evajs — 2. 12. 2008 19:08

Ahoj holky, tak jsem tu s novým dotazem ;) Po čtyřech měsících kojení a měsíci dokrmování už mám mlíka denně max. 300 ml, takže brzy očekávám menstruaci...Ani bych se jí tolik nezabývala,kdybych občas necítila premenstruační bolesti...začalo to asi dva měsíce po porodu po stranách,jakoby ovu-bolest a po pár dnech nic...říkala jsem si,že se mi asi obnovuje ovulační cyklus,i když ještě kojím...pak ještě asi dvakrát nato vždy po dvou,třech dnech...no a před více než dvěma týdny mě docela hodně začalo bolet břicho jako při mrše, resp. čekání na ni...
po pěti dnech jsem zašla na gyndu, kde mně zpruzený doktor po prohlídce a vnějším UTZ oznámil,že jsem v pořádku a že si mám zavolat na výsledky kultivace(potom mě upozornil,že jsem mu ještě nedala 30 korun :mad: )minulý týden mi řekli,že si mám přijít pro recept,vyzvedával ho přítel,ale ani slovo o tom,proč...dostala jsem globule na kvas. infekci,o které část. přeléčené jsem se mu při návštěvě zmínila...takže zavádím každej večer,ale bolesti v podbřišku mám pořád,stupňují se k večeru, minulou noc jsem se dokonce vzbudila a protože mi bylo i dost špatně od žaludku,šla jsem si udělat těhutest :gloria: vyšel samozřejmě negativně,ale do rána už jsem se moc nevyspala...
chvílema mě to bolí jako začátek porodu :dumbom: pak zas jako rozjetá MS...tak nevím,je to normální? Mám s tím ještě někam zajít? nejsem hypochondr, jen nesnáším,když nevím o co go...Prosím o vaše zkušenosti,díky :hjarta:

dusička — 2. 12. 2008 19:28

Evajs, já osobně bych asi počkala, až doberu ty globule. Možná nějaký bylinky - kontryhel je dobrej na tyhle potíže a kdyby to dejme tomu do týdne nepřestalo, zašla bych za gyn. a kdyby ti tvůj nepomohl, tak asi za jiným.
Já vím, že to je nepříjemný pocit.

evajs — 3. 12. 2008 9:55

Mmm,koukám,že tady to téma asi opět nikdo nenajde :dumbom: navíc nerozumím,proč je zařazeno do šestinedělí a kojení :co: :co: Když jsem řešila sovislost buzení s kojením,zůstalo to na Miminkách a 5 měsíců po porodu jsem s bolestí břicha v šestinedělí :/ ? paní,moderátorky,prosííím...nechápu... :kapitulation:
Duši,díky,počkám,ale je to furt stejný :(
Omlouvám se,ted jsem si všimla,kolikrát bylo zobrazeno,tak mi asi jen nikdo neumí poradit :gloria:

martina77 — 3. 12. 2008 12:23

Ahoj Evajs, počkej ještě chvilku, určitě se brzo ms rozjede...  Já ji měla první asi 9. týden po porodu a začínalo to přesně bolestma v podbřišku, a celkem to bylo nepříjemné. No ona ta první ms po porodu není nic moc :skurt: