Jiněnka — 6. 1. 2008 21:49

Ahoj babineťačky, z čisté ženské zvědavosti by mě zajímalo, jakým se věnujete zálibám a koníčkům? Jak trávíte svůj volný čas? Jak je to dlouho co jste se svým zájmům začaly věnovat a jak často je provozujete? Těším se na zajímavé příspěvky, které se třeba občas pro někoho i stanou ispirací k vyzkoušení něčeho nového ;)

host5522 — 6. 1. 2008 22:58

Sport (kolo, spining, běhání delší tratě, power jóga, plavání), sex, spánek, sauna, pečení, cestování na Slovensko, rádio Impuls, pivo a víno :) Po otěhotnění jsem musela něco z toho omezit a něco vynechat uplně :)

Irenka21 — 6. 1. 2008 23:17

Jako mladá jsem závodně tančila klasické a jihoamerické tance, potom divadlo, kino, četba, karty, potom děti, hry s dětmi, pleny a vycházky, četba, turistika, no a časem přibylo zvyšování kvalifikace, četba odborných publikací, vaření, jízda autem a ubyly pleny a vycházky s dětmi, průběžně se oběvil nějaký muž, pes a sport, ale to se měnilo. Snažím se, aby i nepříjemné věci byly trochu zábavné a staly se mým koníčkem, jinak se nedá přežít.

ViktorkaLove — 6. 1. 2008 23:33

akvárko, šachy (to jde taky in ourself), malba, pletení + vyšívání (čím dál tim méně), kytky, plavání (lenost, zdá se vítězí, chybí spoluplavec),... jejej, nestíhačka pro ten zbytek... :grater: :kapitulation:

Jiněnka — 8. 1. 2008 15:30

Halooooooooo, babineťačky, copak už žádná z vás nemá  nějakého toho šimla??? :dumbom:

host5522 — 8. 1. 2008 16:26

Jiněnka napsal(a):

Halooooooooo, babineťačky, copak už žádná z vás nemá  nějakého toho šimla??? :dumbom:

Tys toho o sobě zrovna taky moc nenapsala ;):dumbom:

Jiněnka — 8. 1. 2008 19:39

yellow108 napsal(a):

Tys toho o sobě zrovna taky moc nenapsala ;):dumbom:

Ok :gloria:
Tak u mě to bude poměrně jednoduché. Čtení, čaje a čajovny, bytový desing, cestování, chození tzv. "mezi lidi" (ať už to jsou plesy nebo posezení se známými ve vinárně), teď se učím golf ( jen díky škole to mám téměř zadarmo, takže je to koníček na dobu určitou = do promoce) a od února jsem přihlášena na powerjógu, kterou jsem vždycky chtěla zkusit, tak uvidím, jestli mě to chytne... Kvůli drobným zdr. omezením nemůžu provozovat moc sportů, potřebuju najít něco nenáročného, tak snad i proto jsem založila tohle vlákno a rozšířila ho o dotaz na další koníčky :-)

Kdo má další tipy na fajn "aktivní" relax?

taurus — 8. 1. 2008 20:22

Rada chodim na cvicak se psem, vareni-s tim jsem zacala nedavno ale naprosto me to chytlo, peceni a zehleni (moje oblibena relaxacni cinnost),  behani, spinning, vybarvovani mandal.

sharek — 9. 1. 2008 7:36

posilovna, dlooohatanské procházky, čtení, bruslení a světě div se,uklízení...to je ta pravá relaxace!!

Veranna — 9. 1. 2008 8:43

baťůřkářství na blint, hudba (hl. sborová tvorba), jazyky všeho druhu vhodné na cesty, kolo, bodyforming, yoga, plavání, psi a vycházky s nima, zahrada, počítač a virtuální svět, aranžování suchých květin...

