hruska.jablko — 25. 6. 2008 8:57

Před týdnem jsem požádala svou obvodní lékařku o tyto léky.Nemám žádné vedlejší účinky.Taky nemám vůbec hlad a chutě na sladké tím pádem dobře zvládám.Tedy jím málo,ale zatím jsem nic nezhubla.Na jiných diskuzích jsem se dočetla,,že někdo hubne až později.Pohyb mám myslím dostatečný,chodím denně s pejskem divochem asi hodinu rychlé chůze a obden jezdím 40 minut na rotopedu.Mám velkou nadváhu a tak jsem si myslela,že mi to půjde dobře,ale bohužel ne.Léčbu mám na tři měsíce,tak ještě uvidím,jak to půjde dál.Prosím,kdo  to bral,jestli by se se mnou nepodělil o své zkušenosti.:)

Musim — 26. 6. 2008 13:09

Podívej se na starší diskuse k tomuto tematu. Za sebe: NIKDY, raději budu mít i 400 kg, než ještě jednou polykat Meridii! NE každému pomůže, mužům větišnou ano, jsi-li kolem 40, rozeběhne ti předčasný přechod a ten se už nezastaví....

hruska.jablko — 26. 6. 2008 20:25

Díky za tvůj příspěvek.Je mi 40,ale v 36 letech jsem prodělala gyn.operaci,takže přechod jsem již měla.Právě po této operaci jsem tak přibrala.Děkuju

Musim — 26. 6. 2008 21:23

No, tak jestli ti chybí potíže se srdcem, tlakem, nervama a pod., tak to ber dál. Jsou to steroidy a anabolika, říkal kardiolog a vynadal mne, proč to beru, přitom na doporučení uroložky mne to předpsala odborná dr.
Své zkušenosti nikomu nevnucuji, jen varuji, měla jsem všechy vedlejší příznaky, které se popisuji v příb.letáku, ač bych je četla a mnohem více, i ty, co tam vůbec neuvádí....

hruska.jablko — 28. 6. 2008 20:24

Tak ti děkuju.

mia — 28. 6. 2008 22:33

Mám stejnou zkušenost,jak popisuje Musim - mojí sestře začal při užívání Meridie předčasný přechod - ve 40 letech,nechala si udělat i hormonální vyšetření,které to potvrdilo.Taky si stězovala na hrozné deprese a stavy úzkosti. Těžko říct,jestli to bylo vlivem té Meridie,ale tyto stavy u ní nastaly po poměrně krátkém čase užívání,je přesvědčená,že je to tím. Tak s tím hned sekla. Ale třeba to tak nepůsobí na každého,je to individuální. Já bych do toho ale určitě nešla.

Musim — 28. 6. 2008 23:01

Ne Mio, tvá sestra nebyla ani druhá. Děkuji za podporu, já nelžu. Mluvila jsem s pár svými kámoškami a dvě další to potkalo taky, proto to tvrdím.Dělají z nás pokusné králíky. Dr. mne řekla, TO NENI Možné, co vám je. To vyvolávala první řada Meridie, jako ta starší řada léků?????otázka je, co se u nás prodává!), ale už jsou ty vedlejší příznaky, co popisujete už  tato řada nevyvolává, jsou vychytané. Možná by chtělo udělat akci, najít všechny postižené a vysoudit z nich balík!!!! Mít potíže s přechodem o 10-15 let dřív než zbytek populace, to není sranda hlavně kvůli nemocem, které se týkají "starších", než je tento věk. Něco se léčí až od 65...do té doby mohu dávno umřít...a už to mám ted.
Jo, zlatý voči! Dnes, kdy všude chtějí mladé, zdravé a bez potíží.
Já jsem nemocná na ledviny, tak se nepočítám jako běžný pacient, ale když to vyvolá i u "zdravých"!!!!! Stačí to brát 1,5 měsíce a už je to nevzratitelné. Po 2-3 týdnech potíže začínají.3/4 roku jsem dávala do pořádku...klidu své rozvrácené nitro, ale "to" jsem už nezastavila.... a srdce už taky není ok.O nervech ani nemluvím, pak kůže, vlasy, atd.atd.atd.

eremuruss — 11. 7. 2008 9:52

No,kdyz to tady tak ctu tak nevim zda-li to je i muj problem.Ja beru MERIDII druhy tyden soucasne i leky na tlak a HA.Je pravda,ze 3 dny po brani MERIDIE jsem zacala krvacet a krvacim,uz asi 10 den nevim jestli to muze byt spojeno s MERIDII.Za 14 dni jsem zhubla 3 kila.

serach — 25. 7. 2008 21:34

s meridii si jenom uškodíte radši vyzkoušejte něco čistě přirodního bio
Nepovolená reklama

Aneri — 26. 7. 2008 10:17

Tak to bide asi Herbalife.......

