twinha — 8. 8. 2008 17:39

Ahoj holky,

vím, že jste to tu teď někde rozebíraly, ale chci Vám napsat momentální zkušenost: od narození (mimo jednoho balíku Pampers a dvoü Huggies) jsme používali Tesco pleny - fialové. Skončili jsme na pohovotosti s úžasnou plísní :skurt: , velice pomalu se to hojí, mažeme canestenem a fucidinem a zásoba plenek půjde zpět do Tesca. Akorát teď fakt nevím, které začít používat. Poraďte, páč fakt nevim.  :kapitulation:

Monika76 — 8. 8. 2008 18:25

Většinou kupuju Huggies a nemůžu si stěžovat. Přeju ať to Ládíčkovi brzy zmizí.

Hofmanka — 8. 8. 2008 18:29

Twinho to je mi moc líto. Já jsem koupila fialové Tesco plenky 1x a moc se mi nezamlouvali! Dokonce jsem použila asi 4ks a zbytek prodala. Připadali mi takové tvrdé. My používáme Pampers a jsme naprosto spokojení (i broučkova pr...!!!!). Dokonce mu zadeček ani pravidelně nemažu. Plenky v sobě mají nějaký balzám a fakt vyhovujou. Ondra má dost citlivou kůžičku a po nich se mi ani jednou neosypal. Teď je ještě vylepšili o ty pružné pásky.
Adámkovi posíláme pofoukání na bolístku a ať se mu to brzy zahojí!

Monika76 — 8. 8. 2008 18:33

Hofmanko, Pampers jsou fakt super měkké. Ale musím říct, že mi přijdou hodně drahé a říkám si, jestli to za ty peníze stojí, když to pak hned letí do koše. Navíc od té doby co je naparfémovali, tak já pořád chodila a čichala malou, protože jsem měla pocit, že je pokakaná. Když už jsem tu vůni cítila 24 hodin denně, tak už mi to hezky :usch: :usch: .
Teda to můj názor. Kdybych nehleděla na peníze, šla bych do Fixies.

Reny — 8. 8. 2008 18:55

Twinho a doteď byli teskové v pohodě? Mě se dcera začala šíleně opruzovat kolem roku, používala jsem pořád ty samé plíny (tesco), a pak jsem zjistila, že nesnáší mléko a má to z něj. Přestala jsem jí ho dávat, opruzeniny zmizeli a teskový plíny má doteď.

spirula — 8. 8. 2008 19:04

Mně se taky nezdá, že by to bylo z plíny, když jste je doted používali, může to být z agresivní stolice, moči  a zapocení do toho. Já jsem až na nové obrázky, změnu nezaznamenala.

heri1 — 8. 8. 2008 19:33

Tesco plínky jsem zkusila jednou,mám na ně stejný názor jak Hofi.Tvrdé,neprodyšné.Já střídám Pampers,Huggies premium a čas od času proložím eco plínama Moltex,nebo Alana z DMka.Všechny jsou fajn :supr:.A na léto se mi osvědčily Sleep & Play (jsou tenké),přestože jsem na ně ze začátku hodně nadávala.
Ať se prcina brzo zahojí ;)

Babu — 8. 8. 2008 19:49

TAk my vyhradne pouzivame jen Tesco nedam na ne dopustit Pampers byli dobre ty c.1 za nas jeste nemeli ty gumicky vzadu tak tim byli uplne mimo a ted mi tam vadi ten balzam nebo co to je to naty vylozene nesvedcilo. Huggies Premium jsem taky prubla ale nic zvlastniho nam to neprineslo takze jsem zpet u Tesco a ted hlavne pouzivame ty jejich treningove neb doba jsem uz bez pliny a na ven mame toto a jen na spani davam normalni. Tak pevne doufam ze tu zasobu co mame doberema a uz budeme s plinama pomalu koncit nebo jen na spanek

andulka — 8. 8. 2008 19:53

Přidávám se k holkám.Tesco pleny, néééé.
Já používám Pampers a jsem max spokojená.Davídka ničím nemažu a v noci ho vůbec nepřebaluju a je v pohodě i když má plenu nacucanou :)

