Ambra — 22. 3. 2008 19:01

Dobrý den, mám prosbu. Nemáte, prosím někdo tušení jak dostat moc octovou chuť z omáčky? Mamka poprvé zkoušela svíčkovou z kance a naložila to podle receptu a má to samej ocet i když to hodně zředila :-(( Budu ráda za každej tip...díky

sisi21 — 24. 3. 2008 2:03

no já bych zkusila více šlehačky,cukru ..a nebo ještě udělat zeleninu novou ,rozmixovat a přidat,,

Sally — 26. 3. 2008 8:30

Když se dělá zálivka na salát a dá se do ní moc octa, tak se přidá sůl a cukr, ve správné kombinaci (ochutnávat a přidávat) lze dosáhnout toho, že chuť octa se zmírní ;)

Alzbeta — 14. 5. 2014 9:24

To je zajímavé, taky jsem se zamyslela jak bych to řešila a nic mě nenapadlo. Takže dobré rady :)

gymnasión — 14. 5. 2014 9:46

Netrvala bych prostě na svíčkové. :lol:
Vzhledem k tomu, že neumím vařit, ale kupodivu to prý velmi chutná, nechala bych omáčku omáčkou, dochutila bych až k příjemnému pocitu, zrobila vizuálně interesantní oblohu a podávala. Nazvala bych jídlo exoticky, něco jako "Čínský kanec v jablečném sadu" a podávala bych s nadějně tajemným úsměvem japonské císařovny na rtech. :lol:
Zatim na tu fintu nikdo nepřišel a funguje skvěle. :)