Fatimah — 9. 1. 2008 15:33

Ahoj,

mně toho baví tolik a přitom mám tak málo času, béé ;o)
Miluju orientální tanec, pokud ti tvá drobná zdravotní omezení nevadí při powerjóze, neměla by vadit ani u břišního tance (laický odhad). Miluju hudbu, orientální k tanci, rammsteiny, vážnou hudbu (hrála jsem roky na klavír a hraju na kytaru), jazz atd., miluju literaturu, čtu opravdu ve velkém, týdně tak dvě tři knihy, baví mně psychologie. Moc ráda fotím, ale momentálně je jednak venku zima a jednak nemám dobrý objektiv, takže focení jsem docela omezila. Ráda se učím jazyky, chtěla bych se naučit arabštinu a vylepšit francouzštinu. Od mala miluju Japonsko a Čínu, takže čtení o těchto zemích a vůbec pronikání do jejich kultury. Pak se zajímám o "duchovno", hodně o tom čtu, mám tarotové karty... a asi by se ještě něco našlo.
Bohužel, teď nejsou peníze a ani moc času ;o/

Selima — 9. 1. 2008 18:00

:co: Ako si na to prišiel???

Selima — 9. 1. 2008 18:07

Asi sa to bude opakovať: Cudzie jazyky(aj eoxtické ako arabčina, nová gréčtina a čínština), orient. tanec a celkovo kultúra(vrátane pokusov o orient. varenie), cigánske a trochu aj iné etno-tance, kedysi tai-ťi, jóga... keď bol čas ešte keramika v krúžku - mali sme aj hrnčiarsky kruh a pec - klubové filmy, koncerty(hlavne etno, world, bubny, cigánska hudba... indická, flamenco). Prechádzky so psom i bez, v lete chata a trochu turistika, plávanie celoročne, divadlo(skoro aj aktívne, ale padlo to), čajovne, ezoterika, tarot, staroveký Egypt(knihy, 2x aj dovča), celkovo dejiny, religionistika, kvety, dokumenty o cestovaní a prírode... a hlavne knihy a stretávnaie zaujímavých ľudí.
Špeciálne Yengarovu jógu mi ospevovali ľudia, ktorí mali nejaké menšie zdravotné alebo vekové obmedzenia.

Maya.82 — 9. 1. 2008 18:11

Tak moje záliby: šipky, grafika, čtení, jízda na koni, můj pes, focení. Dále mě nic nenapadá až si vzpomenu tak to dopíšu.

leny.wood — 9. 1. 2008 21:27

tak já se taky přidám :) - literatura, psaní prózy a poezie, zvířátka, potápění (loni v létě jsem teprve začla), plavání, jízda na kole (v dost velké míře - už aby bylo zase teploučko :D ), procházky s přítelem (a defakto i přítel sám :lol: ), jsem docela velká fanynka českého hokeje (reprezentace a kladno), zpěv (preferuji soukromý - pro bezpečí ostatních :lol: ), turistika, pečení, nejrůznější hry - od deskových po aktivní (běhání apod.). našlo by se toho i víc, ale vzpomenout si je těžký...

Zaba4 — 9. 1. 2008 21:46

Ahojka, tak ja mam sport, ale vzdy s bandou pratel  (lyze, VHT, in-lain, sjizdeni vody..) obcas airobic, cteni knizek, miluju stolni hry, pracuju s deckama (tabory a tak)

sisi21 — 10. 1. 2008 23:51

sport-když to jde,.autoturistika,puzzle,pletení a net u toho opravdu teď trávím nejvíc času..:lol:

křepelka — 24. 1. 2008 11:24

Nemám žádný koníček kterému bych se věnovala opravdu naplno ale baví mě četba, zvířata a příroda, každodenní procházky s mým pejskem, kultura(kino, divadlo, hudba,..), opravdu jen rekreačně sport jako plavání, aerobic či kalanetika, turistika. Vlastně mým velkým koníčkem jsou výlety po českých hradech a zámcích, bych úplně zapomněla!!. Ráda si zajdu s přáteli posedět.Dříve jsem vyšívala a asi k tomu zase vrátím.

Allice — 24. 1. 2008 16:28

:) Mezi me zaliby patri sport (chodim 3x tydne do oddilu), pak chodime do divadla do kina, o vikendech jezdime po hradech a zamcich, po pamatkach, pak skola, hrajeme s prateli deskove hry, rada listuji knizkama o cestovani po nasi republice, pak nejaky ten cas travim u netu, v televizi se rada divam na soutezni porady. A drive jsem hodne cetla, ale ted jsem dlouho nenarazila na nejakou dobrou knizku :(( a kdyz mam dobrou naladu tak jdu i varit :))

sunyata — 18. 2. 2008 17:56

Joga, Brisni tanec, Etno tance, Chanting, mantry, hrani s mou tibetskou misou
Drum circles - hrani na bubny a bubinky v kruhu pratel
Prochazky se psem
Jizda na kole
Cetba
Duchovno, Metafyzika, Kvantova Fyzika
V posledni dobe SPANEK

eremuruss — 11. 3. 2008 21:46

Pestovani pokojovych rostlin,intenet,cteni,pes,vareni na vic me nezbyva moc casu

adra — 7. 4. 2008 13:25

jsem nezávislá kosmetická poradkyně jedné nejmenovaé firmy...a mám to jako "placený koníček" - spousta zábavy,ale taky práce, skvělé holky, nové lidi...a dostanu to zaplaceno :):)
a fakt to dělám právě proto že mě to nesmírně baví...to je můj nevjětší koníček a záliba...a pak tak od všeho něco...ehm...kromě sportu :P:P

Damila — 7. 4. 2008 13:43

Astrologie, astrologie, astrologie...
pak  alternativní medicína, esoterika, hudba, internet.

REŇAS — 7. 4. 2008 14:24

:) Tak já se přidám : čtení,hudba Heavy metal,rock,takže občas nějaký ten koncert, :vissla: já a manžel,(pokud finance a  babička kvůli zdraví,pohlídá), filmy,také turistika (Beskydy atd.),výlety po památkách,vše s manželem a dětmi vlakem-další jejich velké hobby(železnice),cestování(ale zas podle možností),teď nově pořízená mini zahrádka,také občas hospůdka - posezení se známýma. :storstark: Nějaká ta stolní hra s dětma :dudlik: ,pokud ještě zbývá energie.. Procházky, v létě relax u zdejších přehrad.. a nakonec kolo,ale teď jsem momentálně bez.. :grater: A občas mě baví i manžel .. :lol:

arella — 21. 10. 2008 11:39

Taky zdravím všechny, kteří mají hodně koníčků a zapomínají na chmury podzimních dnů. ;) 
Jak já říkám, že nejenom prací je člověk živ.
Co se mých koníčků týká, tak se již do svých 15.let věnuji módě a vše, co se okolo ní točí. Barvičky, které nosíme ovlivňují nejenom nás, ale okolí, které se na ně dívá. Většinou nám napoví, jak jsme na tom s energií.
Vyrovnaná harmonie k tomu je sport ( posilování, běh, plavání). Dobře se cítit..Nic nepřehánět a důležité si nechat poradit. Ten pocit z dobře vykonané práce zná určitě každý, ale u sportu vás to odmění vymodelováním ženské siluety a přívalem energie. :jojo:
Nedá se nic ošidit, ale přece cvičím pro sebe. :)  Odměňte se třeba masáží nebo saunou jako já a uvidíte..

Oáza — 1. 11. 2008 0:31

Moje záliba je zdravě žít a zdravě jíst, a nemít zdr. problémy.

topazio — 1. 11. 2008 11:07

Moje záliby co mám miminko šly stranou, už není tolik času, ale trošku času ukořistín na net, dělám kos. poradkyni a dealerku jedné kos. firmy,občas přečtu nějakou knihu. Dříve to byla sem tam nějaká diskotéka nebo zábava s přáteli, tedka se s přáteli občas vidíme tak pokecáme. A ještě sbírám známky, mám docela slušnou sbírku :) A snad by se ještě něco našlo :supr:

Stázinka — 2. 12. 2008 16:51

proutí.. asi jsem tu špatně ale zkusím to:poraďte jak bych oloupala košíkářské proutí, chci jej na adventní výzdobu, děkuji

Sarus92 — 26. 2. 2017 21:27

mým hobby je modeling, konkrétně mám na mysli focení v ateliéru paní šebestové

Sarus92 — 26. 2. 2017 21:32

máte taky nějaká s focením nějakou zkušenost ?

AndreaP. — 27. 2. 2017 9:37

Reklamní příspěvek smazán.

javurek — 2. 11. 2021 8:41

Čau holky :) Mým největším koníčkem je cestování, což je ale vlastně dost nepraktické, protože se mu věnuji méně, než bych chtěla. :D Holt to není zrovna nejlevnější koníček a taky je dost časově náročný. Tak v mezičase aspoň projíždím různé cestovní weby. Momentálně mě baví hlavně http://www.guide-travel.cz/ znáte? :) Případně pošlete tipy na nějaké další!

Laura0084 — 20. 12. 2021 19:37

Chodíte někdo rád běhat?