piskutek — 2. 2. 2008 15:51

Ahoj, určitě jste všichni měli první lásky. Já ano, a do dnešního dne na něho myslím a vzpomínám.
Jsou z nás teď kamarádi,ale pořád na sobě cítím,že k němu cítím ještě nějakou tu lásku.
Jak jste na tom vy????

PPavlaa — 2. 2. 2008 16:26

Já měla prvních lásek několik :-)

venuše — 2. 2. 2008 16:36

To zalezi na tom, kdo je ten prvni....

PPavlaa — 2. 2. 2008 16:38

Já měla první už v jeslích :-) Jmenoval se Tomášek a zatím co já šišlala, on krásně mluvil a já ho tolik milovala :-) Na každé fotce jsme spolu :-)

PPavlaa — 2. 2. 2008 16:40

Ale celkově raději asi vzpomínám na takový ty lásky kdy jsme se maximálně drželi za ruku po tmě v kině a srdíčko měli až v krku, než na ty, kdy šlo už o postel. Proč, nevím...

venuše — 2. 2. 2008 16:46

Ja na prvni lasky nevzpominam vubec. Co bylo bylo. Myslim radsi na svou soucasnou nedostupnou, taky mam casto srdicko az v krku. Mozna casteji, nez kdyz jsem byla mlada.

PPavlaa — 2. 2. 2008 16:50

venuše napsal(a):

Ja na prvni lasky nevzpominam vubec. Co bylo bylo. Myslim radsi na svou soucasnou nedostupnou, taky mam casto srdicko az v krku. Mozna casteji, nez kdyz jsem byla mlada.

:D  a pak, že já jsem tvrdej realista :lol:
venuše, to chápu, že máš plnou hlavu toho novýho ;):jojo: ale to si fakt nikdy nevzpomeneš ?

venuše — 2. 2. 2008 17:06

Nevzpominam, protoze v tom mam gulas.... bylo jich moc a kazda ta laska byla jina. Neda se to srovnavat.

piskutek — 2. 2. 2008 19:07

Já měla svoji první lásku velikou jen jednu. A dokonce jsme se měli brát tak proto možná na něho pořád tak vzpomínám.

HB — 3. 2. 2008 8:23

ja na sve prvni lasky moc nevzpominam a kdyz, tak to se mnou nic nedela...obcas si rikam, jestli jsem je vubec milovala?? jestli treba na tu prvni lasku jeste porad necekam...:lol:

PPavlaa — 3. 2. 2008 8:46

:D tak to já zase na ně vzpomínám ráááda ... jen nevím, jestli i oni na mě, byla jsem pěkná potvora :P

Simonas — 3. 2. 2008 8:50

Na svou prvni zamilovanost si velmi dobre vzpominam. Byli asi tri roky a na piskovisti pred barakem si hral chlapecek o sest let starsi, nez ja. Porad jsem o nem mluvila (dodnes se mi ma mati smeje a vzpomina na to). On me mel taky rad. Pak prisla jeho puberta a lasky konec. Moje druha laska byl soused - kluk o dva roky starsi nez ja. Ja byla ve ctvrte tride a on v seste. Porad jsem doma vybirala co si oblecu, abych se mu libila.... Jeho otev byl sportovec a zili vzdy pul roku v zahranici. Vzdy mi vozil susene ovoce a Haribo bonbony (za komunismu jste nesehnali).No a ja jsem v te dobe mela kamaradku, ktera byla o rok mladsi. Poprosila me, zda bych s ni sla si hrat s panenkami. Jako velke maminky jsme vytahly kocarky v nich panenky a sly na prochazku.... Koho jsme na prochazce nepotkaly. Meho idola... neveril svym ocim, ze me vidi s kocarkem. V tu chvili jsem chtela hodit kocarek do reky, kolem ktere jsem se producirovaly. Druhy den mi ve skole prislo psani.... Ze spolu nemuzeme chodit, protoze jsem pro nej prilis mlada..... Dnes se tomu smeji, ale tehdy to byla tragedie...

PPavlaa — 3. 2. 2008 9:04

To já jsem jednomu chlapečkovi čistila z lásky uši. Sobě teda taky. Byli jsme někde s mými a jeho rodiči, bylo léto, seděli jsme venku v nějáké restauraci, my jsme si tam sedli pod stůl, byly tam vajgly z cigaret, tak jsem vyndala z papírku ten filtr a už to jelo :usch:
Dodneška mi to předhazuje :dumbom:

Jdhehajnx — 3. 2. 2008 9:41

Já měla Vojtíška od jesliček až do první třídy,kdy jsme byli brutálním systémem vrženi každý do jině třídy (jeden do áčka a druhý do béčka) a tím pádem se z nás stali nepřátelé :dumbom:
POřád jsme se vodili za tlapičky,pusinkovali a mazlinkali,my museli být roztomilí :D

piskutek — 3. 2. 2008 12:45

Teda vy jste se pěkně rozepsaly. Nestihla jsem tady být. Musela jsem se věnovat Natálce.

Školní lásky jsou nejhezčí.

PetrHl — 3. 2. 2008 17:14

Na první lásku se nedá zapomenout. NIKDY. To je to jediné nikdy ve vztazích, kterým jsem si jist

PetrHl — 3. 2. 2008 17:22

PPavlaa napsal(a):

Já měla první už v jeslích :-) Jmenoval se Tomášek a zatím co já šišlala, on krásně mluvil a já ho tolik milovala :-) Na každé fotce jsme spolu :-)

Pavli, toto vlákno je v Sexuologické, takže o lásky z mateřské školky kterým jsi ničila autíčka jen proto, abys na sebe upozornila, tu asi nepujde :) :)

PPavlaa — 3. 2. 2008 17:25

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Já měla první už v jeslích :-) Jmenoval se Tomášek a zatím co já šišlala, on krásně mluvil a já ho tolik milovala :-) Na každé fotce jsme spolu :-)

Pavli, toto vlákno je v Sexuologické, takže o lásky z mateřské školky kterým jsi ničila autíčka jen proto, abys na sebe upozornila, tu asi nepujde :) :)

Sprosťáku :D jsem byla tak úžasná už v jesličkách, že něco takového jsem neměla zapotřebí :P:dumbom:

piskutek — 3. 2. 2008 18:07

Jde tady o všechny první lásky, třeba i ty ze školky. Ale je pravda, že více o ty když jsme byli starší a už se něco dělo.

Daniela S. — 3. 2. 2008 21:26

Jeee, tak když to má být s tím, kdy se "už něco dělo", tak po třech letech zoufalé, romantické a především marné lásky... jsem místo abych šla kupovat vánočního kapra utekla za NÍM... docela se podivil, když jsem se po třech letech zjevila před jeho dveřma... ale jelikož jsme se taaaaak milovali, celkem bez váhání mě zatáhl dovnitř, a poprvé po třech letech jsme se políbili a až do večera nám to vydrželo, fakt! Ani o vlněný svetr jsem nepřišla.
A toho kapra jsem pak velice těžko doma vysvětlovala.

tina — 3. 2. 2008 22:14

náš Jiřík už se prý dokonce ve školce i oženil... :) a jeho Lucinka, to je prostě něco! :)

taurus — 4. 2. 2008 3:07

Priznavam se bez muceni, ze me prvni laska minula :lol:. Proste jsem jeste nezazila stav zamilovanosti (zazila jsem stav omameni smyslu ale s laskou to nemelo, co delat :lol:) ale snad mam jeste dost casu :lol:. A kdyz jsem byla ve skolce, tak jsem se venovala jinym vecem nez ziranim po chlapech :lol: :kapitulation:.

Selima — 4. 2. 2008 12:51

Úplne prvá láska bola v 1. triede a bola samozrejme úžasná, platonická a vydržala nám, až kým sa neodsťahovali niekam do Tramtárie.
Druhá (prvá v "strednom veku" t.j. puberte) bola asi v štrnástich na dovolenke a ten chudák zažil ťažké sklamanie, lebo keď ma pracne(no, bol fešák, zasa až toľko práce mu to nedalo) zbalil, zistil, že nemám 17, ale len 14... :dumbom: Takže sme boli prákrát tancovať, držali sme sa za ručičky a dva razy ma decentne pobozkal... Vzhľadom na to, že on mal vtedy 24, asi dosť trpel.
Prvá "konzumovaná" láska prišla neskoro, ja som vždy bola trochu zachladená. A bola nádherná, lebo asi rok sme sa len kamarátili, trávili spolu voľné chvíle v partii, ale inak nič... Až potom sa jeho kamarát už nevládal na to dívať a na jednej akcii nás mierne priopitých "dal dokopy". Bolo to krásne a aj bolestné a vydržalo nám to cca trištvrte roka.

piskutek — 4. 2. 2008 14:08

Jak na to koukám tak jsem asi jediná, která tu opravdovou lásku zažila a ještě se s ní i setkává.

U nás to bylo i tak,že jsme měli naplánovanou svatbu,ale pak z toho bohužel sešlo. Je pravda, že jsme se pak neviděli asi rok,ale od té doby se setkáváme každý rok jednou. Je to super. Je to fakt kamarád,ale fakt jen kamarád. Já mu můžu říct úplně všechno. Je to taková vrba.

Pisatel — 4. 2. 2008 14:15

A já nemám a neměl žádnou :(

piskutek — 4. 2. 2008 14:17

To je,ale smutný ne???

Oxi — 4. 2. 2008 14:41

No, co si pamatam (vynechame skolku, na tu si moc nepamatam) tak moja prva laska(platonicka) sedela celu ZS predo mnou v lavici. Nikdy sa o tom asi nedozvedela, pretoze som nikdy nemal odvahu jej to povedat, pretoze som mal komplexy ze ma o 2 cm viac ako ja :lol: Z nastenky som ukradol jej fotku :lol: A po skonceni ZS ... videl som ju necely rok po a to som uz bol o viac ako 20 cm vyssi :lol: A odvtedy ani tuk.

PPavlaa — 4. 2. 2008 16:26

:) Oxi ty zloději :lol:

Alosek — 4. 2. 2008 16:47

Moje "nevinná" první láska trvala od školky do první třídy. Fandila nám celá vesnice, protože nás to prý k sobě od malička táhlo. Jenže o prázdninách po první třídě jsme se odstěhovali 100 km daleko a od té doby jsme se už neviděli, i když jsem ho hledala. A až tak nevinné to bylo, svůj "vztah" jsme uzavřeli prvním opravdovým francouzákem... :pussa: tehdy teda nic moc...

A první opravdová láska se vším všudy (ale ne jediná a poslední :rodna: ) byl můj bývalý partner a otec mého syna, se kterým jsem pak chodila, rozcházela se, žila a bydlela celkem deset let. A i první sex byl skvělý... holt teorie není všechno, ale je-li správně aplikována :gloria: ...

Marianne — 12. 2. 2008 1:07

Já nevim jak vy, ale myslím si, že poprvé to stejně musí být nejlepší, ne? Kdy ještě nevíte, co vás čeká, završení toho dlouhého toužení po sobě...já jsem sexuálně poznala jenom jednoho, a doufám, že tak to i zůstane. Je nám spolu skvěle, ale stejně si myslím, že ten začátek byl nej. Kdy se o sebe teprv pokoušíte a všechno hezké před vámi :)

Alosek — 12. 2. 2008 13:25

S každým to poprvé může být jako "poprvé", aspoň já to tak měla :jojo: .
Technicky byl každý jiný, někteří byli i "lepší" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), než ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protože důležitější jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, než sex. Sex je důležitý, ne nejdůležitější. Pro mě.
Líbí se mi asijské přísloví:
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokážete diskutovat, protože diskuze se s přibývajícími léty stane největší náplní vašeho společného času."

Selima — 12. 2. 2008 13:36

No ale podľa toho áz. príslovia by som mala zostať so svojimi kamoškami :lol: , čo sa mi, dúfam, aj podarí...

piskutek — 12. 2. 2008 13:44

Tak moje poprvé bylo ošklivé. Hodně ošklivé. No, už jsem to nakousla-byla jsem znásilněná

Selima — 12. 2. 2008 13:45

Ojoj, tak to asi nie je na čo spomínať... ja mám naopak spomienky krásne a nezabudnuteľné. A napodiv aj môj deflorátor na to dodnes spomína...

Alosek — 12. 2. 2008 16:45

Selima napsal(a):

No ale podľa toho áz. príslovia by som mala zostať so svojimi kamoškami :lol: , čo sa mi, dúfam, aj podarí...

