Heřmanka — 28. 8. 2008 22:05

Ahoj, prosím vás máte někdo zkušenosti s touto léčbou rakoviny? Normálně existuje, ale lékaři ji nechtějí příliš dávat, netuším proč...asi ozařování vyjde levněji či co...ptám se, protože dnes jsem podepsala revers, že nechci být ozařovaná...tak by mě zajímalo, jestli jste někdo tímhle prošel...

díky Heřmanka

mia — 29. 8. 2008 15:57

Imunoterapie (léčba protilátkami) nebo biologická léčba
První protilátkou určenou k léčbě zhoubného nádoru prsu je trastuzumab (Herceptin). Je to protilátka, která se váže na receptor známý jako HER2/neu(viz odstavec histologické vyšetření). Herceptin tak může omezit množení nádorových buněk. Podáva se ve formě krátkodobé infuze. Vedlejší účinky této látky jsou velmi mírné, mohou zahrnovat horečku a zimnici, slabost, nevolnost, zvracení, kašel, průjem a bolení hlavy. V současné době je Herceptin schválen k léčbě pacientek s metastatickým onemocněním, ale i k léčbě adjuvantní.

Nějaké informace najdeš na http://www.linkos.cz/

Aneri — 18. 10. 2008 17:06

Nevím, jaký je rozdíl mezi bioléčbou a ozářkami, ale moje maminka měla čtyřkilový rakovinový nádor ohraničený dělohou /nezhoubný/, vyoperovali, ozářili a žila dalších 15 let. Co ale přesně brala, nevím.

http://rakovina.pramenyzdravi.cz/921745 … erapie.php

http://www.novinky.cz/clanek/90673-cile … vinou.html

http://www.linkos.cz/pacienti/lecba/f_bio.php

Nedej se !!! Bran se, obrat se jinam, nenechej se odbýt !!! Měla by to hradit pojištovna....já bych na léčbě trvala, i kdyby to měl být pokus ! Přeji hodně úspěchů !!!

Andromeda — 15. 6. 2009 12:15

S touto informací jsem se seznámila o víkendu se zároveň i pozitivními zkušenostmi několika lidí...

Léčba rakoviny javorovým sirupem a zažívací sodou

Lze rakovinu vyléčit práškem do pečiva a javorovým sirupem? Očividně ano. Tato informace probleskla novinovými titulky, ale stejně tak rychle byla potlačena. Léčba popularizovaná Jimem Kelmunem, důchodcem žijícím v Asheville v Severní Karolíně, znamená skutečný průlom. Říká: „Podal jsem tu směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinou v konečném stádiu. Z toho 185 lidí pak kupodivu žilo ještě 15 a více let – a téměř polovina se rakoviny úplně zbavila.“

Vypadá to jednoduché až k pláči, ale tato prostá léčba zažívací sodou a javorovým sirupem je nesmírně účinná přírodní chemoterapie, která velmi efektivně hubí rakovinné buňky. Přitom zcela postrádá brutální vedlejší účinky provázející většinu nesrovnatelně méně efektivních „standardních“ chemoterapeutických metod. Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám. Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza...

Recept: Javorový sirup a jedlá soda

3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody ( soda bicarbona ) smísit ( např. 15 lžiček sirupu a pět lžiček sody ) a promíchat,dát poté v kastrůlku na sporák,zahřívat 5 minut nepříliš silně aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C ,dokud směs poněkud nezahoustne.Na počátku může být užíváno častěji,např.3x denně jedna čajová lžička.Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně,dlouhodobě.Může být rozpuštěna ve vodě nebo třeba namazána na chléb.Javorový sirup může být případně dočasně nahrazen medem. Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech,s výjimkou trošky ovoce.

Tato léčba je založena na tom, že rakovinové buňky milují cukr, který do sebe vtahují. Javorový sirup obsahuje čistou glukózu, takže tuhle podmínku dokonale splňuje. Tak se látka dostane přesně do centra nádoru. Jedlá soda pak dokáže díky obrovskému obsahu kyslíku rakovinový nádor doslova rozbít zevnitř. A to už během prvních tří dnů. Dochází tak k naprosté likvidaci nádoru v jakémkoli stádiu, tedy i v konečné fázi rakoviny.

Rakovina není nemoc,ale přírodou řízené prodloužení života.
Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání.Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo.Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny,obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou.,aby zabránilo jejich dalšímu šíření.S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život.My ovšem tomuto procesu říkáme choroba.Tělo vytvoří tumor proto,aby potlačilo a uklidilo jedy,které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho,jak jen je možné,poskytujíc svému majiteli dostatek času na k eliminaci interní toxicity.Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně.Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena ,tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví.Pokud tento proces není úspěšný,osud majitele těla je definitivně určen a umírá- ne na rakovinu,ale na extrémně jedovaté léčebné postupy,intenzivní emoční zhroucení,zoufalství a stres.

Haffka — 31. 3. 2010 18:17

Ano,jednoduchá metoda,ale většina lidí ji zavrhne,protože je příliš jednoduchá a tudíž nevěrohodná. Ve školách nás tak naučili myslet. Farmaceutický průmysl si hlídá svoje zisky a tyhle metody potírá,lidi se likvidují chemoterapií a zdravotnictví má další a další chycené do své sítě. Např.další způsob-autopatie,taky jednoduchá a účinná metoda na principu klasické homeopatie a proč se ještě nerozšířila,že?

mirka.. — 31. 3. 2010 20:23

no, léčení sirupem a sodou nebudu shazovat, proč to nezkusit.ale ten poslední odstavec tvrdí, že nádor je prodloužen života a že to sou obalené toxiny?tomu se snad ani nedá věřit.já viděla nádory a metastázy na vlastní oči při pitvání a teda toxiny to nebyly. nádor je útvar tělu cizí a invazivně narušuje tkáně,cévy a sám vylučuje do těla toxiny a metabolity.a že je tak moc obalený bych ani neřekla. u metastazujících nádorů ten nádor sám odloučí některé své buňky do krve, aby se mohly usadit jinde. léčba rakoviny je zajisté mnohem širší, než co dostává pacient a farmaceutický průlmysl je jedno velké svinstvo, to je jasná věc. určitě bych zkusila i něco jinýho, klasická medicína má co se týče léčení dost svázaný ruce vší byrokracií, prachama...ale takovýhle pseudoinfo o tom, co je nádor....i kdybych nechtěla věřit tomu, co se učí ve školách, tak sem to viděla na vlastní oči a i pod mikroskopem.
u zvířat se rakovina neléčí, a život jim teda rozhodně neprodlužuje.naopak.