spunt — 25. 7. 2008 17:42

Ahoj,

nevíte někdo o jakémkoliv alternativním přístupu k výše uvedeným diagnózám?

Sháním to nejen pro Jítu, ale i na své stránky s tímto tématem, aby si maminky mohly vybrat.

Prosím o cokoliv. Názvy metod či konkrétní odkazy.

Kdyby to mělo být brané jako reklama, piště mi prosím přes SZ.

Díky moc.

Yaya — 30. 1. 2009 18:51

Jestli je to ještě aktuální,  my jsme tento týden zahájili homeopatickou léčbu ADHD.  Kde bydlíte, zkuste si najít psychiatra, který se tím zabývá, jsou to léky na předpis. Jestli to funguje nevím, teprve jsme začali.

spunt — 5. 2. 2009 22:35

Yayo, to jsem opravdu zvědavá, dej vědět jak jsi spokojená.

Yaya — 23. 2. 2009 11:01

Určitě dám. Určitý malý pokrok jsem zaregistrovala - trochu lepší přístup ke čtení, omezení stížností ze školy. Jen nevím jestli je to tou homeopatií. takže chválím, chválím, chválím a doufám, že to všechno přinese další postupná malá zlepšení.

rainbow — 28. 2. 2009 11:56

Jájsem před několika lety absolvovala se synem tzv. Biofeedback.... nevím, zda se tento ještě dělá. Mám také syny s ADHD, ale už je mu skoro 13 a věkem se to zlepšuje - ale museli jsme se mu hodně věnovat.

sugar — 28. 2. 2009 20:03

rainbow napsal(a):

Jájsem před několika lety absolvovala se synem tzv. Biofeedback.... nevím, zda se tento ještě dělá. Mám také syny s ADHD, ale už je mu skoro 13 a věkem se to zlepšuje - ale museli jsme se mu hodně věnovat.

Biofeedback je fajn. Syn ho taky absolvoval a viděla jsem pokroky, jenže těch peněz ... Rainbow, taky jste chodili do Berouna do Pojišťovny? Synovi je 11, a už hyperaktivitu nahrazuje puberta, nevím, co je horší. :D

sugar — 28. 2. 2009 20:05

rainbow, myslela jsem, že jsi z Králova Dvora, nebo se pletu?

rainbow — 2. 3. 2009 8:51

Ahoj Sugar - já mám trvalé bydliště v Praze a pohybujeme se momentálně spíše tady...  jinak v Kr. Dvoře mám rodiče.
JJ - přesně tak - chodili jsme do Berouna do pojišťovny.... a pokrok určitě byl, ale jak jsi správně psala - z finančního hlediska to byl opravdu mazec.
Můj synek měl snad všechny dysfunkce které existovaly. Do 1. třídy nastoupil (na doporučení jedné doktorky) do speciální školy do Prahy na Zličín. Předem mě však nikdo neinformoval o tom, že se jedná převážně o děti s poruchou chování, takže jsem syn ve finále přestoupil do běžné školy. Zezačátku to byl děsnej boj, ale teď už se nám to vrací. Musím poděkovat i učitelům v ZŠ, kteří mu vyšli vstříc.
Každopádně je můj syn pořád jak z hadích ocásků, pořád do nečeho buší a je často hlučný - tak jsme ho přihlásili na všechny možné sporty, aby se trochu vybil :-) a puberta - to je fakt někdy o nervy !

sugar — 2. 3. 2009 11:11

rainbow, máš SZ