Robo — 30. 1. 2006 8:02

Zdravím, co si myslíte o tom, když žena po dlouholetém vztahu určitým způsobem mění své chování při sexu, tzn. navádí si moje ruce tam, co nikdy předtím, mám to snad chápat tak, že jí to předvedl někdo jinej, nebo na to snad postupem času přichází sama??? Trochu mi to hlodá hlavou...

kaša — 30. 1. 2006 8:24

Myslím, že se trápíš zbytečně. Nevím jak dlouho jste spolu. A ty jsi za celé manželství nic nového do sexu nepřinesl? Pokud ano, mohla být tvá žena ve stejné pozici. Taky mohla takto uvažovat. Nebo ty teď  přemýšlíš - "podle sebe soudím tebe"Netrap se tím a užij si to.

Dana — 30. 1. 2006 8:28

nebo se ti dříve staděla říct, co ji uspokojuje, co se jí líbí. Už se znáte déle, chce být uspokojená podle svých představ a když to tebe nenapadlo, ukazuje ti to sama. Možná se dříve bála toho, jak zareaguješ, ale časem ji nic jiného nezbylo.

Jobík — 30. 1. 2006 9:20

Ahoj - každá žena i muž se postupně vyvijíme, učíme a zdokonalujeme - také jsem na spoustu vychytávek, (které mi dělají dobře) přišla až po delší době  -  možná na ně tvá partnerka přichází až teď právě porto, že jí je neměl kdo dřív ukázat :) - zkusila něco nového, zjistila, že je to fajn, tak tě to chce naučit - aby váš společný prožitek byl krásnější...
Třeba také dlouho toužila po něčem, co se ti styděla říct - z obavy z reakce .... důvodů může být spousta - ale každopádně bych tuto změnu brala spíš jako pozitivum - přece je super, že se snaží do ložnice přinést něco nového - oživení - nebo ty máš rád stereoti? - zkus udělat taky něco neobvyklého - a pokud tě nic nenapadá, nech se alespoň vést a inspirovat svojí partnerkou :)

Robo — 30. 1. 2006 9:27

Ale jo, mě se to líbí, taky jsem "mezi nás" přinesl pár nových věciček, ale trochu mě to zarazilo..nic víc..
Spíš se mi to líbí, zdá se mi, jako by odhazovala takové to stydlivé "rouno" a začala do toho práskat naplno, taky zkusím zaexperimentovat...

mashanka — 30. 1. 2006 10:30

Robo - to je právě jeden z těch smutných důvodů, proč se ženy často zdráhají, říct partnerovi, co se jim líbí - bojí se toho, že si to bude takhle vysvětlovat.
Každý se vyvíjí a poznává celý život své tělo.
Navíc, puritánské období dávno skončilo a všude, v časopisech, v poradnách, vlastně i tady, ženám radí "komunikuj s partnerem, musíš mu říct, co se Ti líbí - není jasnovidec.......", tak to začaly dělat.
Pokud nepřestaneš mít tato divná podezření, je velká pravděpodobnost, že s tím zase skončí (aby sis nemyslel...) a nedozvíš se nic.

noris — 30. 1. 2006 14:01

buď rád.Kdyby měla milence tak bude experimentovat s ním ana tebe se vykašle. Tak si to užijte .