:supr:

PPavlaa — 12. 2. 2008 17:02

Alosek napsal(a):

S každým to poprvé může být jako "poprvé", aspoň já to tak měla :jojo: .
Technicky byl každý jiný, někteří byli i "lepší" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), než ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protože důležitější jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, než sex. Sex je důležitý, ne nejdůležitější. Pro mě.
Líbí se mi asijské přísloví:
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokážete diskutovat, protože diskuze se s přibývajícími léty stane největší náplní vašeho společného času."

Kdysi jsem si taky představovala, že prvního, se kterým budu mít sex si vezmu, budeme mít děti a zůstaneme spolu až do smrti.
Dneska něják vím, že by to prostě neklaplo, potřebovala jsem si projít pár postelema, abych zjistila, že je to v podstatě všude stejný :/ Kdybych měla být jen s tím prvním, mám obavy, že bych časem chtěla vyzkoušet, jaký je to i s někým jiným, jestli to není jinde lepší :P

Alosek — 12. 2. 2008 17:30

PPavlaa napsal(a):

Alosek napsal(a):

S každým to poprvé může být jako "poprvé", aspoň já to tak měla :jojo: .
Technicky byl každý jiný, někteří byli i "lepší" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), než ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protože důležitější jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, než sex. Sex je důležitý, ne nejdůležitější. Pro mě.
Líbí se mi asijské přísloví:
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokážete diskutovat, protože diskuze se s přibývajícími léty stane největší náplní vašeho společného času."

Kdysi jsem si taky představovala, že prvního, se kterým budu mít sex si vezmu, budeme mít děti a zůstaneme spolu až do smrti.
Dneska něják vím, že by to prostě neklaplo, potřebovala jsem si projít pár postelema, abych zjistila, že je to v podstatě všude stejný :/ Kdybych měla být jen s tím prvním, mám obavy, že bych časem chtěla vyzkoušet, jaký je to i s někým jiným, jestli to není jinde lepší :P

No, já po tom prvním vyzkoušela taky další :gloria: ... V posteli byli i lepší, ale ne charakterově. Více méně v průměru všude stejné :jojo: . A pak jsem se k tomu prvnímu vrátila a vypadalo to napořád. Akorát že svou stinnou stránku po deseti letech stejně projevil.
Sousedka má za muže svého prvního - když jsme se o tom bavily, ptala se, jaké to je, zkusit jich víc, že ji to i lákalo, ale má pocit, že všude je něco a nestojí za to. Jsou spolu už skoro 20 let, mají dvě děti a nevypadá to, že by chtěli něco měnit ;) . Asi to má každý jinak... A kdybych tak věděla tehdy, co vím dnes, a co se ještě stopro na běhu životem dozvím :vissla: ...

Marianne — 12. 2. 2008 17:33

Alosek napsal(a):

S každým to poprvé může být jako "poprvé", aspoň já to tak měla :jojo: .
Technicky byl každý jiný, někteří byli i "lepší" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), než ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protože důležitější jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, než sex. Sex je důležitý, ne nejdůležitější. Pro mě.
Líbí se mi asijské přísloví:
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokážete diskutovat, protože diskuze se s přibývajícími léty stane největší náplní vašeho společného času."

No takhle jsem to myslela, ne jenom to úplně první poprvé ;) prostě poprvé s mužem, se kterým se to teprv rozjíždí a ještě na sebe nejste zvyklí :)
Co se týče důležitosti - to naprosto souhlasím. Dva si v tom musí rozumět, ale je to jenom výsek toho všeho, v čem by měli být zajedno a cítit se spolu dobře ;)

PPavlaa — 12. 2. 2008 18:04

Alosek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Alosek napsal(a):

S každým to poprvé může být jako "poprvé", aspoň já to tak měla :jojo: .
Technicky byl každý jiný, někteří byli i "lepší" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), než ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protože důležitější jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, než sex. Sex je důležitý, ne nejdůležitější. Pro mě.
Líbí se mi asijské přísloví:
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokážete diskutovat, protože diskuze se s přibývajícími léty stane největší náplní vašeho společného času."