Huggies moc nedoporučuju mě je pročurává. Ostatní maminky co mají holčičky si je ale chválí.

vendulak — 8. 8. 2008 19:56

Babylove z DM nebo eco plenky - moltex, nebo ty z dm.

sudina — 8. 8. 2008 20:04

týjo tak to je mi líto.. no každopádně mi používáme na střídačku tesco a pampers,ale většinou tesco a nikdy nic nebylo..a doufám že už ani nebude,taky pomalu s plínama končíme...

kiki24 — 8. 8. 2008 20:07

Taky používáme Babylove z DMka a nikdy žádný problémy nebyly.

Slniečko — 8. 8. 2008 20:09

My pouzivama Babylove z DM-ky od dvou mesicu a nemuzeme si stezovat, muzu jen vrele doporucit. Jsou i levne treba narozdil od Pampers nebo Huggies nebo Fixis.

dusička — 8. 8. 2008 20:15

Hm, tak jsme řešili na batolátkách taky plíny.
Oni totiž ted změnili obrázky, ale nejenom obrázky, ale všechno. A já s nimi taky nejsem spokojená (přes rok jsem je používala) a byli skvělý, ale ted mi přijdou vylepšený tedy :dumbom: :dumbom: :dumbom:
Pampersky byli supr. 1, u dvoje mě chyběl ten pružný páseček na zádech, takže je malá pročůrala.
Pampers Sllep Play - protekli a malá po nich měla pupínky.
Ted jem koupila plínky šup šup, jsou měkkě, docela dobrý, ale nevím, jak vydrží na noc.
A chválí si huggisky, ale ta cena.

tes1 — 8. 8. 2008 20:15

já ze začátku používala tesco pleny, ale po 6 nedělí, kdy v každém balíku bylo min 5 plen které nebylo možné použít (taky to byly ty fialové) - tak jsem přešla na pampers)zelené - a nemůžu si stěžovat, náš Mates neměl ještě ani jednou opruzenou prdélku a z pampers Clubu mi chodí kuponoví knížka, kde jsou kupony na slevu na každý balík 40Kč a na ubrousky 10Kč

Pinky — 8. 8. 2008 20:43

Tvin, já jsem sem s tím vlastně došla, že jsou Tesco nějaký divný a pak se přidalo víc holek...Takže je to opravdu fakt a ne jen náhoda, když už je nás tolik :P

Já osobně budu střídat Pampersky, Fixiesky a teď jsem zkusila na doporučení Vendulky ty z DM, dneska mají noční zátěžovou zkoušku, tak uvidíme ;)

Pak se ještě chystám zkusit ty z LIDLU, až budou v akci, ať si pak netrhám vlasy, co jsem to koupila za šmejdy :D

sillwan — 8. 8. 2008 20:45

Pouzivame Tesco plinky a zatim nemam duvod je menit. Jednou se nam dostalo do rukou baleni, kde meli pliny vadny suchy zip, jinak nic. Vyhovuji malemu, dosud sme nemeli jedinou opruzeninu. Chvili sme na noc pouzivali Huggies, protoze Tesco procural, ale vetsi velikost vyresila i tento problem. Kdyz byl jeste novorozenec, tak sme meli Babylove a taky dobry. Jedine, co mi naprosto nevyhovovalo byli "smradlave" pamprsky.

lulu24 — 8. 8. 2008 20:46

Nedopustím na pampersky ale asi to bude chtít vyzkoušet. Nakupujeme většinou v akci takže takový rozdíl v ceně není.

dusička — 8. 8. 2008 20:48

Sillwy - a ty máš u tescový s těmi novými obrázky?
Mně totiž přijdou i tvrdší ted.

sillwan — 8. 8. 2008 20:49

dusička napsal(a):

Sillwy - a ty máš u tescový s těmi novými obrázky?
Mně totiž přijdou i tvrdší ted.

