Sjuzn — 12. 7. 2008 15:34

Na začátku roku k nám do práce nastoupil jeden kolega, ze začátku se zdálo, že to bude prima chlap. Teď začíná vystrkovat růžky. Ne jen, že je děsně línej, neudělá nic navíc, ale ještě je strašně zlej, pořád na někoho vyjíždí, sprostě nadává, dnes jsem se s ním tak trochu chytla, ječel po mně, že jsem nechala otevřené okno na kuřárně a jemu napršelo na židli. Jen jsem mu řekla, ať už se sklidní, že po každém jen ječí a on mi na to řekl, že se to musí, jinak si každý bude dělat co chce. Klidně by se s klukama i pral kdyby se mu raději nevyhýbali. Je to bývalý lampasák, takže si zřejmě myslí, že nás bude stavět do pozoru.
Vždycky jsem chodila do práce ráda, ale od té doby co tohle začlo se mi tam nechce. Ostatní si ho tolik neberou, hážou ho za hlavu, snaží si ho nevšímat, přehlížet. Jenže to já nedokážu, mám vztek, jen se na něj podívám.

topazio — 12. 7. 2008 17:26

Jestli je takový i na ostatní kolegy, tak když to bude pokračovat, tak si zkuste pohovořit s nadřízenými. Protože  se jeho výpady  mohou časem stupňovat.

Sjuzn — 15. 7. 2008 10:33

Je sprostý na všechny. Ale jen já si s tím dělám hlavu, každý od něho jde radši pryč, jen já jsem schopná se s ním pohádat. Nelíbí se mi jeho chování. Jemu se taky nelíbí když s ním někdo jedná sprostě, přesto to druhým sám dělá.