Jiněnka — 4. 6. 2008 10:08

Ahoj, poslední dobou jsem trošku přibrala, což se projevilo hlavně na prsou. Zatím to ještě jde, ale mám obavy, že ať už mi to zůstane či  něco shodím, bude to mít -co do pevnosti- na můj hrudník jen neblahý vliv. Nemáte některá zaručené tipy a hlavně cviky, jak udržet prsa pevná? Mám trojky. Moje mamka má jedničky, takže s pevností žádný problém, ale já se po dvacítce začala "házet do babiček", které měly prsa větší a bohužel si je neudržely v pěkném tvaru.
(Prosím, jen žádné orálně užívané preparáty, odmítám do sebe tyto "zázraky" cpát). Děkuju za všecky rady :godlike:

ivanka05 — 4. 6. 2008 18:34

no kliky ti zpevni a nebo takovy to ze si tlacis rukama k sobe v predu, ale nevim jak to hezky popsat:) a nebo v posilovne jsou ruzny cviky...

Selima — 4. 6. 2008 19:54

Mne pomáha cvik z kalanetiky: mierne zapažiť - len tak, aby si necítila ťah - a pomaly kmitať oboma rukami hore-dolu asi 60 ráz; neskôr postupne zvyšovať počet kmitov. Pohyb nemusí byť veľký, stačí malý, ale mala by si ho po skončení cvičenia cítiť. Nielen chlapi mi chvália pomerne pevné prsia pri tej veľkosti :gloria:

Jiněnka — 4. 6. 2008 21:04

Selima napsal(a):

Mne pomáha cvik z kalanetiky: mierne zapažiť - len tak, aby si necítila ťah - a pomaly kmitať oboma rukami hore-dolu asi 60 ráz; neskôr postupne zvyšovať počet kmitov. Pohyb nemusí byť veľký, stačí malý, ale mala by si ho po skončení cvičenia cítiť. Nielen chlapi mi chvália pomerne pevné prsia pri tej veľkosti :gloria:

Teda,tohle ještě neznám, dík ;) Někdo další? Kamchinko děkuju, tyhle už jsem začala praktikovat :-)

Jiněnka — 8. 6. 2008 19:54

Halooo, opravdu nikdo nic dalšího nezná? Jenom dva-tři cviky??? Na tak důležitou část těla??? No to snad neee :gloria:
Určitě jich musí existovat mnohem víc! Tolik z vás tu poctivě cvičí, určitě nezapomínáte i na hrudník!

PPavlaa — 9. 6. 2008 18:41

Mám dotaz :) kolik jsi jich znala ty, než jsi sem přišla :) nebo sis na tuhle část těla vzpomněla až teď a teď teprve něco hledáš :D
Proč nekoukneš na net, nekoupíš si kazetu se zaměřením na horní polvinu těla, když je ti to tady málo ?

Jiněnka — 9. 6. 2008 21:45

PPavlaa napsal(a):

Mám dotaz :) kolik jsi jich znala ty, než jsi sem přišla :) nebo sis na tuhle část těla vzpomněla až teď a teď teprve něco hledáš :D
Proč nekoukneš na net, nekoupíš si kazetu se zaměřením na horní polvinu těla, když je ti to tady málo ?

1) Kromě dvou jsem neznala žádné, kdybych znala, neptám se.
2) Ano, na tuhle část jsem si vzpomněla až teď, protože jsem s ní nikdy před tím neměla problém.
3) Na net jsem se dívala, našla jsem to co znám i něco navíc, ale nikde diskusi těch, co to vyzkoušely.
4) Nikde jsem neřekla že je mi to tu málo. Narozdíl od spousty ženských tady jsem cvičící a posilovací neposkvrněnec, byla jsem vždy štíhlá a cvičení nepotřebovala. Proto se ptám.