JJ, ty novy. A jsou v pohode.

spunt — 8. 8. 2008 20:52

Twinho, já byla v podobné situaci s Jítou, když jí bylo cca 10 měsíců a přes den se začala hodně pohybovat (chodit kolem nábytku), začaly jí vadit pleny,které měla od narození. Docela rychle se to rozjelo do velké ošklivé mokvající rány přes velkou část jedné půlky pr....
Na kožním mi řekla, že mám do zahojení používat látkové pleny ( tedy přes den že mohu dát jednorázovku , ale jinou). Látkovky jsem používala 2 týdny.
Pak jsem přešla na pampers. Nevím, mě se nezdají tak drahé jak všichni píší, kupuju je vždy v akci, třeba teď mají giant balení + ubrousky ( teď nevím jestli 3nebo 4) za 499,- , jinak jsem je kupovala většinou v globusu za 350 to giant balení, k tomu se sbíraly body a holky měly hračky od fisher price.

NELZE doporučit pleny, které jsou nej. Kožařka mi řekla, že měla v ordinaci děti s vyrážkou ze všech druhů plen. Většinou po zahojení stačí přejít na jiný druh, výjmečně je nutné zůstat u látkovek.
Spousta dětí má ty nejlevnější igelitky a nevadí jim to.
Jedině se zkusit domluvit s nějakou maminkou a koupit si balení jiných plen na půl, aby jsi zjistila jestli je snesete.

ada78 — 8. 8. 2008 21:14

Jaké jsou NOVÉ a STARÉ obrázky? Kdy proběhla ta změna?
Mám takové ty s rybičkama, používám je asi 2 měsíce a v pohodě.

Jinak jsem měla ze začátku výlučně Pampersky, pak jsem zkusila i Babylove a nestěžuju si na žádné. Ani na ty tescové.

Novia — 8. 8. 2008 21:26

Já mám blbou zkušenost s pamperskama u prvního syna,věčně průčůranej :(

Druhý syn byl a je :/ celou dobu na tesco, až na newborn ty byly z DM....teď jsem mu koupila z DM a děs běs :( drolí se, a když je má dýl,tak je jak vosa, spadnou dolů :lol:
Ty tesco to nasají a zůstanoz "vcelku"

třetí syn jede na tesco fial též a teď má i DM taky a dobrý....

já na tesco nedám dopustit,zavrhla jsem pampers ... huggiesky zelený taky dobrý

Jiank bych řekla, že i ty opruzeniny se dělají,když je stolice,nebo moč agresivnější,kluci to mají občas taky a i když jsem měnila plínky,tak to stejně měli, chce to i víc větrat :) častěji přebalovat :)

Jaňule — 8. 8. 2008 21:26

tak my sneseme jenom huggies premium..a v akci se taky daj sehnat i levněji než pampersky(po těch se bohužel opruzujeme neb nesnášíme aloe a heřmánek)ale jinak by byly taky super tenký a pružný

Petruša — 8. 8. 2008 21:43

andulka napsal(a):

Přidávám se k holkám.Tesco pleny, néééé.
Já používám Pampers a jsem max spokojená.Davídka ničím nemažu a v noci ho vůbec nepřebaluju a je v pohodě i když má plenu nacucanou :)

Huggies moc nedoporučuju mě je pročurává. Ostatní maminky co mají holčičky si je ale chválí.

tak já to mám naopak, pročůrává mi pampers. Huggies používám superflex. U těch pampers je kratší to "savé jádro" (ale prý je to jen u polské výroby, u německé ne a tu já ještě nesehnala), u huggies je až do konce a jsou tam na konci ty gumičky, tak to malýmu tu moč líp chytá. Taky za celou noc

Helča2 — 8. 8. 2008 21:50

Taky kupuji plínky tesco, maxi 4 a žádný problém   :jojo:  :jojo:  :jojo:. Nikdy jsem neměla žádnou vadnou plínku-utržený pásek,apod. Zuzanku preventivně od příchodu z porodnice mažu rybilkou a žádné opruzeniny neměla.A přes noc mi vydrží,ještě nebyla pročůraná.

alexxandra — 8. 8. 2008 21:51

Já na teskácké pleny taky nedám dopustit. Používali jsme je asi rok, donedávna, ještě jich mám pár zbytků na noc, nikdy žádný problém. Mikuláš teď nosí slipky a má taky trochu opruzenou pr..., ale je to z toho, že se potí. Takže bych taky radila víc větrat, víc umývat, ty opruzeniny můžou být taky z těch vlhčených ubrousků! Raději zadeček myjte vodou.

