Kotěvbotě — 7. 12. 2008 17:24

Jestli nakupujete v Takku, jak jste s jejich oblečením spokojeni? Já totiž co jsem tam koupila, to nestálo za nic. Pásek do kalhot se mi během krátké doby rozlepil, u podprsenky mi praskla kostice a manželova zimní bunda se rozpárala, teď jsem ji zrovna přešívala, tak mě to tak napadlo. Přijdou mi ty jejich věci jen jako předražený nekvalitní HADRY :/

Yvetta — 7. 12. 2008 17:59

Tak nevím několik věcí z Takka mám a nemůžu si na ně stěžovat, pásek jsem zrušila až přibližně po roce fakticky intenzivního nošení, pak se rozlepil ale rok fakt vydržel dobrej! Mám tam odsud ještě košili svetr a top a nevybavuju si že by s něčím byl problém. Buď jsem náhodou trefila nějaký kvalitnější věcičky nebo ty jsi měla smůlu na nějaký odfláknutý, těžko říct! Uvidíme jaké zkušenosti budou mít ostatní, sama jsem na to zvědavá ;)

eremuruss — 7. 12. 2008 18:00

V Takku jsem se byla 2x podivat jsou tam neskutecny hadry nic jsem tam nekoupila.To,uz se lip nakoupi ve vse za 39.

janah — 7. 12. 2008 19:11

S Takkem jsem spokojená, jsou tam lepší věci než v C-A , když jsem je vyprala stal se z nich hadr na podlahu. Ty z Takka drží pořád svůj tvar.   :supr:

dinosaurus — 7. 12. 2008 19:35

Myslím, že je to o štěstí, já mám C-A mikču už x let, a furt je pěkná, ale strááášně nemoderní. Takže už jí nosím jen na doma, jsem se polila čajem a ono se to vypralo-tak že by spíš smůla? Spíš se mě zdá, že oblečení pro děti moc kvalitní není. A to platí skoro pro všechny značky.

mag — 7. 12. 2008 19:40

Když si koupím v takku svetr za dvě stovky, tak počítám s tím, že ho mám na jednu sezónu. A proto jsem spokojená. Z CaA má strašně triček.

Kotěvbotě — 7. 12. 2008 19:52

Tak dvě stovky za svetr bych taky neřešila. Pokud bych ho měla aspoň rok a nerozpadl se po měsíci nošení, jako ta manželova bunda. A že levná nebyla - 1400,- Pásek jsem měla 2 měsíce a podprsenku cca půl roku :( Možná mám fakt jen smůlu.

PavlušaOV — 8. 12. 2008 14:15

Taky se přikláním k názoru, že v Takku jsou neskutečné hadry. A nejen kvalitou materiálu, ale i střihy a vzory, některý věci by byly moderní snad v době, když jsem měla 15 let a to už mám přes 30 :dumbom:

janísek — 8. 12. 2008 14:28

já tam ráda nakupuju trička- obyčejný jednobarevný...vychází kolem stovky a jsou super...jinak tam odtud mám jeden svetr a ten zatím drží... ale nenosím ho moc často...

Bublina — 8. 12. 2008 19:30

V Takku sem byla jednou a  šáhla na pár věcí a hned sem odcházela a vracet se tam nebudu.Tehle materiál nemaj ani tintokgáci.
Mám pocit,že to sou věci na jedno použití.Látky jsou skoro průhledný a mám pocit,že se hned roztrnou.Nnene nic pro mě tento obchod.

jindra — 8. 12. 2008 19:47

Strašný hadry a strašnej smrad :usch:

Heluška — 8. 12. 2008 20:22

Když vejdu do podobného obchodu, kroutím hlavou, k čemu je dobré produkovat takové kvantum šuntu. Kdo to nosí? NOsí to rád?
Odcházím a pravím sobě si, raději drahou  věc budu nosit i několik let a vím , že mi nic nezabarví , ža se na ni mohu spolehnout, dobře se udržuje a fleky z ní jdou dolu, než sezonně nakoupit plné tašky takových hader, jen abych měla něco nového. Pak se pozornost točí dokola kolem těch hadříků a já chci mít v hlavě místo i na důležitější věci, než obrážení takových skvělých míst.  :dumbom: :jojo:

Romča — 9. 12. 2008 9:02

Ono asi záleží na co natrefíte a můžu vám říct že na ostravsku jsou 3 Takka , ale chodím jen do jednoho, ty ostatní jsou neuspořádána nevoňavá hadrárna.Co nakoupím jsem spokojená.A než já něco koupím ...................... :lol: :lol:

topazio — 9. 12. 2008 9:13

Já mám z Takka pár svetrů, velmi modních. A ty jsou kvalitní, tak si nemůžu stěžovat. Ale trička tam moc nekupuju, protože se mi nelíbí. A z C&A mám dost nejrůznějšího oblečení, a na kvalitu si nemohu stěžovat. Kupuji tam oblečení i manželovi a malýmu, a oblečení je taky OK. :)

annie — 9. 12. 2008 9:28

Mě se v Takku nelíbí barvy, materiály, střihy - takže nakupuju jinde.
Aspoň u nás je to samá fialová, želená, pruhy s různýma obrázkama, cingrlátkama - nic pro mě. :rolleyes:

REŇAS — 9. 12. 2008 10:24

Tak já bych to také neviděla,tak jednoznačně. Já mám věci z Takka i CA..nakupuji v OV,(tam se mi zdají věci lepší a větší výběr)no a u nás v HA. Z Takka mám svetr,pořád stejný,drží tvar..nešmolkuje se..a halenku,opasek a také si nemůžu stěžovat.. Děti,mají svetry,mikiny a kalhoty,trička,vše i po vyprání v dobrém stavu,nepouštělo nic,obzvlášť synova mikča je dost dobrý matroš..teplá,moderní a drží pohromadě..(což je u něj zázrak,oblečení si moc neváží,ani není jeho hobby..) ZCA máme také věci,já bolerkový svetr,ten je stále stejný,kalhoty,syn dcera trička a v pohodě. Zatím jsem nic nereklamovala. Věci pak ještě vynosí kamarádčina dcera po mé dceři.. No a ty barvy,já myslím,že záleží,jakou kdo nosí a má rád..a když na podzim letí žlutá a fialová,musí počítat s tím,že se v obchodech objeví tyto barvy..já také nekupuji,barvy,které nenosím i kdyby byli zrovna in..,ale protože,nosím spíš studené odstíny,takže můžu a mám ráda i tu fialovou,červenou,růžovou,tyrkys..,některou zelenou a bílou..já zas mám barvy ráda. No,takže v těch obchodech o kterých tu píšete,je to tak trochu asi o štěstí a konkrétní věci..,materiálu. Ono si musíme uvědomit,že Takko,CA..Kenvelo apod.(sériová výroba,dovezena odkudsi..) apod. není žádná Matragi..Gucci,Klára Nademlýnská.. ;)

IMraz — 21. 9. 2017 20:08

Ahoj, musím uznat, že kvalita nebyla vždycky úplně nejlepší, ale poslední dobou se mi zdá, že to vyrovnávají - poměr cena / kvalita je dobrý, nakupuji tam čím dál častěji, protože oblečení také vyjde dost levně. Určitě doporučuji dát Takku druhou šanci. Od října tam budou mít nějaké opravdu zajímavé kousky, tak už se na ně chystám.. :) Zasílám aktuální leták https://www.letakomat.cz/takko/aktualni … 5-10-2017/ Mějte se hezky!