Kdysi jsem si taky představovala, že prvního, se kterým budu mít sex si vezmu, budeme mít děti a zůstaneme spolu až do smrti.
Dneska něják vím, že by to prostě neklaplo, potřebovala jsem si projít pár postelema, abych zjistila, že je to v podstatě všude stejný :/ Kdybych měla být jen s tím prvním, mám obavy, že bych časem chtěla vyzkoušet, jaký je to i s někým jiným, jestli to není jinde lepší :P

No, já po tom prvním vyzkoušela taky další :gloria: ... V posteli byli i lepší, ale ne charakterově. Více méně v průměru všude stejné :jojo: . A pak jsem se k tomu prvnímu vrátila a vypadalo to napořád. Akorát že svou stinnou stránku po deseti letech stejně projevil.
Sousedka má za muže svého prvního - když jsme se o tom bavily, ptala se, jaké to je, zkusit jich víc, že ji to i lákalo, ale má pocit, že všude je něco a nestojí za to. Jsou spolu už skoro 20 let, mají dvě děti a nevypadá to, že by chtěli něco měnit ;) . Asi to má každý jinak... A kdybych tak věděla tehdy, co vím dnes, a co se ještě stopro na běhu životem dozvím :vissla: ...

Sousedka dělá, jak kdyby se k tomu sexu jinde musela hned i rozvádět :D

chromý zlý dědeček — 12. 2. 2008 18:17

Na první opětovanou lásku ve svých 29 čekám. Resp. na tu, která mi nějakou lásku věnuje. Zkušenosti tedy žádné bližší.

XYZ — 12. 2. 2008 19:07

chromý zlý dědeček napsal(a):

Na první opětovanou lásku ve svých 29 čekám. Resp. na tu, která mi nějakou lásku věnuje. Zkušenosti tedy žádné bližší.

no...trpělivost přináší růže....že prý :)

piskutek — 12. 2. 2008 19:58

chromý zlý dědeček napsal(a):

Na první opětovanou lásku ve svých 29 čekám. Resp. na tu, která mi nějakou lásku věnuje. Zkušenosti tedy žádné bližší.

Určitě se někdo najde. Věř tomu

leny.wood — 12. 2. 2008 22:23

taková ta dětská láska u mě proběhla od školky do 1. třídy, pak jsme se odstěhovali 50km daleko. nejdříve jsem tesknila, ale pak se objevil ON. nejdřív jsme byli přátelé a já se pak bláznivě zamilovala - ačkoliv sympatie byly vzájemné, nikdy jsme to nedali dohromady - vím, že on je ta velká láska, kterou jsem promarnila. nyní mám přítele, ale ON se mi vloudil do snu a nedávno jsem ho potkala - a mám pocit, že v tom lítám zas - už 11 rokem. říkám si,že to nemůže být možný, mám přece ráda někoho jinýho.... tolik moc se bojím pravdy, protože vím, že se svou první opravdovou láskou nikdy nebudu...

piskutek — 12. 2. 2008 22:52

leny.wood - tak to jsme na tom asi obě stejně. Já tu svoji první lásku taky vídám a když jí vidím tak jsem v .......

chromý zlý dědeček — 14. 2. 2008 15:32

piskutek napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

Na první opětovanou lásku ve svých 29 čekám. Resp. na tu, která mi nějakou lásku věnuje. Zkušenosti tedy žádné bližší.

Určitě se někdo najde. Věř tomu

To se teď už dá vyloučit, je pozdě.

chromý zlý dědeček — 14. 2. 2008 15:46

Jinak taky bych rád zažil někdy ty pocity, kdy to "jiskří", člověka polévá horko, podlamují se mu nohy, touží... Znám ten pocit - ale jen jednostranně. Oboustranně nikdy. A teď, když už něco takového pocítím (naposled to bylo loni na jaře, teď už ani ktomu není příležitost), vybavím si vždycky už to, co obvykle následovalo - frustrace, ignorace z druhé strany. Už z toho mám podmíněný reflex.

sunyata — 14. 2. 2008 15:59

chromý zlý dědeček napsal(a):

Jinak taky bych rád zažil někdy ty pocity, kdy to "jiskří", člověka polévá horko, podlamují se mu nohy, touží... Znám ten pocit - ale jen jednostranně. Oboustranně nikdy. A teď, když už něco takového pocítím (naposled to bylo loni na jaře, teď už ani ktomu není příležitost), vybavím si vždycky už to, co obvykle následovalo - frustrace, ignorace z druhé strany. Už z toho mám podmíněný reflex.

