buchtuna — 4. 7. 2008 10:36

Dcera zítra ráno odjíždí s otcem na dovolenou do ciziny.  Od dnešní noci u ní nastal obrat,změna o 100 procent. Ve dvě ráno se probudila a už nemohla usnout,brečela mi u dveří do koupelny že chce spát u mě. Měla žízen',chtěla čůrat,svědilo jí poštípání od komára,tak jsme to musely namazat.   Od rána si stěžuje na bolení v krku,pak to přestalo,ted' zase.   S tím bolením v krku,to dělá často už cca rok,je to únavné aa vyčerpávající.  Máme půlroční mimi a probudila i jí.       Jsem rozhodnutá že s ní půjdu k lékaři at' se jí do toho krku podívá,nejsem matka co pořád běhá kvůli každé prkotině k dr,ale neměla bych klid.    Přítel musí odejít s práce aby pohlídal mimčo a my mohli k dr.   On i BM manžel se shodli,nezávisle na sobě,že je to od nervů z cesty.   Já nevím, vím že mi tady asi nikdo moc neporadí,že na to není rady,ale já se potřebovala vypsat.

slíva modrá — 4. 7. 2008 13:42

Nechci tě strašit,ale syna taky chvíli bolelo v krku,pak zase ne ,táhlo se to půl roku od nástupu do školy.Pak jsem s ním šla na alergokvůli něčemu jinému,dělali mu výtěr z krku a měl tam streptokoka.Dr mi potvrdila,že občasné bolesti v krku,které sami bez léčby ustoupí a pak se zase objeví,je typickým příznakem streptokokové infekce. Vyléčilo se to podáním antibiotik.Ale už musíme chodit na kontrolní výtěry a nedávno ho tam měl zase.Zřejmě je nějaký bacilonosič ve škole,ale od té doby,co neexistují školní lékaři je to neřešitelný problém,plošný výtěr nikdo nemůže nařídit a bacilonosič většinou nemá žádné potíže.Určitě s ní k dr jdi!

buchtuna — 4. 7. 2008 14:30

U dr jsme byly a nic nezjistil.  Říkal že maximálně jí tam může škrábat zadní rýma. At' cucá pastilky a popřál jí hezkou dovolenou.  Loni byla na trhání krčních mandlí,ona je strašná citlivka,všechno moc prožívá,takže snad to dobře dopadne.