lenkaB — 24. 1. 2006 13:10

ahojky mám malou otázečku - včera mě opět začaly bolet prsa, jako když jsem byla těhu. jsem 14 dnů po revizi a nikdy předtím mi to nedělalo (kromě toho, když jsem byla těhu). Nevíte, co to může znamenat? Včera mě dokonce bolelo i břicho a bylo mi trošku špatně... Prostě jako kdybych měla příznaky těhu... nevím, co si mám myslet. Může to být ovulace? Jsem z toho celem zmatená... Prosím poraďte. Nemůže to doufám znamenat nic zlého, co se týká špatně provedené revize apod,? Možná zbytečně plaším, ale poraďte mi prosím.

Kačátko — 24. 1. 2006 13:15

Lenulko zajdi si radši co nejdřív k doktoru!Nezanedbej to!Ovulace by na bolesti břicha odpovídala ale aby ti bylo zle a bolely tě prsa to je divný. Neboj,třeba to nic není třeba se tělo vzpamatovává ale radši to konzultuj s lékařem!Zavolej mu a poraď se s ním! Myslím na tebe!

meryblue — 24. 1. 2006 18:24

Lenulko, já měla tento měsíc to samý, prsa mě začla bolet už týden po MS a to dost , ale dnes ráno jsem to bohužel normáolně regulérně dostala, myslím, že to je nevyváženou hladinou hormonů, ty jsi po zákroku a já půl roku od vysazení HA po 10 letech, takže to je asi tím, ale ono se to časem srovná nám oběma a budem těhu, uvidíš, pa:-)))

Lynna23 — 27. 1. 2006 18:03

Lenulko, opravdu to bude hormonama. Mě druhý den po skončení MS bolely prsa tak, že jsem musela spát v podprdě a to 3 týdny. Pak to samo odeznělo. Pa pa