Megg — 8. 8. 2008 22:02

Používám Tesco plínky a Huggies Premium a s Tesco jsme nejvíc spokojená. Už máme taky ty s novým motivem, ale jinak žádný rozdíl. Kupuju velikost 4+, jsou krásně velké a myslím, že pro malou i pohodlné. Super spokojenost, dokud nenarazím na probém, měnit nebudu :supr: :kapitulation: - no snad už nebudeme brzo potřebovat žádný :gloria:

len — 8. 8. 2008 22:02

Tak já se hlásím do klubu nespokojených s Tesco plínkama. Zkusili jsme koupit jeden balík a Eliška po nich dostala pěknou vyrážku, takže od té doby už to neriskujeme. Jinak jsme vyzkoušeli snad všechny značky, ale nejvíc jsme spokojení s plínkama Pretty Baby, prodávají je v Intersparu a je to tuším nějaká německá značka :) Jsou i cenově přijatelné - balík v akci za 199,- Kč, bez akce 249,- Kč :)

Novia — 8. 8. 2008 22:11

souhlasím s tím,že ty opruzeniny,plísně apd. by mohly být i z těch ubrousků !!!! ty bych zkusila taky vyměnit a raději spíš umývat vodou....

faktem je to,že pokaděnýho staršího syna vždy,když se pokadí okoupu, u něj nepoužívám ubrousky vůbec a zadeček má mnohem lepší,nejsou tak opruzeniny :) no snad už plínovat nebude dlouho,neb  mě asi brzo trefí tahat 2 velikostí plínek, ale na pejskaře si hrát mě taky neba,když je miláček tak pohodlnej,asi po tátovi :lol: :/

Delfi — 8. 8. 2008 22:19

Tesco plínky jsem nezkoušela, ze začátku jsem měla huggies, ale pampers jsou lepší. Měkkoučké, vydrží jedna na celou noc a nic nepročůrá. pr... máme sametovou, mažeme rybilkou.

bensi — 9. 8. 2008 7:30

Já nedám dopustit na huggies, kupuju zásadně v akci, od narození se mi oprudil jen 2x a to mojí vinou. A to často zapomenu i namazat. Ale je pravda, že umývám žíňkou, ubrousky používám jen na cestách. Jo nejlepší pr... měl u moře, když byl skoro celý den nahý :D

sudina — 9. 8. 2008 7:33

když už jsme u plínek neznáte tyto??
http://www.nappy.cz/?p=p_25&sName=t … é-kalhotky
jde mi konkrétně o tyto tréningové??jsou toiž hodně levný oproti jiným,tak bych je ráda vyzkoušela..

sudina — 9. 8. 2008 7:34

a ještě .. ádovi zadeček nemažu hodně dlouho,ano jako miminku jsem  nemazala a ubrousky popužívám a všechno je v pohodě..tak mám pocit že plínama ty problémy nejsou..

Gabrielle — 9. 8. 2008 7:49

no, taky jsem teď na vážkách. Používáme celou dobu Tesco a na noc Huggies Superflex. Jenže te'd se mi po Tescu začala osypávat :(
PAmpersky = vyrážka, DM = vyrážka.
Teď jsem koupila Fixies a dobrý. Ale ta cena... :rolleyes:
Tak nevím, asi budu muset hledat výhodný slevy nahuggies, protože jinak abych si vzala další práci domů...

