» Diskuse - Babinet.cz https://fora.babinet.cz/index.php » Studená kuchyně https://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=127 » koule rafaelo https://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=34540 |
lueta — 4. 12. 2008 12:20 |
jaký recept máte na koule rafaelo? Většina uvádí jen salko a kokos, ale připadá mi to moc sladké. |
tina — 4. 12. 2008 12:35 |
ještě jsem zkoušela postrouhat bílou čokoládu, do ní nadrtit cornflaky, přidat ztužený tuk - a pak už jenom ukoulet, mandli doprostřed a obalit v kokosu :) taky se dalo |
evicak — 4. 12. 2008 12:41 |
Já mám takový:20dkg cukr mletý,25dkg tuk omega.1dl vody,1 vanilkový cukr.Vše se smíchá a zahřívej do rozpuštění tuku. Do vychladlé směsi přidej 25dkg sušeného mléka,12dkg kokosu a promíchej.Nechej v chladu ztuhnout.Z kousků tvaruj kuličky,do každé vlož olupanou mandli a obal v kokosu. :par:Cukr si dej dle chuti.:kapitulation: |
dinosaurus — 4. 12. 2008 12:57 |
Evi, letos udělám, chtěla jsem zkusit recept ze salkem, ale já ho nesmím, tak udělám tento recept, se sojovým sušeným, a budeme baštit všichni. Jen mandle nahradím ořechama. |
Bublina — 4. 12. 2008 22:35 |
My děláme z griliášových vlnek |
ivanka05 — 7. 12. 2008 15:03 |
bublina: to zni dobre, griliasove, to jsou ty svetle vid??? ja mam taky recept jen salko a kokos, a dovnitr mandli, ak nevim kterou variantu radeji... |
dasad — 7. 12. 2008 20:11 |
tady je recept, snad nebudou pripadat moc sladke, nam doma chutnaji http://www.nadoma.cz/recepty/45104-kuli … cokoladou/ |
Bublina — 8. 12. 2008 19:40 |
JOjo griliášové sjou ty světlé v červeným obalu.Ale je fakt,že je to pěkně sladný,ale tuze dobrý.Někdo dává půlku salka a půlku toho druhýho mín slazenýho mlíka. |
Kuty — 8. 12. 2008 22:07 |
dělali jsme doma taky 1x tyto koule dle podobného receptu nebo možná stejného,ovšem závěr byl jedoznačný: vyšly z toho tzv.koule rafaelo "pro chudé",do těch opravdovsky dorých z obchodu mají hodně daleko,takže nikdy více jejich patlání doma. |
dusička — 27. 11. 2009 23:27 |
ivanka05 — 30. 11. 2009 15:08 |
Me ty koule chutnaly,ale je to opravdu hodne sladke. |