Pokud jsem si všimla, tak tady spousta ženských hledá radu na účinné a hlavně jinými vyzkoušené cviky, což byl také můj záměr, zistit, co ostatním zabírá.

Ještě nějaký dotaz, když ne konstruktivní odpověď?

Alunka — 9. 6. 2009 23:18

Ahoj...no samozrejme ze ti tady nikdo neporadi nic lepsiho nez jsou kliky...ale mam pro tebe mozna jeste neco...mela bys posilovat zadove a hlavne mezilopatkove svaly....protoze kdyz je budes mit posilene, tak budes stat rovne, nebudes se hrbit a opticky se ti prsa "posunou" nahoru!!!

PS...vis co by za tvoji velikost dalo spousta holek???:-)

brenda9 — 16. 6. 2009 14:18

Alunko a jak se tihle svaly posilujou?

Definitiv — 16. 6. 2009 14:27

Ježíš :co: Sel já jsem asi dement, ale ne a ne pochopit co mám jako dělat :co: když to vyzkouším, tak cítím ruce, ale kozeny ne :co:

Jinak mám taky tip - sepnout ruce před tělem (neproplétat prsty, lokty ohnuté cca 90°) a tlačit so sebe dlaněmi, vždy desetkrát za sebou, potom spojené ruce přemístit nad hlavu a zase desetkrát tlačit do dlaní....no a tak stále dokola ;)

Alunka — 27. 6. 2009 17:46

mezilopatkove svaly se posiluji nejlepe v leze na brise...

1. ruce do upažení - dopnout lokty,celou paži vytáhnout co nejvíc do dálky, zvednout ruce těsně nad podložku a jen výdrž - nejdůležitější je nedávat lopatky k sobě!!!

2. leh na břiše ruce do uapžení a pokrčit v loktech (svícen) a ruce zvedat kousek nahoru a zpět dolů (ne až na zem) a opět nedávat lopatky k sobě, ale vytáhnotu lokty dohně do šířky...stačí jen malý pohyb

3. v posilovně - stahovat kladku před tělo, ale pořád nechat ramena dole!!! (takže se paže nezvedají až do vzpažení, ale jen kam to ramena dovolí)

no tak snad se v tom vyznate a neco si vyberete:-)

stringa — 24. 7. 2009 11:39

Cviků na prsa je hafo. Fakt je, že někdy z textu pochopit, co vlastně po mě chtějí... Nicméně jsem na internetu narazila na cviky i s fotkama: Reklama Včera jsem to zkoušela a myslím, že docela dobrý :-)

Vilem Taci — 11. 2. 2010 16:31

Je to jednoduché, na prsa jsou nejlepší kliky, benchpress a hrazda, ale netuším jestli je to ideální pro ženy. Každopádně člověk posiluje jen se svojí váhou, takže se nemusí tolik sedřít. Každopádně určitě ve fitkách najde člověk hodně strojů které na to jsou specializované a mohu říci, že fungují skvěle, sam to praktikuji obdobně. Občas mam tedy problem najit dobre fitko, přez googla se to nehleda zrovna idealně, ale mohu doporučit nepovolená reklama kde je database fitnes a salónů, takže dle lokality a náročnosti cvičence :) Myslim že pro ženy ideální. Jinak jestli chcete svaly, tak cvičte a dobře jezte, 80% uspěchu je o vyvažené stravě.

Selima — 11. 2. 2010 18:04

Mn sa osvedčilo z kalanetiky - 60-70x rýchlo za sebou zapažiť malými hmitmi. Stačí malý rozsah pohybu, ale rýchle kmity, potom je to účinné.

TerezaVivien — 24. 2. 2010 13:07

Příspěvek odstraněn, nepovolená reklama, spam.

simča001 — 14. 7. 2010 10:13

potřebovala jsem zpevnit prsa a koupila si gel od Phytodermy nepovolená reklama je skvělé, že je zároveň proti striím a s rostlinnýma výtažkama:)