Žanet — 9. 8. 2008 8:22

Tak my jsme doposud s žádnýma plenama problém neměli. A to jsme vyzkoušeli fakt asi skoro všechny. Jednou jsem se sekla a koupila jsem i ty igeliťáky, tak z nich malá měla potničky, takže letěly do koše. Jinak jsem odzkoušela i ty šup šup, měla jsem dvě várky po 400ks. První várka byla suprová, takže jsem objednala další a u další se mi Míša často pročůravala, takže jsem je už pak neobjednala. Teď už máme plenku jen na noc a koupila jsem pleny v hypernově - ty lepší a taky jsou super. I Helen harper nám vyhovovaly. Pampersky se mi zdají, že jsou vždy hodně nacucané a po sleep and play měla malá vždy ráno mokrý zadek, takže na noc jsme je už pak nedávali. Myslím, že co dupka to jiný názor. Takže fakt zkoušet.... Jinak preventivně pořád mažu rybilkou. Nedám na ní dopustit.
Jinak moje dvě kamarádky se u holčiček taky potýkaly s plísní na dupce, ale bylo to z agresivní moči, jelikož před tím braly nějaké ATB. Z plenek to vůbec nebylo!!!

sillwan — 9. 8. 2008 8:24

Taky si myslim, ze v drtive vetsine za problemy vubec nemuzou pleny (jakekoliv znacky).

twinha — 9. 8. 2008 8:30

Ahoj holky, děkuji za všechny Vaše reakce. Silwan, Dr. která nás vyšetřovala dělala solidně podrobnou anamnézu, padaly dotazy na změny v jídelníčku, v pitném režimu, v ubrouskách, dotazy na jakákoliv kožní onemocnění v rodině, po všech těchto otázkách a odpovědích a po ujištění, že používáme stále jednu a tutéž značku plen a tato bylo nedávno inovovaná mi Dr. doporučila změnu. Je mi jasný, že se nikdy nedozvím odkud tam ta plíseň přišla, samože ubrousky už ani doma nemám, skáčeme pořád pod sprchu. :kapitulation:.....

JInak bebíčko se teda hojí velmi velmi pomalu, Adule na hrníček vůbec neposadím, takže mám solidně občůranej a obk..... byt, no čert nám byl tudle mrchu dlužnej.... :skurt: Bude líp. :jojo:

Díky všem. :hjarta:

Izi — 9. 8. 2008 12:24

tak mi jak jsme s Tesco plínama rychle začli tak rychle končíme :dumbom:
vůbec nám nevyhovují, přijdou mi děsně tvrdý a neforemný, Jendovi se udělal mezi nožkama takový knedlík a celý mu slezli, prostě mu nesedí :/ akorát nevím co budu s těmi balíky dělat :rolleyes:
používáme tedy pemprsky a spokojenost :supr:
taky jsem koupila ty eko z dm, doufám, že budou sedět, protože bych chtěla dávat spíš tyhle ;)
a rybilkou mažu jak vzteklá a zadek je krásně bez opruzení :jojo:

Markéta111 — 10. 8. 2008 9:37

Ahoj holky.Přidám se k Vám jestli můžu.Já používám  taky jenom tesco,vyzkoušela jsem i ostatní,ale u tesca jsem zůstala.Malá taky byla občas opruzená,ale to bylo z jídla,používám mast Pityol,sice trošku smrdí ale pomáhá.

evajs — 10. 8. 2008 9:56

Tak nám zatím malá snaší všechno,do čeho ji zabalíme...akorát těm velikostem nerozumím...většina je 2-5 kg,pampersky super,akorát je párkrát prokadila,ale Babylove už jsou malý... :co: Huggies jsme měli newborn,byli super,v porodnici Fixies,taky paráda ;) Dostali jsme ještě happy,tak uvidíme...a tescovýma zatím,klepy klep,žádnej problém,jen jsou jí,naopak,trochu větší...je drobná,ale cvalík, tak to bude asi tím :lol:

Piia — 10. 8. 2008 10:00

Gabrielle napsal(a):

no, taky jsem teď na vážkách. Používáme celou dobu Tesco a na noc Huggies Superflex. Jenže te'd se mi po Tescu začala osypávat :(
PAmpersky = vyrážka, DM = vyrážka.
Teď jsem koupila Fixies a dobrý. Ale ta cena... :rolleyes:
Tak nevím, asi budu muset hledat výhodný slevy nahuggies, protože jinak abych si vzala další práci domů...

