sudina — 3. 9. 2008 12:41

tak mě tak napadá... jaké hry a činnosti baví vaše děti- myslím už větší kolem 2 roku,aby jsme si třeba rozšířily obzory :supr:

borůvka2 — 3. 9. 2008 14:10

Ahoj, já mám kluka ( 2 roky ) a nejvíc si vyhraje s míčem - kope, hází , chytá, má dětskou golf. hůl a odpaluje, koupili jsme mu líný tenis, tak mu nadhazuju a on odpaluje. Další úžasná hračka je kuchyňka, má plastové nádobí a jídlo, tak vaří a nosí nám ochutnávat. :) Uvítám také další nápady. :jojo:

sudina — 3. 9. 2008 19:02

já ted někde viděla hru, kde se procvičuje pamět-a když si to zadarmo udělám doma,tak to je jednoduše zakrývání předmětů ubrouskem a on by měl uhádnout co je pod kterým ubrouskem..

Piia — 3. 9. 2008 19:14

Našeho Bambulu zrovna teď nejvíc baví posadit do řady plyšáky a v dětském nádobíčku jim "vařit kafíčko" a dávát jim pít. A taky moc rád kreslí barevnýma křídama na tabulku. Další oblíbená činnost je taštička se spoustou kapes se zavíráním na zdrhovadlo, když mu do každé té kapsičky něco skovám a on to postupně otvírá, vždycky tu věc vytáhne a kapsu znova zavře (má taštičku s asi 10 kapsama a zabaví ho to tak na půl hodiny).

l.lucililinka — 3. 9. 2008 20:57

Sudi, u nás nejvíc vede zpívání dětských písniček a k tomu tancování, pak básničky a říkadla s pohybem, to ho taky děsně baví, pak rád maluje, super je magická tabulka, jelikož nehrozí pokreslení toho, co nemá být, no pak hra s autíčky, ale to sám a taky má rád dřevěné vkládanky a kostku 6v1, ta ho taky baví ;)