Musim — 26. 7. 2008 21:25

Ne, ten taky ne! Ten vadí nemocným na ledviny, takže já z něj zvracela a nesnášela jsem ho a to jsem to zkusila 3x!

lepista — 31. 7. 2008 11:25

Tak to mě překvapujete. Brala jsem ji již vícekráte v žívotě, vždy jsem zhubla a potíže jsem neměla, jen v počátcích sklon k depresím. Ale pak to přešlo.

eremuruss — 31. 7. 2008 22:49

lepista napsal(a):

Tak to mě překvapujete. Brala jsem ji již vícekráte v žívotě, vždy jsem zhubla a potíže jsem neměla, jen v počátcích sklon k depresím. Ale pak to přešlo.

Taky jsem mela ze zacatku deprese.Ale ted je to dobre,mam dole 4.5 kila od 3.7.Tak uvidim jak to bude pokracovat.Mam jeste jedno platicko.

hruska.jablko — 3. 8. 2008 20:35

Ahoj holky.Tak jen hlásím,že jsem na tom byla psychicky dost blbě a prostě jsem už nedokázala sama zhubnout.Meridii beru.Nemám žádné vedlejší účinky.Zvládám jíst v pohodě do 5000 KJ.Nemám ani žádné chutě na sladké a hlavně zvládám své přežírací záchvaty v pohodě.Obden jezdím na rotopedu 40 minut.Podařilo se mi za 8 týdnů schodit 8 kilo.Jsem šťastná,protože konečně mám pocit,že to zvládnu.Chápu vaše výhrady,ale mě Meridia pomohla.Mám balení na tři měsíce.Tak Vám pak napíšu,jak jsem za ty tři měsíce dopadla.

makyna — 3. 9. 2008 12:43

Ahoj, chtěla bych požádat o pár zkušeností. Mám problém. Teď začínám užívat třetí balení Meridie 15 mg a zhubla jsem necelá dvě kg. Přijde mi to hrozně málo. Nemám vůbec hlad, takže se trochu nasnídám a trochu naobědvám, to je všechno. Přestala jsem jíst sladké a dodržuji pitný režim. Ale prostě nehubnu. Je mi 26 let, vážím 71 kg a měřím 173 cm. Meridii mi předepsala obvodní lékařka úplně bez problémů, ona říká, že pak přijde zlom, a půjde to rychle dolů, ale uznejte, když to nezabralo po dvou měsících, myslíte, že to zabere? Ráda bych ještě zhubla 5 kg. Nemáte někdo podobnou zkušenost, ať nepropadám zbytečně panice? Díky Maky

eremuruss — 3. 9. 2008 23:08

makyna napsal(a):

Ahoj, chtěla bych požádat o pár zkušeností. Mám problém. Teď začínám užívat třetí balení Meridie 15 mg a zhubla jsem necelá dvě kg. Přijde mi to hrozně málo. Nemám vůbec hlad, takže se trochu nasnídám a trochu naobědvám, to je všechno. Přestala jsem jíst sladké a dodržuji pitný režim. Ale prostě nehubnu. Je mi 26 let, vážím 71 kg a měřím 173 cm. Meridii mi předepsala obvodní lékařka úplně bez problémů, ona říká, že pak přijde zlom, a půjde to rychle dolů, ale uznejte, když to nezabralo po dvou měsících, myslíte, že to zabere? Ráda bych ještě zhubla 5 kg. Nemáte někdo podobnou zkušenost, ať nepropadám zbytečně panice? Díky Maky

Makyno ja beru Meridii od 3.7.Mam dole 5 kilo ty jsem,ale schodila v prvnich trech tydnech.Pak,uz vubec nic.Nevim asi to pusobi na kazdeho jinak.Ted jsem meridii vysadila,protoze jsem mela nejake zdravotni potize,ale,az doberu antibiotika vrhnu se na ni znova.Nevim jestli beres antikoncepci ta pry brzdi hubnuti.

