smaj.lik — 1. 11. 2007 8:59

Ahojky spolubojovnice jsem jedna z vás a proto bych byla moc ráda kdyby jste se do hubnutí pustily semnou na mém - vašem blogu na tomto místě byla nepovolená reklama - v rubrice hubneme spolu mi pošlete komentářem svoje váhy a výšky a jak hubnete a já vás zařadim do tabulky,vypracuju vám váš postupový tracker jako mají už holky pod tabulkou a také udělám motivaci  jako nancy a Berušce.No a pak se jen budu těšit na každotýdení vážení co mi zašlete a psaní vašich úbytků do tabulky. V diskuzi bychom prodrbaly výhody a nevýhody různých způsobů hubnutí. vše anonymně tak jak budete chtít. Prostě hubnutí zdar. Akdo ví,třeba právě díky nadváze najdeme kamarádky :jojo: Katy

Martinka1 — 1. 11. 2007 10:21

Takhle napsaný to vypadá, že až zhubneš, kamarádky mít nebudeš :-) Jenom si dělám legraci.
Nějak pořád nechápu, proč se všechny ženský snaží hubnout. To nemají svoje tělo rády takové jaké je? :-)
Nebijte mě, pouze můj názor. Díky.

x56325 — 1. 11. 2007 22:06

Třeba právě proto, že svoje tělo rády mají, víš? A vědí, že nadváha mu zrovna moc neprospívá. Trpí kostra, vnitřní orgány, srdce nestíhá.... A tak se s tím snaží něco dělat. To snad není tak nepochopitelné.

Martinka1 — 1. 11. 2007 22:11

surikata napsal(a):

Třeba právě proto, že svoje tělo rády mají, víš? A vědí, že nadváha mu zrovna moc neprospívá. Trpí kostra, vnitřní orgány, srdce nestíhá.... A tak se s tím snaží něco dělat. To snad není tak nepochopitelné.

Nepochopitelné - ne, to ne.
Jenže hubnutím se řeší pouze následek, ne příčina.
Stejně jako u ostatních nemocí je (podle mě) příčina v psychice.
Když se vyřeší psychický problém, váha se upraví sama.
Můžeš namítnout, že nadváha je z přejídání - ale zeptej se tlustých lidí, kolik z nich se přejídá? Pokud ne všichni (a to zdaleka ne), tak to ta správná příčina není.
A i kdyby byla - proč se přejídají? Zase nějaký psych. problém - stres, cokoli dalšího... :-)

Pokud mají svoje tělo rády, mají ho rády i s kily navíc. Na tom zase není nic nepochopitelného pro mě.

x56325 — 1. 11. 2007 22:58

Martinko, mám pocit, že ty o koze, já o noze.
Psala jsem, že možná chce většina žen hubnout PRÁVĚ PROTO, že své tělo rády MAJÍ!
Protože vědí, že kila navíc mu škodí.

Víš, ono je hezké mít se ráda taková, jaká jsem. Ale pokud mám třicet kilo navíc, tak bych z té sebelásky taky mohla skončit na koronární jednotce.
Takže já  naopak snahu o hubnutí beru jako projev lásky ke svému tělu.

x56325 — 1. 11. 2007 23:00

Tedy samozřejmě v případě, že dotyčná nemá 175 cm a 45 kg či méně a připadá si obézní, ale to už je trochu jiný případ...

Májajája — 4. 11. 2007 19:03

On to štíhlý člověk prostě nepochopí, lae  když si manžel náhodou rozsvítí v ložnici a vyděsí se, začneš uvažovat o hubnutí. A  když ti i desátý svetr je malý a nedopneš jedinou bundu než tu o které soudíš že je pro věkovou kategorii 65 a více, tak se do toho i pustíš, a pak zjistíš že pokud se snažíš sama pro sebe, se sebou, v sobě, nazvi to jak chceš, prostě pokud se nezpovídáš a nesrovnáváš, tak nevdržíš.............
a proto stále chce někdo hubout ještě s někým, aby měl ten bič pro malý dvůr.
A myslím že s psychikou to fakt možná vůbec nesouvisí, určitě ne ve spoustě případů.

SLUNÍČKO — 7. 11. 2007 0:20

SMAJLÍKU...KATY....
TO CO PÍŠEŠ TADY UŽ DÁVNO EXISTUJE...MÁME TADY NA BABINETU KLUB JABLÍČKO, KDDE SE SNAŽÍME ZHUBNOUT A JEDNA DRUHOU PODPORUJEME.
JINAK DÁ SE ŘÍCT, ŽE SOUHLASÍM TAK NAPŮL S MARTINKOU....ASPOŇ U MĚ TO TAK JE....JENŽE JÁ SE Z TĚCH STRESŮ HNED TAK NEVYHRABU, TAKŽE MÁM NEJSPÍŠ SMŮLU...
NĚKDO MÁ ZASE NADVÁHU, DÁKY TOMU, ŽE SE PŘEJÍDÁ A NEMÁ SILNOU VŮLI PŘESTAT A JE TAKY SPOUSTA LIDÍ, KTEŘÍ BOJUJÍ S NADVÁHOU KVŮLI SVÉ NEMOCI.....JÁ NAPŘ. PO LÉCÍCH NABRALA DESET KILO, KTERÝCH JSEM SE PŘED TÍM PRACNĚ ZBAVILA :grater:
JINAK TINO DĚKUJI ZA ZASTOUPENÍ...BYLA JSI RYCHLEJŠÍ... A TEBE KATY JEŠTĚ JEDDNOU UPOZORŇUJI, ŽE NA BABINETU JE NEPLACENÁ REKLAMA ZAKÁZANÁ A POKUD SI CHCEŠ NĚJAKOU PLACENOU ZADAT, STAČÍ SE SPOJIT SE MNOU, NEBO S KTEROUKOLI MODERÁTORKOU, KTERÁ TI JI RÁDA ZPROSTŘEDKUJE.