Mihule — 29. 1. 2008 15:36

Ahoj holky snažilky, tak jsem zase zpátky. Bohužel jsem samovolně v 5tt potratila. Jsem z toho smutná, nevím, co se mimísovi nelíbilo... Sice jsem byla vždy zastáncem názoru:Pokud je to nemocný, životaneschopný, vážně postižený, tak ať se to nerodí...Ale ptám se sama sebe, proč se správně nevyvíjel, kde byla chyba.
Spíš by mě ale zajímalo, jak je to s dalším snaženíčkem. Lékařka mi řekla, že je lepší, když se to stalo tak brzy-nemusím na revizi, tělo si samo poradí. To znamená, že počkám na první MS a můžu opět otěhotnět? Vím, že po revizi se doporučuje cca 3 měsíce klid, ale nevím, jak je to v tomto případě. Máte s tím některá zkušenost?
Děkuji za rady i za podporu. Hlavně holkám z těhulek. Založila jsem totiž jako jedna z prvních těhulí Podzimňátka 2008 a takhle to dopadlo. Ach jo...

markéta — 29. 1. 2008 15:43

Mihule moc mě to mrzí... nevím co je to teď za období... Ty, Saďourek, Pavka, Coral... je to určitě těžké, ale zase jak píšeš, pokud je s miminkem něco v nepořádku, tělo si má samo poradit a je dobře, když si poradí takhle brzy... Vím, že je to velmi slabá útěcha (spíš žádná) ale určitě to přebolí a brzy se dočkáš miminka zdravého a krásného.
Jinak s tím snažením, pokud si tělo poradí samo, tak myslím, že nebude ve snažení problém... asi bych začala hned...

Mihule — 29. 1. 2008 15:51

To jsem chtěla slyšet  :pussa:

Ronja — 29. 1. 2008 16:07

Mihulko moc mě to mrzí holka, ale jak říká Marky, snažit znova se můžete začít hned a opravdu často se stává, že hned v následujícím cyklu otěhotníš znovu - tělo je "pohnojené". Podívej se na Kačabku, ta to taky tak měla a teď už má krásné bříško :)
Držím palce a doufám že hned příští cyklus to klapne znovu a tentokrát načisto :jojo:

Lenďák — 29. 1. 2008 17:07

ahoj Mihule, to mě mrzí :pussa: ale jak říkají holky, snažit můžete hnedka a do podzimňátek se vrátíš určitě brzy a bude to nejlepší lék na to, čím si teď musíš projít.. :hjarta: držím Ti palce

Berka — 29. 1. 2008 17:27

Ahoj Mihu, to je mi líto!!!!! Vím, jak Ti je - sama jsem si tím prošla několikrát... :( Ale buď ráda, že to nebylo s revizí.. to je pak horší...

Ale - jak píšou holky, hlavu vzhůru a jestli se budeš cítit dobře, tak do toho jděte hned... když bude správná doba, tak se určo zadaří!!! :)
Držím pěstičky!!!

Zuzii — 29. 1. 2008 17:53

Ahoj Mihulko, taky je mi to moc lito... :( Podle meho nazoru, pokud to bylo spontanni, muzete se zacit zase tulit hned po pristim cyklu, ty 3. mesice jsou u revizi. Tak drzim palecky a at se vsechny sejdem v podzimnatkach 2008 s velkymi brisky! :supr:

Tajgr — 29. 1. 2008 19:48

Ahojky Mihulko,já jsem tady nová ale mám zkušenost taky se samovolným potratem v 6tt,sice už mám pětileté dítě a za 14 dní mám termín s druhým ale pamatuju se na to,obrečela jsem to samozřejmě taky,byla jsem na revizi a doktor řekl že za dva měsíce můžem do toho jít znova,čekala jsem samozřejmě že hned budu těhotná ale povedlo se za půlroku a když to tak přemítám zpátky tak jsem vlastně svému tělu strašně vděčná že zabránilo vývoji nemocného človíčka takže i když je to smutné tak hlavu vzhůru,ono to tělo ví co dělá.Všem snažilkám přeju brzké DVĚ ČÁÁÁÁÁÁRKY!!!!

lenkaB — 29. 1. 2008 19:51

Mihulko, v podstatě už bylo všechno řečeno ;) pokud se budeš cítit dobře, klidně se můžete snažit už tento cyklus ;) hlavně si nic nevyčítej, takto to prostě příroda řeší, když není něco v pořádku...
pokud chceš pro svůj klid počkat, můžeš vynechat tento cyklus, ale opravdu k tomu není důvod, pokud se děloha vyčistí sama - dokonce je tělo o to víc "nabuzené" na další těhu a hodně holek otěhotnělo právě po takovém samovolném potratu ;)
hodně štěstí a moc doufám, že ještě stihneš podzimňátka ;)

Vikinka23 — 29. 1. 2008 20:46

Ahojky Mihulko,me se stalo to same pred mesicem a doktorka mi rekla,ze se to stava.A rikala,ze se muzu zacit klidne snazit hned.Taky nevim,proc k tomu doslo,ale asi to tak telo chtelo.Preji ti hodne stesticka do dalsiho snazeni. :pussa:

Mihule — 29. 1. 2008 21:44

Samozřejmě si říkám, že je to tak lepší. S plodem nebylo evidentně něco v pořádku a dost podstatným způsobem. Jen se člověk na chvilku zastaví a řekne si: Hmm, tak že by se to mohlo stát i mě, to jsem tedy nečekala...  Děkuju holky za podporu. To víte, nemůžu si o tom s nikým moc pokecat. Ani jedni rodiče o mým těhu nevěděli, ségra je teď v pátým měsíci, takže s tou už vůbec, jen by měla zbytečný stresy. Takže dík moc.

Vikinka23 — 29. 1. 2008 21:45

Pojd za nama,holky me tehdy mocccccccccc podrzeli.

Bětka — 30. 1. 2008 10:34

Mihulko potrat v 5tt prodělá spousta holek a mnohdy to ani nevědí. Příroda prostě zasáhne tak, jak je třeba. Vůbec si nemusíš dělat hlavu s nějakou pauzou, prostě se milujte a množte dál. Ať se vám brzy miminko podaří. :supr: