» Diskuse - Babinet.cz https://fora.babinet.cz/index.php » Maso a vnitřnosti https://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=123 » kuřecí křídla https://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=33693 |
janísek — 29. 10. 2008 14:00 |
holky, |
Romča — 29. 10. 2008 14:13 |
Jasan , že můžeš.;) |
Jitka8 — 29. 10. 2008 14:23 |
Janísku,křídla můžeš udělat tak,jak děláš kuře.A že těch receptů je!:jojo: |
janísek — 29. 10. 2008 14:26 |
a jak dlouho se tak pečou? :gloria: zkusila bych je dát péct tak jako na gril- naložené v nálevu z oleje, vody a koření... |
ivik12 — 29. 10. 2008 14:29 |
Ahojky Janýsku já mám na webu nějaké marinádičky i na křídla, ale v podstatě i když je tam napsáno marináda na stehna, tak to jde taky. Čas pečení to nejde úplně říct. Já taky při pečení zkouším, jestli je to hotové. Tak hodně zdaru. |
Svas — 29. 10. 2008 14:34 |
Janísku, já dělám křídla třeba takhle: |
x256987 — 29. 10. 2008 14:51 |
Můžeš je okořenit čímkoli a upéct, nejdřív bych radila tak hodinku propékat, nejdřív horní stranou navrch, po půl hodině otočit (zapnout troubu shora i zdola tak na 200 stupňů) a potom znovu otočit horní stranou navrch a na 15-20 minut buď zvýšit teplotu na max, nebo zapnout funkci gril. |
samor2 — 29. 10. 2008 14:53 |
Nejlepší jsou:okořenit můžeš čímkoli, ale nepodlévat, sama křídla pustí šťávu a asi v půli pečení podlít pivem - prostě mňamka |
janísek — 29. 10. 2008 14:59 |
holky, děkuju...večer něco z toho hned vyzkouším... :hjarta::pussa: |
Bety — 30. 10. 2008 10:18 |
s tím se netrap, až na ně koukneš a budou do zlatova tak to je, to závisí od trouby a od velikosti křidýlek, a můžeš zkusit jestli to jde dobře od kosti |
dasad — 31. 10. 2008 13:12 |
co treba kridla na medu? mnaminka http://www.nadoma.cz/recepty/1441-kurec … a-na-medu/ |
eremuruss — 31. 10. 2008 15:58 |
Ja kridylka obalim jako rizek a pomalu je usmazim |