bobobina — 3. 3. 2008 12:14

Ahoj maminy,jsem kratce po porodu (cisarem),kojim jako o zivot,mimik prospiva,takze v tomto smeru jsem vrchovate spokojena :) Jen mam od porodu trosku problem se zazivanim... Projimadla (ani na prirodni bazi) nechci, spis bych si predstavovala nejaky dobry jogurt, jenze na trhu jsou jich stovky se zarucenym ucinkem a ja ted penezma zrovna zahlcena nejsem  Mate nejake (DOBRE)zkusenosti?

ita — 3. 3. 2008 14:32

Na nějakém vlákně zde nedávno byla domácí výroba jogurtu (pod peřinou), podívej se.

bobobina — 3. 3. 2008 14:53

Bohuzel jedninou vyrobu,co jsem schopna u mimina zvladnout je namazani chleba... ;-) Mozna, az si veci stihnu nejak zorganizovat.

sudina — 3. 3. 2008 19:51

to je hned... a je výbornej!!!kdyžtak ti písnu sz,když budeš chtít..

bobobina — 4. 3. 2008 9:53

Napadlo me vyzkouset Activii (i kdyz to podle reklamy pomaha predevsim obtloustlejm babkam;) ale nevim, jestli se musi koupit vsech 15 kusu najednou, aby mi pripadne vratili penize? :dumbom: Nemate s tim nekdo zkusenosti?

elinka — 4. 3. 2008 19:52

zrovna nedávno jsem někde četla, Activia má ty propagované účinky tak možná v okamžiku, když opouští brány výrobny :vissla:
já osobně bych do ní neinvestovala, mám výborné zkušenosti s probiotiky z lékárny :)
no jo tak jsem ti ani neodpověděla na tvou otázku.. :vissla: :gloria:

mihule5 — 12. 3. 2008 13:08

ahoj holky, mně Activie OPRAVDU pomohla! Rodila jsem císařským řezem a měla jsem pak dost problémy:(, ale podlehla jsem reklamě a vyzkoušela ten 14denní test a vyplatilo se, problémy se zažíváním jsou pryč. Nějaké pilulky-probiotika-jsem taky zkusila, ale jen jsem měla pocit zbytečně utracených peněz. Koukněte se stránky Activie, radí tam různý věci a dokonce vedou diskuse o zažívání, jogurtech apod. Já už nedám na Activii dopustit:supr:  mihule

budulín — 13. 3. 2008 13:00

Nazdarek. Pokud Vam activia pomohla, zajimalo by me, ktera. Jogurty, nebo i tvaroh a napoj? Ja na jogurty moc nejsem, ale ochuceny tvaroh mam rada a bylo by bezva, pokud by se uprava zažívání obešla bez jogurtu. Diky za rady a zkusenosti.

bobobina — 14. 3. 2008 10:28

Tak ja musim rict, ze rano jim jen jogurty, uz jsem si na to hezky navykla (a moje traveni si chrochta), ale urcite stejne pomahaj i tvarohy - ja doporucuju treba merunku nebo maji ted novej s kokosem. Na jejich napojech doslova ulitavam, treba jahoda+kiwi nebo broskev+cerealie, mnam normalne se mi sbihaj sliny ;-) Jen je musim nakupovat v supermarketech nebo kdyz maji nejakou akci, pro matku na matersky je to docela draha zalezitost...

bozenka — 16. 3. 2008 23:11

Mnoho lidí trpí zácpou, syndromem dráždivého tračníku, těžkou plynatostí a nadmutím. Jestliže Vás již určitou dobu také trápí tyto problémy, určitě jste již s velikou pravděpodobností udělali všechno proto, abyste se zbavili těchto problémů. Zajisté jste již zkusili nějaké léky, dostupné jak bez předpisu, tak na předpis lékaře. Nebylo to však vše nic platné, pokud se nyní ještě pořád trápíte. Proč? Protože se Vám zatím nepovedlo odstranit jádro problému a to odstranit toxické látky ve vašem organismu. Lze to vyřešit detoxikací organismu, například InPure, který se postará o vyčištění a úpravu stolice. Otec léta trpěl průjmem a já pro změnu zácpou. Oba jsme použili přípravek InPure 2 měsíce a problémy se vyřešily.
Přípravky které obsahují laktobacily, bifidobakterium jsou pro posílení imunity, bohužel co jim chybí jsou prebiotika, to je tak zvaná živná půda pro probiotika. Většina produktů jako jsou jogurty, activia nemá prebiotika, to znamená, že zdravé mikroorganismy dlouho navydrží v těle a odumřou.
To jenom pro informaci.

bobobina — 17. 3. 2008 20:07

Myslim si, ze alespon v mem pripade to bylo pretizeni organismu, miminko si holt bere vsecicko a tak se musime trosku vic snazit jist zdrave. Ja do sebe zadne leky cpat nebudu, kojim a jeste dlouho chci - detoxikace rozhodne neprichazi v uvahu. Pro me jsou ted nejlepsi alternativou jogurty a tech se budu drzet. Zatim vse klape :-) Mimochodem na maji i 5 kroku k vylepseni traveni, mozna si tam najdete drobnost, kterou jeste muzete vypilovat ;-)

ivanka05 — 13. 7. 2008 15:42

No zajimalo by me, co mohu ale uzivat z tobolek pri kojeni? videla jsem probian, psylium, pak nejake dalsi, co myslite? takze kdyz kupovat tak probiotika s prebiotiky dohromady tedy.

vlastafu — 14. 2. 2011 16:27

konec problémům se zažíváním, nadýmáním, stolicí.ahooojky přidám se k Vám. Mé problémy byli skoro stejné a stále se nic
neměnilo jen léky a ty stejně nezabíraly. Bylo to stále dokola .Pak jsem se dostala k přírodním produktům a ty dodnes požívám a taky pro českou firmu pracuji. Pokud chcete vědět více pište ráda Vám odpovím Vlasta.Fucikova@seznam.cz

vlastafu — 1. 8. 2011 17:08

Už nemám žádné potíže se zažíváním. Dlouho jsem trpěla s problémem, který vyvolával zvracení ,bolest  žaludku, křeče nadýmání. Několikrát jsem byla na vyšetření žaludku i střev. Pokaždé nalezen zánět . Užívala jsem  helicid  a další  léky, ale pokaždé to začalo znova .Pak jsem se dozvěděla o přírodních produkt a začala je užívat. 

Upraveno, nepovolená reklama, zveřejní osobních údajů