TAky jsme od začátku používali tesco a byly v pohodě vyhovovaly nám nejvíc. Ale jak dělali poslední inovaci, tak od té doby se malý začal osypávat pod těma pružnýma páskama. Tak jsem začala kupovat pampersky active baby a jsme bez problémů. Naštěstí doma už plínky nenosí, dávám je jenom na spaní, nebo když někam jdeme, tak nemáme velkou spotřebu.

twinha — 10. 8. 2008 13:43

To ti závidím Pii, my máme spotřebu běžnou, páč dědic odmítá hrnec. A ty plínky, to je přesně ono, oni nějak inovovali výrobu, je v nich něco jiného, prostě jiné složení, jsou jiné na omak, já v nich i něco malonko cítím, prostě jsem si už jistá, že za naším problémem byly tyhle plenky.

To že za to plíny v drtivé většině nemůžou - s tím prostě nemůžu souhlasit, pokavad není výrazná změna jídelníčku nebo pitnýho režimu, event. léky, tak to nemůže snad být opravdu v ničem jiném než v plenách.

Naštěstí :hjarta: je to za náma. Odléčeno, vyhojeno, jsme čistí, jedeme ze zásob Tesko plen před inovací. Ty nové jedou zítra papaLetňany. :reta::dumbom:

ada78 — 11. 8. 2008 13:51

Tak jsem pochopila, že my určitě pořád máme doma zásobu těch starých - dobrých.
Ale napadlo mě, co tak zkusit napsat na tesco připomínku
http://www.itesco.cz/kontakt/napiste_nam

Když nás bude víc, tím líp...;)
Sami musí časem zjistit, že se jim inovované plenky, prodávají míň, tak by stálo za to, je taky nakopnout, aby se vrátili ke staré dobré kvalitě.

Jakmile se mi dostanou do ruky ty nové, a když nám nebudou sedět, určitě tam písnu.

Renky — 11. 8. 2008 16:48

pampers moc drahe...
babylove vyhovuju a vobec, ktore lienky K. dam, tak su fajn... striedame ich ...

BLUE — 11. 8. 2008 16:54

Tak já musím říct, že jsme vyzkoušeli všechny možné druhy ale nakonec jsme vždycky skončili u Huggies premium. Jsou drahé ale nejlepší!a to malou utírám jen vlčenýma ubrouskama a mažu zadeček jenom po kakání jinak ne  a nikdy neměla ani tečku , nepročůrá je a vydrží nám celou noc. Hlavně přitom jakej je malá drak  jsou neocenitelné ty pružící lepítka.
Fakt jsou asi nejlepší!!!

Kacabka — 11. 8. 2008 21:12

Já jsem maximálně spokojen a s Pamperskami - používáme i jejich vlhčení ubousky a mažeme jen po kakání a musím říct, že malá má pr...delku jako miminko :supr: Na začátku jsme používali Huggies newborn a ty byly taky v pohodě. Osobně bych si Tesco pleny nekoupila - měla je kámoška a přijdou mi strašně tvrdé.

Natálie — 12. 8. 2008 15:18

Já jsem s plenkama tesco spokojená. Neznamená, co je drahé, že je nejlepší.

dusička — 12. 8. 2008 16:56

Naty - já byla taky spokojená - před inovací, byli prostě :supr: lepší než pamprsky, ale ted nevím, co koupit, fakt jsou ted o dost vylepšení a na  :dumbom:

Helča2 — 13. 8. 2008 13:34

Holky píšete,že jsou teskový nějak vylepšený,tak jsem zvědavá.Já mám doma totiž ještě slušnou zásobu tech ,,starých ,,. V jednom obchodě u našich je prodávali za 189 Kč !!!!! ,tak jsem jich hodně koupila ( 20 balení ), ještě jich 7 mám . Tak počítám,že po vánocích budu muset už koupit ty ,,nové,,.Ještě,že přes den chodí Zuzanka na nočníček.

Markéta111 — 13. 8. 2008 14:16

Dobrá zásoba.Já jdu koupit dneska,je akce 2+1 zdarma a už nám to vydrží snad taky do vánoc,už taky chodíme na hrníček.

