NIKITA-29 — 10. 12. 2007 16:01

Holky potčebovala bych poradit,nemáte někdo zušenosti s plastickou úpravou vpáčených bradavek?Nezná někdo dobrou plastickou kliniku v Brně?
A nemáte zkušenosti s NIPPLETE?

Gabu — 10. 12. 2007 23:00

NIKI,to se taky upravuje???jen bradavky??A proč..??koukám,že už máš Karolínku,zřejmě si měla problémy při kojení :co::co::co:
když ti budu snažit poradit kloboučky..tak je mi jasné,že jsi je vyzkoušela...
myslím,že každá plastická chirurgie ti pomůže,jelikož úprava bradavek je ve většině zákroků při úpravě prsů sounáležitá a jde jen o povrchovou úpravu ...ale přesto au au... :)
NIPPLETE?co to je?

NIKITA-29 — 11. 12. 2007 11:58

Ahoj Gabu,no jde to zrovna včera jsem to objevila na netu.......dneska jde snad všechno,když si to zaplatíš.
No já právě díky těm vpáčeným bradavkám jsem s kojením mělavelký problém a ty kloboučky nic moc.......byla jsem pořád na nervy že mi to nejde,protože onoto není tak jednoduchý jednou rukou držíš prcka a druhou ten klobouček takže bys potřebovala ještě třetí:D......a ty pohledy těch ostatních mamin,jako na nějaký ufo,bylo to hrozně nepříjemný.Ta úprava stojí asi kolem 5000,ale taky jsem se tam dočetlaže se to může po čase zase vrátit do původního stavu,ale pro kojení by to bylo nejlepší i když se taky bojím že to bude bolet,dělá se to v lokálním umrtvení.
a to NIPLETTE je taková pomůcka která ti tu bradavku pod tlakem vytáhne,ale musíš to procvičovat dost pravidelně a to stojí asi 1200 a ještě jsem našla nějaký formovsče bradavek...........ale ono to asi všechno stejně nebude nějakej zázrak.....ach jo:grater:

Gabu — 13. 12. 2007 23:13

NIKI,ale vždyd už jsi snažilka :co: já být tebou už to tak nechám,ze začátku bych odstříkávala a krmila z flanděry a až by mléko zaniklo začala dokrmovat,než zbytečně podstupovat narkozu a co potom když se zadaří:Koukám,že jsme stejný dc!Už máš zpožděni??Někde jsi psala o cystě,trpíš na ně,nebo už nějakou hostíš?Já mám taky měsíc zjištěnou cystu na ováriu,čekám na ms jestli samovolně odejde a pak stimulace na ivf.Zpoždění mám zatím jen 3dny,tak mě jen zajímalo jestli jej může způsobit právě ta cysta...test mám neg.

NIKITA-29 — 14. 12. 2007 7:57

Ahoj Gabu
tak mipřišlaodpověď z jedné kliniky a psaly že ani v prvním trimestru se to nědělá a taky mně odradila ta cena!!!!!Jednodenní hospitalizace a zákrok 13000!!!!!!to si radši koupím to Niplette a budu odstříkávat.....malá byla taky na umělé výživě asi od 14 dne a je zdravá jako rybička....nemocná je za celej rok tak 2-3 a to už chodí do školky a zatím nic nechytla.
Zpoždění mám taky 3 dny a právě jsem myslela že by to mohla být cysta .....měla jsem tento měsíc clostík a utrogestan a dneska je to týden co jsem dojedla utrouš a nic....ale já si myslím že to příjde...test mám taky neg.

Morgenka — 6. 1. 2013 23:34

Dobry vecer mile damy. Mala som rovnaky problem ako vy z bradavkami. Objednala som si Niplle ring a pouzivam ho tak 2mesiace a moje bradavky zacinaju mat tvar aky som si vzdy zelala,som spokojna a uz sa nehambim ani pred priatelom ukazovat hore bez. Tak isto si to priatel len pochvaluje. Cena bola skvela a lutujem ze som to neskusila par rokou spat. Vrele odporucujem,budete spokojne ako ja. Ak by ste mali nejake dotazy na mna kludne mi poslite email,rada Vam odpoviem. Martina
26051984@seznam.cz