kety — 4. 1. 2008 17:28

Jak dlouho se dají uchovat čerstvé v ledničce? A co všecno z nich děláte kromě smažených a omáčky.

Ota — 4. 1. 2008 17:33

kety napsal(a):

Jak dlouho se dají uchovat čerstvé v ledničce? A co všecno z nich děláte kromě smažených a omáčky.

http://houby.humlak.cz/recepty/podkrkon … mpiony.htm

Bety — 4. 1. 2008 18:00

Já vydloubám nožičky, posekám je, cibuli taky na drobno, na té cibuli podusím ty rozsekaný nožičky, přimíchám do toho strouhaný sýr - cihlu + nivu + jaký máš ráda. Směs naplním do kloboučků a dám zapéct na másle.

x256987 — 25. 5. 2008 19:00

V jídelně nám onehdy udělali ze žampionů guláš, ten mi přijde lepší z hlívy, ale taky se to dalo. No a samozřejmě polévka - hodí se do bramboračky nebo můžeš čistě jen hromadu natenko pokrájených žampionů podusit na cibulce a másle, zalít vodou, rozdrobit kousek bujónu, provařit a zjemnit mlékem nebo smetanou.