Nenech se odradit negativnimi zkusenostmi

chromý zlý dědeček — 14. 2. 2008 16:01

sunyata napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

Jinak taky bych rád zažil někdy ty pocity, kdy to "jiskří", člověka polévá horko, podlamují se mu nohy, touží... Znám ten pocit - ale jen jednostranně. Oboustranně nikdy. A teď, když už něco takového pocítím (naposled to bylo loni na jaře, teď už ani ktomu není příležitost), vybavím si vždycky už to, co obvykle následovalo - frustrace, ignorace z druhé strany. Už z toho mám podmíněný reflex.

Nenech se odradit negativnimi zkusenostmi

Na to jich bylo příliš mnoho a pozitivní ani jedna.

sunyata — 14. 2. 2008 16:08

Ja myslim, ze nadeje umira posledni. Mozna by to chtelo zapracovat na sebevedomi.

chromý zlý dědeček — 14. 2. 2008 16:11

sunyata napsal(a):

Ja myslim, ze nadeje umira posledni. Mozna by to chtelo zapracovat na sebevedomi.

Ty sem asi moc dlouho nechodíš, že? Jinak bys asi věděla, že tohle se přede mnou nesmí říkat. To se říká onkologickým pacientům a znamená to "do rána chcípneš".

sunyata — 14. 2. 2008 16:14

:) zapomnela jsem, sorry. hele a nejsme nahodou off topic?

chromý zlý dědeček — 14. 2. 2008 16:16

sunyata napsal(a):

:) zapomnela jsem, sorry. hele a nejsme nahodou off topic?

To je tu snad běžné, ne?

sunyata — 14. 2. 2008 16:24

piskutek napsal(a):

Ahoj, určitě jste všichni měli první lásky. Já ano, a do dnešního dne na něho myslím a vzpomínám.
Jsou z nás teď kamarádi,ale pořád na sobě cítím,že k němu cítím ještě nějakou tu lásku.
Jak jste na tom vy????

Prvni laska byla ve skolce, v predskolacich. Jmenoval se Vojta a bylo to dost intenzivni. Ale neda se rict, ze bych na neho porad myslela, vzpomnela jsem si na neho az ted po precteni tve otazky, Piskutko.

leny.wood — 23. 2. 2008 0:17

piskutek napsal(a):

leny.wood - tak to jsme na tom asi obě stejně. Já tu svoji první lásku taky vídám a když jí vidím tak jsem v .......

a to jsem si myslela, že jsem sama.. ale ononás bude asi víc - některý chlapi to s náma holt umí :dumbom:
a ještě trochu :offtopic: - udělalo to svý (ty sny), pro mě vztah s přítelem skončil, i jemu jsem to naznačila, tak mu to musím říct oficiálně... a hurááá za svou pravou láskou :lol:

piskutek — 24. 2. 2008 20:31

leny.wood napsal(a):

piskutek napsal(a):

leny.wood - tak to jsme na tom asi obě stejně. Já tu svoji první lásku taky vídám a když jí vidím tak jsem v .......

a to jsem si myslela, že jsem sama.. ale ononás bude asi víc - některý chlapi to s náma holt umí :dumbom:
a ještě trochu :offtopic: - udělalo to svý (ty sny), pro mě vztah s přítelem skončil, i jemu jsem to naznačila, tak mu to musím říct oficiálně... a hurááá za svou pravou láskou :lol:

Vážně? Ale aby jste si pak stou první láskou nelezli na nervy.

leny.wood — 24. 2. 2008 21:22

piskutek napsal(a):

Vážně? Ale aby jste si pak stou první láskou nelezli na nervy.

to nevím, jestli lezli nebo ne, pže on je pro mě taková ta "nedostižná meta" :/ jsem zvědavá, co bude a nebude, někdy mám z toho až strach :kapitulation: největší strach mám z toho, že jakmile budu mít přítele, tak moje první láska se opětovaně zjeví - co to má sakra ve zvyku? :lol:

piskutek — 24. 2. 2008 21:38

leny.wood napsal(a):

piskutek napsal(a):

Vážně? Ale aby jste si pak stou první láskou nelezli na nervy.

to nevím, jestli lezli nebo ne, pže on je pro mě taková ta "nedostižná meta" :/ jsem zvědavá, co bude a nebude, někdy mám z toho až strach :kapitulation: největší strach mám z toho, že jakmile budu mít přítele, tak moje první láska se opětovaně zjeví - co to má sakra ve zvyku? :lol:

Jenže já mám manžela a dítě. Ale stejně neodolávám ho vidět.