syn bude vyčítat že jsme chudí ale já sama takový život nechtěla a stále stím bojuji.
Já vím dodtanu se z toho že syn již není dítě.............

Judinka — 27. 12. 2008 21:47

Puberta to asi ještě nebude, synova podrážděnost může být vpodstatě depresivní reakce na neradostnou situaci kluka bez táty. nedá se nic dělat, musíš být na něj milá, přísná i důsledná za dva :rolleyes: . Taková mámotáta, znám to a je nás tady hodně, které to známe z vlastní zkušennosti.  Přeju hodně sil. :hjarta::hjarta: