Mischa — 26. 5. 2008 21:51

ahoj zdravím všechny, kdo bojují s kily navíc:rolleyes:
nabízím vypracování jídelníčku na míru, zašlu mailem v excelu.

V případě zájmu mi napište:)

Mischa

Vachu — 20. 8. 2009 11:42

Ahoj, jak tak čtu knížky od amerických autorů, neustále narážím na to, jak si prý Američané dávají ke snídani vločkovou kaši ... prý z hrnce, který hospadyně ráno nachystala a ze kterého si všichni nabírají...
Tak už z toho mám skoro mindrák, jak nezdravě doma snídáme...  Musí to být něco úžasného, když tolik lidí ji snídá!
:dumbom:
Znáte někdo RECEPT na tu pravou americkou vločkovou snídaňovu kaši ?

Kuty — 20. 8. 2009 15:00

Vachu napsal(a):

Ahoj, jak tak čtu knížky od amerických autorů, neustále narážím na to, jak si prý Američané dávají ke snídani vločkovou kaši ... prý z hrnce, který hospadyně ráno nachystala a ze kterého si všichni nabírají...
Tak už z toho mám skoro mindrák, jak nezdravě doma snídáme...  Musí to být něco úžasného, když tolik lidí ji snídá!
:dumbom:
Znáte někdo RECEPT na tu pravou americkou vločkovou snídaňovu kaši ?

Vykašli se na potrhlý američany,nečteš jak právě tento národ je šíleně obtloustlý?V každé zemi jedí lidé "to svoje",tak proč někoho za každou cenu kopírovat?

brenda9 — 26. 8. 2009 13:29

já si kupuju ovesnou kaši v pytlíku s různýma příchutěma a když mám velký hlad s míchám to s kaší natural (bez chuti) a je vystaráno:)

Oáza — 29. 10. 2009 22:58

Podívej se na můj web na fotky před a po zhubnutí.

Oáza — 7. 11. 2009 20:19

Smrt chtná sladce a přichází pomalu
O výkyvech ktevního cukru a následných záchvatech přejídání a malátnosti a další chuti na sladké psát už nebudu, budu psát o tom, co e děje v krvi a těle při soustavném předávkování rafinovaným cukrem, jak tělo chátrá , selhává imunitní systém, dostáváme opravdu vážné choroby, hekáme, že nevíme, proč jsme onemocněli zrovna my, no a přitom jsme si tělo rozkládali roky a roky a hlava nemyslela. Člověk nemusí být ani v pokročilejším věku obtloustlý a nemocný některými nemocemi.
Základem všeho je povýšit mozek nad chuťové buňky , myšlenku nad pocity. Nechovat se pudově, ale rozumně.
Krev rozvádí po těle živiny a bílkoviny do tkání, to vše slouží k udržení rovnováhy v těle, k jeho obnově a správnému fungování.
Když je krev neustále přehlcena cukry, jednak se nám opotřebovávají žlázy s vnitřní sekrecí a vznikají poruchy štítné žlázy a cukrovka, jak jsem psala níže, ale ještě něco vážného se děje. Je to plíživé a pomalé a ve finále nás to stojí vždy život.
Při nižší hladině cukrů v krvi a při jejím vyrovnané hladině se v krvi cukry při chemických reakcích napojují na bílkoviny tzv.vazbou A - enzymatickou cestou a vytváří glykoproteiny, které potřebuje tělo.
Když máme cukru nadbytek a opakovaně sladkými pokrmy rozkolísáváme hladinu krevního cukru, tělo neví , co má dělat. Snaží se cukrů zbavit co nejrychleji, najednou nestačí ani nadměrné množství inzulinu, který produkuje slinivka , najednou je proces vázání cukrů k bílkovinám v krvi moc zdlouhavý, tělo si pomůže tím, že je k sobě váže cestou B - neenzimaticky. Vzniklá sloučenina ovšem není pro tělo přínosná, je to zvláštní druh bílkoviny - glykosylovaná. Najednou má jiné složení než potřebné bílkoviny a místo aby buňky obnovovala, působí na ně toxicky - jedovatě. Tělo , které nemůže pořádně obnovovat buňky, stárne rychleji, vysiluje se jeho imunitní systém, jsme unavení, rezignivaní, popudliví, nejsme to my.Dochází u nás k plíživé degeneraci těla. Najednou máme ztuhlejší klouby a vyšší obsah kyseliny močové v krvi, odvápňují se nám kosti, atrofují svaly a ukládá se více tuk. Stáří přichází nejen opotřebením věkem, ale přichází i nedostatečnou regenerací těla.
Čím je menší obranyschopnost těla a špatnější výživa těla,tím více nemocí přichází, k cukrovce se přidá vysoký tlak ,potom taky některá buňka se zblázní a máme rakovinu a přemýšlíme, proč já jsem onemocněl?
V obchodech vidíte, že pro zisk výrobci vyrábějí stále chuťově zajímavější potraviny, obsahují hodně cukru a ještě tuku, aby jeho chuť zvýraznil. Spoléhají, že lidé se chovají jak bez hlavy a nakupují ty blbosti a nejen sobě, také je nakupují ve velkém svým dětem, které tak chystají svou štědrostí do hrobu také dřív než by tam musely.
Tak doufám, že jsem aspoň jednomu člověku pokazila chuť na něco sladkého.

malazizala1 — 5. 5. 2011 11:24

Zhubla jsem za rok z 158cm/60kg na 52kg zdravě, bez zázračných preparátů, jen pomocí úpravy jídelníčku a pohybu a hubnu pomalu i nadále. Ráda poradím. Jestli chcete, napište mi na mail. :-)

Emuska — 13. 7. 2015 20:24

Poradite prosim nejakeho dobreho vyzivoveho, nutricniho specialistu, ktery by mi vyhodnotil nejlepsi jidelnicek, chci zhubnout alespon 20kg, ale sama nemama nato abych tohle dala, nechci aby telo z toho melo nejaky sok...diky moc

Dorka — 13. 7. 2015 21:04

Emusko, mas pripravenou nejakou reklamku?

AliceAl — 21. 7. 2015 12:34

Nac reklama? :/ Boze, uz opravdu nechapu od ceho jsou tedy diskuze, snad aby se diskutovalo, co kdo ma vyzkouseny a doporuciloval to dal...Emusko: Jukni se na netu, v dnesni dobe kdy s timto ma skoro kazdy problemy je uz hodne odborniku co se touto problemtikou zabiva, nebudu jmenovat tedy firmu, ale ma hodne pobocek a skoro vsude, i ja sama jsem byla prekvapena kolik jsem jich nasla u nas ve meste aniz bych o nic nevedela..:-) Tak jukni, urcite najdes a pak dej vedet, jak jsi na prvni konzultaci pochodila..:-)

Zdena88 — 27. 7. 2015 19:52

Kasli nato..:) presne tak diskuze jsou od toho aby se diskutovalo.:) Kdyz nekdo potrebuji zhubnout vice, jako treba az tech 20kg nemel by se do toho urcite poustet sam, je to velky sok pro to telo

Alusinka — 13. 8. 2015 12:41

Tohle aby clovek zhubnul musel by byt vazne profik prez vyzivu..:-) Kdyz clovek hubne, je to nejcasteji pomoci diet a to je prave spatne, jidlo by se nemelo nejak omezovat ale pouze upravovat a ti vyzivovy poradci veci o cem mluvi! :-)

Petulis — 21. 8. 2015 13:44

Z me zkusenosti a i od kamaradek vim ze vice jak 20-30 kg snad clovek nikdy nemuze zhubnout sam, hodne zenskych si mysli nebudu nic jist a pujde to, ale to je prave omyl, od neceho snad ti vyzovovy poradci jsou a jak pisete dokazi vazne pomoci!

flink — 21. 8. 2015 14:20

Petulis napsal(a):

Z me zkusenosti a i od kamaradek vim ze vice jak 20-30 kg snad clovek nikdy nemuze zhubnout sam,

Blbost.

Emuska — 24. 8. 2015 19:44

Ja bych ani nerekla, kdyz jsem se snazila sama, zhubla jsem vetsinou okolo 10kg a vic mi proste neslo

flink — 24. 8. 2015 20:51

Emuska napsal(a):

Ja bych ani nerekla, kdyz jsem se snazila sama, zhubla jsem vetsinou okolo 10kg a vic mi proste neslo

Zhubnul jsem bez výživových poradců 27kg a mohu to i doložit ;-)

Mirka111 — 5. 3. 2017 22:04

Lidičky, pomohla vám někdy nějaká dieta vícekrát? Mám tu zkušenost, že každá dieta nebo určitý způsob stravování zabírá pouze jedenkrát a když se k tomu vrátím zase někdy později, už kila dolů nejdou, jako by si to tělo pamatovalo a nechtělo spolupracovat...

Adriana777 — 4. 4. 2017 23:12

Tak s tím souhlasím. Každá dieta zabírá jednou, max dvakrát a pak už nic, tělo není hloupé, vše si pamatuje a pozná, že na něj zkoušíte něco co už jste zkoušeli a brání se. S tím mám zkušenost. Takže pokaždé zkouším něco nového. Teď hubnu na www.hubnuti-ostrava.cz s výživovým poradcem a je to paráda. Už mám 7 kg dole.

stejskalka — 6. 4. 2017 23:28

Po příchodu do důchodu začala moje váha docela stoupat. Začaly se objevovat větší bolesti a potíže s klouby. Během deseti let, při mé výšce 159 cm, se moje váha vyšplhala na téměř 80 kg. To už bylo znamení, že musím něco udělat.A tak jsem se rozhodla navštívit Svět zdraví, kde mi poradili. Navrhli mi jídelníček na míru a váha šla dolů. Cítím se nyní o hodně lépe. Koleno sice bolí, ale už ne tolik, protože ho zatěžuji menší vahou.

helena — 7. 4. 2017 7:30

Po příchodu do důchodu začala moje váha docela stoupat.... A tak jsem se rozhodla navštívit xxx, kde mi poradili.
To máš docela slušnou penzičku, co?
Vstupní konzultace "akčně" za pouhý dvě stovky (no nekupte to...) a o ostatních cenách se cudně mlčí. Zato zmiňujou pravidelný konzultace... http://fora.babinet.cz/img/smilies/cool.png

Ditka000 — 3. 5. 2017 22:54

Jediné rozumné hubnutí je hubnutí s výživovým poradcem. Diety a hladovky u mě neměly nikdy úspěch. Až jsem se obrátila na poradce, kteří mi udělali výživový plán, tak šla kila dolů. Hubla jsem na www.hubnuti-ostrava.cz s paní Lovečkovou. Výsledek byl 8 kg za 3 měsíce. Váhu si držím.

eremuruss — 4. 5. 2017 6:07

Reklama,sama reklama.Me bez vyzivoveho poradce jdou take kila dolu.A nestoji me to nic.Ba naopak jeste spoustu penez usetrim.

Judyna — 4. 5. 2017 10:21

Hubnutí v Ostravě - to už zde dlouho nebylo. Jelikož to není první reklama na toto, tak to asi moc účinné nebude.....

helena — 4. 5. 2017 10:49

tak to asi moc účinné nebude.....
Aby ses nemejlila... třeba jsou úspěšný tolik, že už v Ostravě nemá kdo hubnout, tak loví v širších vodách... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Judyna — 4. 5. 2017 11:10

Leda tak :D

lupina montana — 4. 5. 2017 15:45

Tsss.....tak v Ostravě ať si hubnou, když se jim chce.....kratke zobaky :lol:
Výživový poradce, laktační poradkyně, spánková poradna, sexuologická poradna.....jestlipak to lidstvo malinko neto? Negede.....nerege.....prostě neblbne? :co:

Judyna — 4. 5. 2017 16:24

Asi jo. Asi fakt degeblbne.