hruska.jablko — 12. 10. 2008 19:23

Slíbila jsem sem napsat kolik jsem zhubla za ty tři měsíce.Tak celkem jsem zhubla 13 kilo.Já teda neměla žádné problémy,jen ze začátku pocit žízně a tak jsem víc pila.Což bylo taky dobře.Byla jsem u doktorky.Tlak mám v pořádku,prostě jsem fit a tak mi napsala další balení meridie na tři měsíce.Je tedy pravda,že nemám vůbec hlad,jen občas mě honi chutě-Ale ty díky meridii zvládám v pohodě a v klidu si dám v sobotu ke kafi 2 kousky buchty,nebo koláče.Jinak jím 5xdenně a obden cvičím.Zatím tedy pouze doma.Dcera mě přemlouvá,ať zahodím stud a jdu s ní do tělocvičny.Asi začnem jógou.

hruska.jablko — 12. 10. 2008 19:28

Makyno,já nevím.Já nezhubla první tři týdny vůbec nic a pak se mi teprv hubnutí rozjelo.Ale doktorka mi říkala,že musím jíst i když nebudu cítit vůbec hlad.Prostě těch 5 jídel,třeba jen malých Tak vydrž

Musim — 13. 10. 2008 9:08

Holky, ja vám to přeji. Tak jste jinak zdravé a v tom případě víte, že preparát na někoho působí, na někoho prostě ne. Hlavně, ať si pak tu váhu udržíte.

zanys — 28. 11. 2008 9:01

Mám 85kg a 168cm, myslíte, že mi doktorka Meridii bez problému předepíše? Už nevím jak něco shodit. Jsem už fakt zoufalá :grater:

eremuruss — 29. 11. 2008 19:59

zanys napsal(a):

Mám 85kg a 168cm, myslíte, že mi doktorka Meridii bez problému předepíše? Už nevím jak něco shodit. Jsem už fakt zoufalá :grater:

To vis,ze predepise.Ja jsem na tom tak podobne jako ty.Ja meridku prestala brat a po 3 mesicich jsem zase zacala pribirat.Tak se na ni vrhnu zase.

zanys — 30. 11. 2008 16:53

Díky, co nejdřív letím k doktorce :godlike:

janah — 5. 12. 2008 16:31

Ahoj, já dostala Meridii dnes. Požádala jsem Dr. o radu a napsala mě právě tohle. prý má velice dobré výsledky. Moje známá zhubla docela dost už po 3měsících se chlubila 11kg. Chtěla jsem se zeptat Hruško. jablko, jak jsi na tom teď?

Ládi — 28. 4. 2009 20:38

V žádném případě, už nikdy. Totálně mi to rozhodilo imunitní systém. Dva měsíce jsem se vyhrabávala z obyčejné chřipky, 4 měsíce jsem měla rýmu, nemohla jsem se jí zbavit a defakto ji mám pořád. Do toho jsem měla x zánětů močáku a nakonec zánět ledvin. Nemůžu se absolutně z té léčby Meriidii dostat. Cítím se nezdravě, to co jsem shodila, mám zpět. Jsem absolutně bez energie a celkově to stojí za pr.
Moje rada: Pro hubnutí by měl být člověk v pohodě, ne ve stresu. Nepřejídat, nejíst na noc a hábat se. žádné diety, ani prášky nepomůžou napořád, je to jenom dočasné řešení. Chce to totální změnu životního stylu.
Držím pěsti všem!!!!

Jancaaa — 10. 9. 2010 17:30

ahojky taky jsem ji brávala a musím říct že každá máte v něčem pravdu.Pokud si přečtete leták hned než začnete užívat Meridii tak zjistíte že opravdu je tam všechno tohle psané.a i já jsem měla deprese nadměrné pocení potíže s tepem a zadýcháváním ale musím říct že pomohly a já zhubla 10kg a více ale po vysazení a vrácení se do normálního životního ciklu bez ní sem pomalu zase začala nabírat vše co jsem dala dolu.Takže podle mého názoru zhubnete ale pokud ji nebudete brát pořád dokola tak se vrátíte zase tam kde ste začla.|A pokud je budete brát pořád dokola tak si myslím že vám to nějak nepřispěje k vašemu zdraví.Tak jako mě.