kukusa — 11. 2. 2008 22:11

Poridila jsem odstavnovac a chtela jsem se zeptat, jestli nekdo nemate typ na dobrou smesku ovocneho, nebo ovocno-zeleninoveho dzusu, neco vylozene osvedceneho a smakovniho... Pripada mi fadni michat jablka s hruskama. Videla jsem v reklamach michat s ovocem i treba rapikaty celer nebo brokolici, ale jen tak si netroufnu to prubnout. Nemate nekdo zkusenost?

Dekuji

holka — 13. 2. 2008 21:08

Mně moc chutná mrkev, jablko, pomeranč a kiwi. Já si to tedy melu na takovou kaši, ale určitě bude stejně dobrá i šťáva. Řapíkatý celer nebo trochu normálního celeru si docela dovedu představit, nemuselo by to být špatný.

sunyata — 13. 2. 2008 21:50

Ja moc rada celer s jablkem 1:2

holka — 14. 2. 2008 10:14

A nezničí ten celer odšťavňovač?  Mám sice straší typ odšťavňovače, už když dělám šťávu z merkve, zdá se mi že má co dělat. Když si představim jak musim zabrat, když celer stouhám ručně....

sunyata — 14. 2. 2008 17:32

Tak to teda nemas moc vykonny odstavnovac. K tomu celeru - ja neodstavnuju koren, ale listy.

taurus — 4. 4. 2009 10:47

Nedávno jsem ochutnala mrkev, citrón a zázvor a byla to úžasná mňamka. Chutnalo to skoro jako limonáda.

sunyata — 19. 4. 2009 5:14

Taurus, tys mi pripomnela co jsem zase mela nedavno ja...hrozny, citron a zazvor a taky mnamka :supr:

taurus — 20. 4. 2009 21:37

Suny, on podle me ten zazvor tomu vseobecne doda stavu :D.

Jinak jsem si ted koupila odstavnovac, jsem z nej cela nadsena a je k tomu i knizka. Az odzkousim neco vybornyho, tak to sem pisnu.

Honza Brodský — 28. 6. 2010 2:20

taurus napsal(a):

Nedávno jsem ochutnala mrkev, citrón a zázvor a byla to úžasná mňamka. Chutnalo to skoro jako limonáda.

Naprosto souhlasím, mrkev a zázvor je proklatě chutná kombinace.:P Když se použije mrkev jako základ, dá se k tomu přidat téměř cokoliv. Moje oblíbené variace jsou špenát, kedlubna, brokolice, celer (a to jak bulva tak řapík) a červená řepa.

bohla — 17. 5. 2013 8:02

Taky si chci poridit odstavnovac, ale zatim v byte nemam misto ;]