ajajaj — 18. 2. 2008 16:06

Uvaříme fazole.Přidáme na nudličky nakrájenou šunku,osmahlý porek,sůl,pepř,oregáno a nějaký pikantnější kečup. Možno jíst tak samostatně a nebo ještě smýchat z jakoukoliv těstovinou. Dobrou chutˇ

ivca — 18. 2. 2008 19:11

rychlovka: gulášovka ze sáčku, do toho brambory a   ještě konzerva fazolí v tomatě
rychlé, syté a ještě to vypadá, že jsme něco vařily ....:-)

Lucka 1 — 18. 2. 2008 22:07

Fazole v tomatě,osmahnout cibulku a na to salám,smíchat,přidat lžíci wolčestru,lžíci sojovky,trochu soli,pepře,mouč.cukru,tak tři stroužky česneku a dát tak na půl hoďky do trouby.Většinou to dělám ze dvou konzerv a hned se po tom zapráší a to manžel je fáákt vybíravej :dumbom: nakonec je možno ještě posypat sýrem :)
Výborný s chlebem i topinkama....fakt mňamka :)

ajajaj — 20. 2. 2008 17:36

z dnešního školení vám dám pár tipů.    Cizrna po záhorácku.......Uvaříme si cizrnu.Osmahneme cibulku,přidáme kmín,kysané zelí a toto vše podusíme asi 20min. Přidáme uvařenou cizrnu a promícháme. Možno jíst samostatně, s uzeným masem nebo pečeným masem.                           čočka s rajčaty a křenem...........Osmažíme cibulku. Přidáme uvařenou čočku, drcená rajčata, nastrouhaný křen, smetanu. Ochutíme solí,pepřem

Ladie — 20. 2. 2008 18:15

Nejčastěji dělám polévky.
Mexiko: mleté maso osmahneme na pánvi, přidáme kostku bujónu (už pak nemusíme dochucovat). Přidáme zeleninu (klidně mraženou. Nejlepší je mrkev, kukuřice, paprika) a plechovku fazolí. Prohřejeme a podáváme s rýží nebo v tortillách.

petrželka — 20. 2. 2008 22:21

Já zase dělám: osmahnu cibulku dozlatova, na to salám, pak přidám fazole v tomatě a plechovku sterilované kukuřice, nakonec vmíchám kečup a je to ňamka. Jíme to jen s pečivem. Alternativa je chilli con carne - obdobná příprava jako předešlý recept, akorát z vepřového masa - dávám plec - a kupuji balíček koření přímo na chilli con carne - dá se to jíst i studené - a fakt výborné