Jitulda — 13. 8. 2008 14:59

Já jsem s Tesco plínkama(fialovýma) spokojená moc. Anička se mě po pemprskáck sleep and play osypala  a jen tak něco na ten svůj choulostivej zadeček nesnese a tyhle jí vyhovujou, ale chtěla bych vyzkoušet ty z DM.

Pinky — 13. 8. 2008 15:23

Holky, já jsem teď v tašce s plaváním našla jednu starou fialovou tesco plínu a tak jsem je zkusila porovnat s těma novýma...rozdíl je v tom, že ty nové mají jiný obrázek a jsou nějak divně naplněný, jakoby natvrdo slisovanýma pilinama :P nebo nevím jak to mám napsat. Ty staré jsou krásně měkounký a jemný.
Řekla bych, že na nich někdo začal dost šetřit a to určitě díky těm akcím 2+1 zdarma. Prostě to musí udělat tak aby se jim to vyplatilo. Kdo trochu vidí do marketingu řetězců, tak ví, že řetězce dodavatele nebo výrobce přímo dřou z kůže ( znám to z práce ).....takže všechno souvisí se vším :dumbom:

Malá se mi 2x osypala z Pampersek a teď je máme a je v pohodě. Prostě musíme plíny střídat, to je celé.

Tesco mi přestaly vyhovovat hlavně kvůli tomu, že je malá pročůravala a to i ve dne. Protože jak jsou tvrdé a slisované, tak prostě blbě sají :mad: Před každým použitím je musím promnout v ruce, aby jako změkly a u toho se právě někdy stane, že je uvnitř poruším a jsou v nich pak cucky :mad: Asi je zase někdy koupím, ale až za dloouuuho :fuck:

Jinak můžu vřele doporučit plíny z DM, jsou fááájn :supr: Zkusila jsem je na doporučení babinetky z jarního chlífku :D a jté eště jednou děkuju :supr:

twinha — 13. 8. 2008 19:02

Tééda Pinky, Tobě to tak jde :P , Ty máš vyřídilku, :godlike: Ty to tak hezky umíš říct holka, :D:D:D:D Ne teď vážně, popsalas to přesně,  a dík za ten typ na plenky z DM, nám tu fčíl otevřeli novej šopák Fénix, a v ňom DM, tak už jsem cvičně prubla koupit jeden balík, tak jsem zvědavá. :co:  Prdka je zhojená, tak snad už bylo jejím chorobám konec. Asi ta teorie o střídání plen bude nejlepší.  ANEBO NE! Nejlepčí by byl ten hrnec, ale Áda a hrnec... :lol::lol::lol::dumbom::gloria: Čau pau matky.

ada78 — 14. 8. 2008 14:53

Může sem prosím, někdo hodit fotku těch nových plenek, jaký mají obrázek?
Prosím, prosím...
Jsem čím dál zmatenější, jestli mám ty nové nebo staré :dumbom: :co:

dusička — 14. 8. 2008 20:54

vlevo před inovací, s delfínkem - po inovaci
http://resize.like.cz/images/1218740040a.JPG

ada78 — 15. 8. 2008 8:30

Duši, děkuju!!!
Už jsem doma :)
Ty staré jsem ani nikdy neměla, jen ty inovované. A zatím v pohodě. Uvidím, co bude dál.

Pinky — 15. 8. 2008 9:46

Holky já mám ty starý taky z obrázkama, ale jinýma :/

dusička — 15. 8. 2008 10:51

Pinky napsal(a):

Holky já mám ty starý taky z obrázkama, ale jinýma :/

Pinky - ta plína vlevo je 3, tak proto možná jiný obrázky.

twinha — 15. 8. 2008 12:01

Ahoj matky,


v Tesku je akce na Pampersky, 3 balíky za 8setněco. :rock:

spunt — 15. 8. 2008 23:02

Fakt? No to je solidní. Jen si nejsem jistá, jestli mám jít do takové zásoby :D, zkusím se domluvit se sousedkou :D

Díky za zprávu :D :godlike: :supr: